pf -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (7.9.2009 20:28:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ gloria čisto nič nisi čudna!!! tudi ostale (no vsaj jaz) se tako počutimo! res pa je seveda tudi to kar je napisala pf! z veseljem nam bodo naši sončki pokazali svoje nove "veščine" [sm=bravo.gif] saj bomo zmogle!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Punce ko boste začele delat, bodo ti vaši občutki šli stran po kakem tednu, dveh, ker ne boste imele več časa razmišljati o vseh teh stvareh. Začetek je težak, ampak potem gre. Prej padeš noter bolje zate. Hudič je tam, kjer se otroček recimo dolgo navaja na vrtec in joka dosti, če pa rad gre in je vesel in zdrav, pa nimaš lepšega. Fajn je iti v službo boste videle. Jaz sem si dva dni prej mislila evo meni katastrofa stiže, kaka katastrofa prav super je. Ko si porihtaš v glavi in ufuraš oz. organiziraš dan (kuho, igro, čiščenje, pranje) je čisto ok. Je pa res, da smo včasih komaj čakali petek, da smo kam ven leteli, zdaj pa komaj čakam petek, da sem vležem in dam možgane na off.
|
|
|
|