Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 15:50:28
|
|
|
|
Čebel@
|
cita....mi je ratalo poslati midva sva šla pa Hani na banko odpret račun in ima mala že sedaj več dinarčkov kot mami Zdele ji pa delam sadno malico:hruška+jabolko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 15:53:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-da ne boš huda, ampak jaz jih namojem mestu, če sta prehlajena ne bi kopala. Sam umij jih. Jima pa deli inhalacije, ker je zelo pomembno, da je zrak v katerem sta vlažen. Če imaš kamilice naredi paro z njimi (pest kamilc prevreš in naj dihata to paro) nisem jezna:) včeraj sme jih mogla ker sta bla čist zašvicana in potem ju raje skopam kot pa tuširam samo s cotkami umit je pa tko bolj... ne vem jst tud ne morem it zašvicana spatče se sam s cotko umijem tud ne.... tak, da sem jima nardila mal bol toplo vodo in ju skopala.... dons ju ne bom ne kopala ne tuširala ampak samo umila..... no če ne bo florjan spet čist zašvican kopam ju sicer vsak drug dan drgač se pa umivamo razn v vročih dnevih se obvezno kopamo al pa tuširamo.... florjan že spi 3,5 ure no beni se je pa pred pol ure zbudil in že raziskuje po dnevni beni je dost boljši nima vročine in ne kašlja več sma dopoldne je ene 2x zakašljal.... nosek se mu je tud zdej kr fino sčistil tako da lepo diha.... upam, da bo tud florjan dokaj vredu ko se zbudi.... grem dat tamalmu kosilo pol pa upam, da možek pride, da grema na filane paprike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 15:54:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 cita....mi je ratalo poslati midva sva šla pa Hani na banko odpret račun in ima mala že sedaj več dinarčkov kot mami Zdele ji pa delam sadno malico:hruška+jabolko mi še tud beniju nismo odprli zdej pa razmišljam, da bi mu šla vidva če praviš da ima hana že zdej več k ti kje ste ji odprli ste dobl kej za seme?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 15:56:07
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-da ne boš huda, ampak jaz jih namojem mestu, če sta prehlajena ne bi kopala. Sam umij jih. Jima pa deli inhalacije, ker je zelo pomembno, da je zrak v katerem sta vlažen. Če imaš kamilice naredi paro z njimi (pest kamilc prevreš in naj dihata to paro) nisem jezna:) včeraj sme jih mogla ker sta bla čist zašvicana in potem ju raje skopam kot pa tuširam samo s cotkami umit je pa tko bolj... ne vem jst tud ne morem it zašvicana spatče se sam s cotko umijem tud ne.... tak, da sem jima nardila mal bol toplo vodo in ju skopala.... dons ju ne bom ne kopala ne tuširala ampak samo umila..... no če ne bo florjan spet čist zašvican kopam ju sicer vsak drug dan drgač se pa umivamo razn v vročih dnevih se obvezno kopamo al pa tuširamo.... florjan že spi 3,5 ure no beni se je pa pred pol ure zbudil in že raziskuje po dnevni beni je dost boljši nima vročine in ne kašlja več sma dopoldne je ene 2x zakašljal.... nosek se mu je tud zdej kr fino sčistil tako da lepo diha.... upam, da bo tud florjan dokaj vredu ko se zbudi.... grem dat tamalmu kosilo pol pa upam, da možek pride, da grema na filane paprike sem vesela, da ste bolje za papriko pa se priporočam
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 15:59:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-da ne boš huda, ampak jaz jih namojem mestu, če sta prehlajena ne bi kopala. Sam umij jih. Jima pa deli inhalacije, ker je zelo pomembno, da je zrak v katerem sta vlažen. Če imaš kamilice naredi paro z njimi (pest kamilc prevreš in naj dihata to paro) nisem jezna:) včeraj sme jih mogla ker sta bla čist zašvicana in potem ju raje skopam kot pa tuširam samo s cotkami umit je pa tko bolj... ne vem jst tud ne morem it zašvicana spatče se sam s cotko umijem tud ne.... tak, da sem jima nardila mal bol toplo vodo in ju skopala.... dons ju ne bom ne kopala ne tuširala ampak samo umila..... no če ne bo florjan spet čist zašvican kopam ju sicer vsak drug dan drgač se pa umivamo razn v vročih dnevih se obvezno kopamo al pa tuširamo.... florjan že spi 3,5 ure no beni se je pa pred pol ure zbudil in že raziskuje po dnevni beni je dost boljši nima vročine in ne kašlja več sma dopoldne je ene 2x zakašljal.... nosek se mu je tud zdej kr fino sčistil tako da lepo diha.... upam, da bo tud florjan dokaj vredu ko se zbudi.... grem dat tamalmu kosilo pol pa upam, da možek pride, da grema na filane paprike sem vesela, da ste bolje za papriko pa se priporočam bom mami naročila, da drugič še več skuha:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:02:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-da ne boš huda, ampak jaz jih namojem mestu, če sta prehlajena ne bi kopala. Sam umij jih. Jima pa deli inhalacije, ker je zelo pomembno, da je zrak v katerem sta vlažen. Če imaš kamilice naredi paro z njimi (pest kamilc prevreš in naj dihata to paro) nisem jezna:) včeraj sme jih mogla ker sta bla čist zašvicana in potem ju raje skopam kot pa tuširam samo s cotkami umit je pa tko bolj... ne vem jst tud ne morem it zašvicana spatče se sam s cotko umijem tud ne.... tak, da sem jima nardila mal bol toplo vodo in ju skopala.... dons ju ne bom ne kopala ne tuširala ampak samo umila..... no če ne bo florjan spet čist zašvican kopam ju sicer vsak drug dan drgač se pa umivamo razn v vročih dnevih se obvezno kopamo al pa tuširamo.... florjan že spi 3,5 ure no beni se je pa pred pol ure zbudil in že raziskuje po dnevni beni je dost boljši nima vročine in ne kašlja več sma dopoldne je ene 2x zakašljal.... nosek se mu je tud zdej kr fino sčistil tako da lepo diha.... upam, da bo tud florjan dokaj vredu ko se zbudi.... grem dat tamalmu kosilo pol pa upam, da možek pride, da grema na filane paprike sem vesela, da ste bolje za papriko pa se priporočam bom mami naročila, da drugič še več skuha:) te dr žim za besedo, sammi prej javi, da ne bom kuhala
