livia -> RE: Banjica ali čebriček (29.8.2009 23:02:02)
|
Mi smo imeli oboje. Banjico smo uporabljali prvi mesec, nato čebriček kar dolgo. Mi je bilo lažje v čebričku, ker je manj vode in je lažji. Glede umivanja ni problema, da se ga ne da umit. Sicer ga pa itak bolj splahneš, saj niso njiv kopali, da bi bili tako umazani. Namiliš itak kao na brisači zunaj, potem pa splahneš. Na vsa potovanja, dopuste je šel z nami čebriček, ker zavzame manj prostora. Ko je pa enkrat že lepo sedela (9 mesecev), sta se pa s starejšo sestrico začeli kopati skupaj v banjici. Odkar stoji gresta pa skupaj pod tuš. Jaz nebi mogla ne brez enega, ne brez drugega. Čebriček smo sicer oddali, banjice pa ne mislim, ker računam, da nam bo še kdaj prav prišla za kako kopel ali kaj podobnega, ker nimamo banje, imamo samo tuš. To je situacija za drugega otroka, pri prvem nam je bil pa čebriček skoraj neuporaben. Samo za dopust, pa prve 3 mesece. Potem se je začela na noge postavljat in ni hotela not sedet, tako da smo ga pospravili. V banjici se je pa lepo igrala in sedela ter se namakala. Skratka odvisno od otroka.
|
|
|
|