farfala -> RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del (30.8.2009 22:46:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: farfala Ojla[sm=smiley1.gif] Jaz ne vem, če pridem na srečanje, ker ne vem, če bom imela avto.Poleg tega mali ni pri miru 1 minuto, tak da se itak ne morem kaj pogovarjat al celo kavo spit, razen, če spi. Bom še vidla no. sonček a potem je tudi Tilena, ker mi vsi govorimo za nečaka - Tilna[sm=zmeden.gif] ploha mi smo se učili, da moraš preverit kako se spremenijo oksidacijska števila in kje poteka oksidacija oz.redukcija in šele potem urejaš formulo.Vi se ne učite tako? krtekxx jaz mu sadja ne kuham, samo pretlačim in ma rad vse - hruške, jabolke, slive, lubenico, dinjo, breskvo, marelico, malo malin, avokado.Včasih dodam riževo kašico, da je bolj nasitno. pojma nimam kako smo se učil, ker smo to jemal v 1 letniku, jaz se bom pa zdele v absolventa upisala, poleg tega sm predavanja prespala,..sej mi je žou, samo a to zdej kej pomaga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|