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:03:40
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 cita....mi je ratalo poslati midva sva šla pa Hani na banko odpret račun in ima mala že sedaj več dinarčkov kot mami Zdele ji pa delam sadno malico:hruška+jabolko za hano in €
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:05:03
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo imel tudi danes filane paprike.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:05:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 cita....mi je ratalo poslati midva sva šla pa Hani na banko odpret račun in ima mala že sedaj več dinarčkov kot mami Zdele ji pa delam sadno malico:hruška+jabolko mi še tud beniju nismo odprli zdej pa razmišljam, da bi mu šla vidva če praviš da ima hana že zdej več k ti kje ste ji odprli ste dobl kej za seme? ......Je od krsta dobila neki dinarčko,nekaj sva pa še midva dala zraven ......odprla sva ji pa na SKBju-papija in je full daril dobila zraven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:06:01
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas pa grmi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:09:18
|
|
|
|
tanci29
|
na ljubljanski banki dobi šparovčka pa dobili smo še slinčka in 10 eur.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:09:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Majchy-a črviček na seznamu je za plazenje, morski prašiček pa če gre po vseh štirih?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:10:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 na ljubljanski banki dobi šparovčka pa dobili smo še slinčka in 10 eur..... Če maš pa veze, pa še bratec in mamica dobita kaj.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:11:33
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 na ljubljanski banki dobi šparovčka pa dobili smo še slinčka in 10 eur..... Če maš pa veze, pa še bratec in mamica dobita kaj..... a eurov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:12:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a črviček na seznamu je za plazenje, morski prašiček pa če gre po vseh štirih? jap
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:13:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 na ljubljanski banki dobi šparovčka pa dobili smo še slinčka in 10 eur..... Če maš pa veze, pa še bratec in mamica dobita kaj..... a eurov Ko bi vsaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:13:35
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 na ljubljanski banki dobi šparovčka pa dobili smo še slinčka in 10 eur..... Če maš pa veze, pa še bratec in mamica dobita kaj..... a eurov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:14:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 na ljubljanski banki dobi šparovčka pa dobili smo še slinčka in 10 eur..... Če maš pa veze, pa še bratec in mamica dobita kaj..... a eurov pol smo mi definitivno na napačni banki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:16:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a črviček na seznamu je za plazenje, morski prašiček pa če gre po vseh štirih? jap Ja, pol bi te prosila, če ga zbašeš nekam vmes, pred kravicoin napiši pri 5,5 mesecih...Bi bilo čudno, da prej stoji kot se kobaca po vseh štirih....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:16:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a črviček na seznamu je za plazenje, morski prašiček pa če gre po vseh štirih? jap majchy, če si slučajno spregledala, tristan si tudi "zasluži"morskega prašička
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:17:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 na ljubljanski banki dobi šparovčka pa dobili smo še slinčka in 10 eur..... Če maš pa veze, pa še bratec in mamica dobita kaj..... a eurov pol smo mi definitivno na napačni banki Punca-predvsem ti....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:17:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a črviček na seznamu je za plazenje, morski prašiček pa če gre po vseh štirih? jap majchy, če si slučajno spregledala, tristan si tudi "zasluži"morskega prašička sem zapisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:18:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a črviček na seznamu je za plazenje, morski prašiček pa če gre po vseh štirih? jap majchy, če si slučajno spregledala, tristan si tudi "zasluži"morskega prašička Jaz sem šele takrat videla, ko si ti omenila..... Pa sem mislila, da maš privide, ker imamo mi kravico....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:18:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a črviček na seznamu je za plazenje, morski prašiček pa če gre po vseh štirih? jap Ja, pol bi te prosila, če ga zbašeš nekam vmes, pred kravicoin napiši pri 5,5 mesecih...Bi bilo čudno, da prej stoji kot se kobaca po vseh štirih.... bomo zrihtali......drugače pa eni otroci ne kobacajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 16:19:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 na ljubljanski banki dobi šparovčka pa dobili smo še slinčka in 10 eur..... Če maš pa veze, pa še bratec in mamica dobita kaj..... a eurov pol smo mi definitivno na napačni banki Punca-predvsem ti.... to bomo še uredili,a ne?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?