|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Banjica ali čebriček
29.8.2009 21:54:49   
Nea_teja_
Za kaj se boste odločile.Mi smo imeli do sedaj vedno banjico sedaj pa nekaj razmišljam o čbrički pa se nevem odločiti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Banjica ali čebriček
29.8.2009 22:10:10   
smej
Za začetek je dobro imeti banjico. V čebričku novorojenček kar skupaj zleze, ker pač še ne zna sedeti. Pa še nepraktično je, ker ga ne moreš dobro umiti, ker ni prostora za obe roki (z eno držiš, z drugo umivaš) in vseh delov telesa niti ne dosežeš. Takšne izkušnje sem imela jaz, lahko pa da je katera pogruntala kakšen boljši način. Jaz sem vsekakor za banjico.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2009 22:13:49   
Anonimen
pri čebričku naj bi novorojenčka držal za bradico, voda ga pa tako ali tako potiska navzgor,... tako so mi pojasnili.

mi imamo banjico, a ga včasih rajši skopam kar v lavorčku,... mu je tudi bolj všeč.

(odgovor članu smej)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2009 22:51:21   
Sonrisa
Čebriček. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2009 23:02:02   
livia
Mi smo imeli oboje.
Banjico smo uporabljali prvi mesec, nato čebriček kar dolgo. Mi je bilo lažje v čebričku, ker je manj vode in je lažji. Glede umivanja ni problema, da se ga ne da umit. Sicer ga pa itak bolj splahneš, saj niso njiv kopali, da bi bili tako umazani. Namiliš itak kao na brisači zunaj, potem pa splahneš. Na vsa potovanja, dopuste je šel z nami čebriček, ker zavzame manj prostora. Ko je pa enkrat že lepo sedela (9 mesecev), sta se pa s starejšo sestrico začeli kopati skupaj v banjici. Odkar stoji gresta pa skupaj pod tuš.
Jaz nebi mogla ne brez enega, ne brez drugega. Čebriček smo sicer oddali, banjice pa ne mislim, ker računam, da nam bo še kdaj prav prišla za kako kopel ali kaj podobnega, ker nimamo banje, imamo samo tuš.

To je situacija za drugega otroka, pri prvem nam je bil pa čebriček skoraj neuporaben. Samo za dopust, pa prve 3 mesece. Potem se je začela na noge postavljat in ni hotela not sedet, tako da smo ga pospravili. V banjici se je pa lepo igrala in sedela ter se namakala.

Skratka odvisno od otroka.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2009 23:47:11   
skačica
tud mi smo imeli pri prvi oboje in smo potem veliko več uporabljali čebriček kot pa banjico. Enako sem nameravala zdaj v drugo, ampak me je kolegica, ki je rodila junija, opozorila, da so na MŠ v LJ zelo odsvetovali čebriček. Da so zdej ugotovili, da ta položaj v čebričku ni ok za otrokovo hrbtenico ali nekaj takega. Skratka, da ga razvojni P. odsvetujejo.

No, pri nas bomo zdej imeli samo banjico, kasneje pa v tuš kabino in adijo.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 14:30:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2009 14:32:18   
Anonimen
Jaz sem imela sposojen čebriček, ampak ne tummy tub temveč bebe jou. Mi je bil bolj všeč, ker je večji in lahko res otroka v njemu tudi umiješ.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2009 14:50:18   
Hope2
Banjico in to kar se da največjo in najbolj preprosto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2009 16:25:07   
zmajaz
Jaz sem tudi po prebiranju forumov in navdušenju nekaterih uporabnikov kupila čebriček, pa ga potem praktično nisem uporabljala, ker je majhnega dojenčka dosti lažje držati v banjici kot v čebričku. Meni je banjica še vedno zakon.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2009 16:25:46   
Anonimen
Banjica, brez hude dileme user posted image .

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2009 22:36:52   
Jančika_
Ko sem pri prvem sprobala čebriček, sem banjico podarila naprej in je pri drugem nisem niti enkrat uporabila. In tudi tretji se bo moral tiščati v čebru, boh mu pomagajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2009 13:27:50   
fusia
Mi imamo oboje, ampak če bi morala izbrati samo eno stvar bi raje banjico, ker se mi zdi vseeno bolj uporabna. Vsekakor pa tudi čebriček prav pride.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2009 10:02:33   
natalia
uporabljala sem oboje, najprej banjico, potem čebriček, ki je tudi zelo fajn.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2009 11:46:46   
Bojana82
Nevem no, meni je banjica veliko bolj praktičnauser posted image ........

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2009 15:46:35   
baby blue
Midva sva kupila kar banjico... 

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2009 8:32:43   
piko12
Pri nas je banjico uporabila le patronažna, ker kao nima prakse s čebričkom. In tudi naslednji bo te sreče, da bo čebričkal, dokler ne bo prevelik za noter.user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2009 16:05:45   
tweety83
Menim da je banjica veliko bolj primerna za kopanje otroka,kot pa čebriček. Men bi se smilil otrok, da bi ga kopala v tistem.....

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.