Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 12:53:00
|
|
|
|
|
Tanchi in Urša najlepša hvala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 12:53:44
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-eno pest riža bo preveč....jest ponavadi ko zelenjava zavre se pravi ene 15 min pred koncem kuhanja notri stresem še riž in se vse skupaj kuha, zdej po občutku stresem ti ne nam povedat kolk ampak rž ful naraste tko da ga rabiš čist mal dat. ko je kuhano se pa vse lepo z vilico pretlači tudi riž...zdej ne vem a ti miksaš al nem jest ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 12:56:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tanchi in Urša najlepša hvala... jest upam da sem ti vsaj malo pomagala, čene pa veš kje smo ko nas rabiš....drži se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 12:56:57
|
|
|
|
|
Kolikokrat se vprašam zakaj nimam takih prijateljic ob sebi blizo sebe ko bi jih potrebovala...povem lahko da nimam prijateljic ki bi me poslušala in sem res vesela da ste mi prisluhnile kako mi je...mogoče bo kdo rekel pa kaj toliko tožiš in stokaš ampak tiste ki ste prebrale mislim da me vsaj malo razumete... pa danes je tak čuden dan....no grem raje nekaj si skuhat za pojest ko sem dieti... P.S.mogoče bo tole čudno povedano ampak če bi lahko izbirala svoje starše bi izbrala sigurno druge...zato pa želim bit jaz prava prava mami...moji dve sreči mi pomenita vse na svetu...
< Sporočilo je popravil cita -- 11.9.2009 12:58:54 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:01:22
|
|
|
|
tanci29
|
cita in tudi ti njima pomeniš veliko, največ...ampak kakorkoli mama je ena sama se je ne da izbrat, samo žalostno je to da se nekatere žal ne zavejo kaj pomeni biti mama v pravem trenutku, takrat ko te otroci potrebujejo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:09:01
|
|
|
|
Urša08
|
cita no super da si dobila, je v tretje šlo tanci sem te pozabla pohvalt da si pridna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:10:18
|
|
|
|
tanci29
|
urša-zakaj že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:19:41
|
|
|
|
Urša08
|
ja na omare si se spravila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:43:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...vceraj nas cel dan ni bilo,sva bila pri moji bivsi sosolki iz srednje sole..danes je pa mihailo strajkal s spanjem in je sedel zdaj zaspal(ne vem za koliko dolgo)vstal je pa itak ob 6h... MLEA hvala za linke glede avtosedezev URSA upam,da postimate nocke da bojo Kaj kej kuhate?Jaz bom danes pire in spinacko,tko da bo se Mihailo papal z nama, ko pride mozek...grem se malo brat sploh si nisem zapomnila KATJUSA CITA MAJCHY BRAVO za Hano ,ki ze sedi Vec se pa zdaj ne spomnim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:47:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kolikokrat se vprašam zakaj nimam takih prijateljic ob sebi blizo sebe ko bi jih potrebovala...povem lahko da nimam prijateljic ki bi me poslušala in sem res vesela da ste mi prisluhnile kako mi je...mogoče bo kdo rekel pa kaj toliko tožiš in stokaš ampak tiste ki ste prebrale mislim da me vsaj malo razumete... pa danes je tak čuden dan....no grem raje nekaj si skuhat za pojest ko sem dieti... P.S.mogoče bo tole čudno povedano ampak če bi lahko izbirala svoje starše bi izbrala sigurno druge...zato pa želim bit jaz prava prava mami...moji dve sreči mi pomenita vse na svetu... to si zelo lepo napisala ,drzi se..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:48:14
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ja na omare si se spravila aja, sem že pozabla...moram še en predal zrihtat od hane k so not slinčki pa štumfki vse je zmešan zdele kuham, za nas rižoto, za hano pa krompirček+piščanček+korenček brokoli in cvetačka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:50:23
|
|
|
|
črticaa
|
za kolaž,...upam da nism prepozna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:50:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tanci si pridna z omarami...tudi jaz morem dat poletne cotke stran da lahko dam jesenske v previjalno...pa se na nase se morem spravit...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:51:36
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-a si hotla napisat da je sele zdaj zaspal al da je sede zaspal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:52:04
