Jancci -> RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del (31.8.2009 13:54:27)
|
Jest tut na druged delu čepim in čakam kaj se bo zgodilo, pa ništa. So kar zaklenil vse skupaj. Sem bila že čisto zgubljena, še dobro, da sem vas našla... [sm=jezicek.gif] Naša noč... [sm=smiley23.gif].. kr neki.. zadnje čase gre spat ob 20ih, potem se pa zbudi ob 22ih, 1ih, in 4ih. To je že zdej par dni. Pa joče v spanju in hoče cuzat. Nimam pojma kaj ji je? Danes ima tud čist rdeča lička. A je možno, da ji zgornji zobki ven hodijo, ker ima čisto belo dlesen? A je možno, da ima zato rdeča lička?? Srečanje... a dlje se niste mogle zment? [sm=smiley36.gif] Čakaj, a ni središče Slovenije nek v Vačah?? [sm=smiley1.gif] Mojo vrjetn glih kap preden do Celja prideva!?? No jo, mogoče se bova vseeno skorajžle? Imamo pa naslednji dan eno poroko vna Primorskem, tako da bo ful ene vožnje... Bi bilo fino, če gre še katera iz gorenjske, da se skupaj peljemo???! GH.. pri nas pa zaenkrat ni problemov. Vse je kar ji dam in je v bistvu cel dan lahko brez dojenja. Jo pa pocrkljam sem pa tja malo z joško, če vidim, da si želi. Pa itak mora pit, ker po flaški ji še ne gre najboljš. Je ravno jedla govejo juhico z nudeljci in mal sirčka notri naribanega. [sm=smiley1.gif] Imava pa ponavadi ob 4ih zjutri joško, ob ene 8ih sadje, 10ih kakšen piškot, 12ih zelenjavo, juhice..., popoldan spet kakšno sadje in okrog 18ih mlečno, pol pa še joško pred spanjem. Kar fajn. Khurde dobra je tvoja mala tam z blitvo. [sm=bravo.gif] Sem mislila, da bom cela polomljena po 3atlonu sem pa k rožca! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|