ronja
|
ronja a maline kupiš zmrznjene? sej zelenjava to imam kar ideje..ampak sadje pa res ne. Če rabiš ideje, kar vprašaj, to je pa edino, česar mi ne zmanjka - vsaj v kuhinji ne... Meni so fajn šejki - kadar sem ful na tesnem s časom, naredim šejk, pa ga mal zmešam v uno kašico, da je bolj nasitno - ali pa dam not ekspandiran riž, recimo. Ker same une kašice skoraj ne morem dat otroku, ko so pa tako zanič... 6tkeuser posted image a niso to že stalniuser posted image Ja, so! Ne vem, kam se ji tok mudi? Mogoče, ker si tako rada zobe umiva, hehe. Ne, resno, obožuje si zobe umivat oz. da ji jih jaz umivam! ne morem si jih sama umit, ne da bi jih morala nujno še njej... A je kdo že kje videl takega otroka? ronja moj dela kr zlo cele dneve, pa sam na slabš kažeuser posted image no vidiš, zato mam pa raj, da je jezna al karkoli že, pa da mam mir...ker največ je uletavala kadar smo bli samo in res ne vem kak bi to blo zde, če bi ji pustila da se čist udomačiuser posted image Ja, zdaj te bolj štekam... Če bi mi skup živeli in bi lubi ne bil doma, da "me brani", potem bi se jaz verjetno tudi za ta pristop odločila... Ker dejansko se namala takrat, ko ve, da ga ni - tudi če kar tako pride, potem vedno poskrbi, da spoka, predno on pride iz službe. Tudi v čet. je spokala točno takrat, ko je on poklical na tel (se nisem mogla javit, sem sam rekla, o, žeki kliče... no, potem se ji je pa naenkrat mudit začelo, pa še ene 10x je rekla, da naj ne bomo jezni na njo, da je cel dan tle visela... - torej zaveda se čisto in ji je vse kristalno jasno!) Ronja kak ti znese šivanje zraven otrok? Vrtnica, ponoči, po 21:30 - ko zaspita, se najprej najem, potem grem pa šivat, če mam še kak atom moči zato, seveda - včeraj ga nisem mela, čeprav mam precej za zašit... No, vsake toliko če se nekaj res ful mudi, pa takrat, ko je lubi doma in ima Lejlo, pa z Ronjo šivava - ampak to je vsake pol leta 1x, hehe. NO, danes bo moralo bit, ker moram končat Ronjino majčko za v vrtec .
|