Alenka_ -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (7.9.2009 12:08:14)
|
dan punce! evo... danes je Sara že cel dan v vrtcu... zjutraj ni nič jokala, ko sva se poslovili in mi je še celo takooo prisrčno pomahala, da so se mi ulile solze... zdaj sem do 14.00 doma pol pa po našo malo princesko... mi je tkoooo čudn tu v stanovanju... pa kar skos mam občutek, da Sara spi in morm mal bolj potiho hodt okoli...pol se pa spomnim, da je v vrtcu in se mi spet solze vrnejo... matematika pa samo čaka in čaka... [sm=smiley13.gif] Gloria: oprosti, da sem pozna s vzpodbudnimi besedami... ampak naj vseeno velja: saj bo šlo mami! seveda ti bo hudo in kar vse skupaj je na kupu...pa služba malo, pa varstvo... ampak verjemi, da otroci znajo zelooo presenetiti!... Saro so v petek celo dali spat in to brez problemov... položila jo je v posteljico, Sara se je samo obrnila na trebušček in zaspala... kar doma NIKOLI! in je spala četudi so bili nekateri otročki še pokonci... pri nas jih dajo tudi kar prej spat, če so preveč utrujeni... otroci točno vedo da niso doma in se drugje v varstvu zelo dobro znajdejo in se zamotijo...doma že vse poznajo, v novem okolju pa je treba še vse prebrskat in raziskat! meni je še vedno hudo in verjemi, da je vsem mamicam takole na začetku... pol se pa navadiš in je še lepše... ko ti pripoveduje vzgojiteljica/varuška kaj vse so počeli, da je bil otrok priden... in ti kar srce zapoje! saj bo šlo mami! [sm=rozica.gif] RONJA VSEEEE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN! [sm=torta.gif][sm=darilo.gif]VELIIIKO ZDRAVJA IN VESELIH TRENUTKOV ŠE NAPREJ! ČESTITKE PA GREDO SEVEDA ŠE MAMICI IN ATIJU! [sm=rozica.gif] in pa vsi vaši mali bolniki: [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif] čimprej se pozdravite! bodite pogumni in močni!!! in pa za mamice [sm=rozica.gif], ker vam je še huje kot vašim sončkom! držite se!
|
|
|
|