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kolikokrat se vprašam zakaj nimam takih prijateljic ob sebi blizo sebe ko bi jih potrebovala...povem lahko da nimam prijateljic ki bi me poslušala in sem res vesela da ste mi prisluhnile kako mi je...mogoče bo kdo rekel pa kaj toliko tožiš in stokaš ampak tiste ki ste prebrale mislim da me vsaj malo razumete... pa danes je tak čuden dan....no grem raje nekaj si skuhat za pojest ko sem dieti... P.S.mogoče bo tole čudno povedano ampak če bi lahko izbirala svoje starše bi izbrala sigurno druge...zato pa želim bit jaz prava prava mami...moji dve sreči mi pomenita vse na svetu... ja vem kako je to,..sva na isti strani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 13:54:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Tanci si pridna z omarami...tudi jaz morem dat poletne cotke stran da lahko dam jesenske v previjalno...pa se na nase se morem spravit... samo na otroške sem se spravila....naše pa ne vem se mi ne da....še dobro da je ena prjatlca zanosila, da sem vsaj nosečniške ven dala( no zdej bo že kmalu rodila)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 14:04:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mihailo-a si hotla napisat da je sele zdaj zaspal al da je sede zaspal da je SELE zdaj zaspal ah ta tipkovnica..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 14:05:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa za kolaž,...upam da nism prepozna kak je lep
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 14:24:42
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, tisto Aqua maris al kaj maš je pomoje vredu. Jst sicer uporabljam Sterimar, ampak mislm da je to isto sranje, dreugo pakovanje. Pa želim ti, da se maledva čimhitrej pozdravta, sploh Benjamin, ker vem kok je za te tamale težko.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 14:50:24
|
|
|
|
|
Tole sem danes dobila po pošti od moje tavelike princeske...danes se vračajo no pa še preberte kako lepo je napisala pisave ne gledat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 14:54:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, tisto Aqua maris al kaj maš je pomoje vredu. Jst sicer uporabljam Sterimar, ampak mislm da je to isto sranje, dreugo pakovanje. Pa želim ti, da se maledva čimhitrej pozdravta, sploh Benjamin, ker vem kok je za te tamale težko. hvala sem mu prej že pošpricala in je ful manj jokal k pa da mu kapljam not in čez kako minuto mu je že iz noska teklo zdej pa že spi 2,5 ure floriju sem mogla dat pa svečko ker je imel spet vročino in tud zdej že 2,5 ure spi upam, da se zbudita bolj zdrava in dobre volje dopoldne sta bla kr mal sitkota ampak kdo bi jima zameru k sta pa bolančka.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 14:56:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tole sem danes dobila po pošti od moje tavelike princeske...danes se vračajo no pa še preberte kako lepo je napisala pisave ne gledat cita kako lepo ni lepšega ko ti otrok pove da te ima rad....:) kak pa to da se danes vračajo a ni blo rečeno da ju3?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 15:00:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Tanci si pridna z omarami...tudi jaz morem dat poletne cotke stran da lahko dam jesenske v previjalno...pa se na nase se morem spravit... samo na otroške sem se spravila....naše pa ne vem se mi ne da....še dobro da je ena prjatlca zanosila, da sem vsaj nosečniške ven dala( no zdej bo že kmalu rodila) če bo rodila ti bo pa lahko pol kmal nazaj dala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 15:39:51
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan.... najprej vsem ki to potrebujejo -KATJUSA, CITA TANCI---- ZA pospravljanje, mal na izi bejbi, boš pregorela.... No upam, da ne ti, da likalnik.... Cita-te danes pokličem, nisem uspela priti do Leclera z avtom, ker je tisto kar velika škatla in ne bi mogla nest, pa še voz porivat pa še Vitka lovit..... Do sedaj pa avta nisem imela..... al je bil en na servisu al pa ta drug.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 15:41:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-da ne boš huda, ampak jaz jih namojem mestu, če sta prehlajena ne bi kopala. Sam umij jih. Jima pa deli inhalacije, ker je zelo pomembno, da je zrak v katerem sta vlažen. Če imaš kamilice naredi paro z njimi (pest kamilc prevreš in naj dihata to paro)
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?