Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:46:56
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: farfala Ojla Jaz ne vem, če pridem na srečanje, ker ne vem, če bom imela avto.Poleg tega mali ni pri miru 1 minuto, tak da se itak ne morem kaj pogovarjat al celo kavo spit, razen, če spi. Bom še vidla no. sonček a potem je tudi Tilena, ker mi vsi govorimo za nečaka - Tilna ploha mi smo se učili, da moraš preverit kako se spremenijo oksidacijska števila in kje poteka oksidacija oz.redukcija in šele potem urejaš formulo.Vi se ne učite tako? krtekxx jaz mu sadja ne kuham, samo pretlačim in ma rad vse - hruške, jabolke, slive, lubenico, dinjo, breskvo, marelico, malo malin, avokado.Včasih dodam riževo kašico, da je bolj nasitno. pojma nimam kako smo se učil, ker smo to jemal v 1 letniku, jaz se bom pa zdele v absolventa upisala, poleg tega sm predavanja prespala,..sej mi je žou, samo a to zdej kej pomaga
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:48:13
|
|
|
|
khurde
|
neki probavam, pa ne gre... eno sliko prilepit brez slikomata
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:48:36
|
|
|
|
Ploha
|
jst tud komot kšno poberem, sam jst mam tako mejhn avto da če dam not voziček in šprotni del vozička, pa meto v lupinci, pa torbo pa cunje in te zadeve ni več placa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:48:58
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde neki probavam, pa ne gre... eno sliko prilepit brez slikomata ni ratal
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:50:56
|
|
|
|
Ploha
|
sam zdej pa res grem....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:50:56
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mogoče tudi Meta. aha, povejte, če boste tavečje zravn pripeljale, k pol bom jst tud ulo farfala sej jim bomo dekco na tla poknle, pa se bojo med sabo mal motli avto si boš pa že zgvarila prevod prosim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
prevod prosim izgovorila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:55:11
|
|
|
|
khurde
|
bom kar link dala tuki to je moja bejba k blitvo je upam, da bo delal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde ne dela---zakaj pa ne s slikomatom?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 22:59:02
|
|
|
|
mimi30
|
farfala sej tebe lahk pa jaz poberem....saj si iz okolice mb-ja ....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 23:01:25
|
|
|
|
khurde
|
eh, probavam kak sistem je tu, k še nikol nisem albuma na rr nardila pa probavam kako deluje... jaz si znam velik dela naložit dej probi zdele un link kliknit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 23:02:59
|
|
|
|
mimi30
|
khurde, zdaj pa dela ....svetovna slika
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 23:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej pa je kva je dobra pa kter pogled
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 23:06:17
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde bom kar link dala tuki to je moja bejba k blitvo je upam, da bo delal ful dobro
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 23:08:15
|
|
|
|
khurde
|
hvala evo, sem ugotovila, da zdej majo tko, da se lah naštima privatnost albumov in da se da naštimat, da album vidijo samo tisti, ki jih nekdo doda za "prijatelje" al pa samo registrirani člani itd. ... k prej se mi zdi, da so vsi lah vse videl al pa nič... in prej k povezava ni delala, je bila omejitev "samo prijatelji", pa sem popravila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 23:10:13
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 farfala sej tebe lahk pa jaz poberem....saj si iz okolice mb-ja .... A ti bi se res pripeljala 13 km iz MB, pa prostor za 2 vozička in 3 otroke imaš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 30.8.2009 23:25:16
|
|
|
|
khurde
|
evo, zdej sem aktivne čveke dodala za prijatelje... bom enkrat album naredila, pa mam eno paranojo pred javnimi zadevami in rada vem, kdo kaj mojega vidi pa bom dala nastavitev zasebnosti na "prijatelji"... če katere slučajno nisem kliknila, ni bilo zanalašč, ampak zato, ker se v tistih random izbranih straneh na prejšnji temi ni pojavila zdej grem pa spat, jutr bom že ob šestih po vrtu skakala s tamalo v slingu... as usual zadnjih par dni
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 31.8.2009 7:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro ula je v vrtcu, dons zadnjič v tej skupini, jutri štarta v novi...me res zanima kak bo...pa upam da bosta vzgojitelci kul... brez vode smo dons, sem si zvečer jo v bano natočla, za sekret splakovat pa v kunji mam par piskrov je netočene...pa kr pozabim in odpiram pipo...matr se navadiš na luksuz tko da sploh ne vem ka nej počnem dons....bom tamalga napokala in grema ven malo... spali smo ok, ula celo noč, neo se je enkrt zbudil, pa sm ga k seb vzela, pa pol prejle sem ga še na joško dala in v kinderpet prestavla, tko da kr fajn...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 31.8.2009 8:21:49
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 farfala sej tebe lahk pa jaz poberem....saj si iz okolice mb-ja .... A ti bi se res pripeljala 13 km iz MB, pa prostor za 2 vozička in 3 otroke imaš? ja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 31.8.2009 8:26:56
|
|
|
|
mimi30
|
jutro za vse....sem skuhala tud tapravo in jo že pijem mi tudi kar vredu spali....škrata sta oba doma, ker zdaj je pa nejc včeraj dobil visoko vročino ....danes je zaenkrat vse vredu tole ko si brez vode je pa res šit....najboljš, da gresta kar ven in še v kak kafič na kavico in vodo .....kuhat itak ne moreš, če ni vode, pripravljena je pa samo za nujne primere
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 31.8.2009 10:17:05
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 farfala sej tebe lahk pa jaz poberem....saj si iz okolice mb-ja .... A ti bi se res pripeljala 13 km iz MB, pa prostor za 2 vozička in 3 otroke imaš? ja Hahaha, Farfala, sej ko boš vidla mašino s katero te bo pobrala, ti bo takoj jasno, da not spravi še veliko veliko več. MIMI Dober dan ženskice, kva dogaja!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 31.8.2009 10:37:00
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 farfala sej tebe lahk pa jaz poberem....saj si iz okolice mb-ja .... A ti bi se res pripeljala 13 km iz MB, pa prostor za 2 vozička in 3 otroke imaš? ja zanimivo , te bom imela v mislih Jaz sem se pa vrnila iz prve FT, mali je sračkal celo noč, zbujanje z jokom vsako uro in sem skoraj zaspala, se zbudila ob 8ih, ko je na srečo , spet zajokal, naročena sem pa bila ob 8,15 .Je morala babica prit k nam z avtom, potem ji je pa dragi še avto vzel, da je lahko šel v službo .Prava panika
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 31.8.2009 10:38:16
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 farfala sej tebe lahk pa jaz poberem....saj si iz okolice mb-ja .... A ti bi se res pripeljala 13 km iz MB, pa prostor za 2 vozička in 3 otroke imaš? ja Hahaha, Farfala, sej ko boš vidla mašino s katero te bo pobrala, ti bo takoj jasno, da not spravi še veliko veliko več. MIMI Dober dan ženskice, kva dogaja!!!! twingo torej ni
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 31.8.2009 10:43:04
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 brez vode smo dons, sem si zvečer jo v bano natočla, za sekret splakovat pa v kunji mam par piskrov je netočene...pa kr pozabim in odpiram pipo...matr se navadiš na luksuz Pri nas je tudi blo rečeno, da je ne bo...sem že ob 6-ih zjutraj nalivala v bano, v posodo v kuhinji...zdaj pa je niso odklopli ...saj ko je ne bom mela nikjer nalite jo pa bodo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 31.8.2009 10:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je tudi blo rečeno, da je ne bo...sem že ob 6-ih zjutraj nalivala v bano, v posodo v kuhinji...zdaj pa je niso odklopli user posted image ...saj ko je ne bom mela nikjer nalite jo pa bodo user posted image je reku moj, ja, da v službi je voda, čeprov so tud rekli da je ne bo...sam kle je pa res ni sine spi jst se s sladoledom filam...pa muzko poslušam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?