|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
11.9.2009 12:53:00   
Tanchi in Urša najlepša hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.9.2009 12:53:44   
tanci29
majchy-eno pest riža bo preveč....jest ponavadi ko zelenjava zavre se pravi ene 15 min pred koncem kuhanja notri stresem še riž in se vse skupaj kuha, zdej po občutku stresem ti ne nam povedat kolk ampak rž ful naraste tko da ga rabiš čist mal dat. ko je kuhano se pa vse lepo z vilico pretlači tudi riž...zdej ne vem a ti miksaš al nem jest ne

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.9.2009 12:56:20   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tanchi in Urša najlepša hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest upam da sem ti vsaj malo pomagala, čene pa veš kje smo ko nas rabiš....drži se

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.9.2009 12:56:57   
Kolikokrat se vprašam zakaj nimam takih prijateljic ob sebi blizo sebe ko bi jih potrebovala...povem lahko da nimam prijateljic ki bi me poslušala in sem res vesela da ste mi prisluhnile kako mi je...mogoče bo kdo rekel pa kaj toliko tožiš in stokaš ampak tiste ki ste prebrale mislim da me vsaj malo razumete...user posted image user posted image user posted image user posted image pa danes je tak čuden dan....no grem raje nekaj si skuhat za pojest ko sem dieti...

P.S.mogoče bo tole čudno povedano ampak če bi lahko izbirala svoje starše bi izbrala sigurno druge...zato pa želim bit jaz prava prava mami...moji dve sreči mi pomenita vse na svetu...user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 11.9.2009 12:58:54 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.9.2009 13:01:22   
tanci29
cita in tudi ti njima pomeniš veliko, največ...ampak kakorkoli mama je ena sama se je ne da izbrat, samo žalostno je to da se nekatere žal ne zavejo kaj pomeni biti mama v pravem trenutku, takrat ko te otroci potrebujejo...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.9.2009 13:09:01   
Urša08
cita no super da si dobila, je v tretje šlouser posted image

tanci sem te pozabla pohvalt da si pridna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.9.2009 13:10:18   
tanci29
urša-zakaj žeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.9.2009 13:19:41   
Urša08
ja na omare si se spravilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.9.2009 13:43:50   
MIHAILO
Pozdravljene...vceraj nas cel dan ni bilo,sva bila pri moji bivsi sosolki iz srednje sole..danes je pa mihailo strajkal s spanjem in je sedel zdaj zaspal(ne vem za koliko dolgo)vstal je pa itak ob 6h...
MLEA hvala za linke glede avtosedezev
URSA upam,da postimate nocke da bojo user posted image
Kaj kej kuhate?Jaz bom danes pire in spinacko,tko da bo se Mihailo papal z nama, ko pride mozek...grem se malo brat sploh si nisem zapomnilauser posted image
KATJUSA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
CITAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAJCHY BRAVO za Hano ,ki ze sediuser posted image user posted image user posted image
Vec se pa zdaj ne spomnim

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.9.2009 13:47:37   
MIHAILO

Kolikokrat se vprašam zakaj nimam takih prijateljic ob sebi blizo sebe ko bi jih potrebovala...povem lahko da nimam prijateljic ki bi me poslušala in sem res vesela da ste mi prisluhnile kako mi je...mogoče bo kdo rekel pa kaj toliko tožiš in stokaš ampak tiste ki ste prebrale mislim da me vsaj malo razumete...user posted image user posted image user posted image user posted image pa danes je tak čuden dan....no grem raje nekaj si skuhat za pojest ko sem dieti...

P.S.mogoče bo tole čudno povedano ampak če bi lahko izbirala svoje starše bi izbrala sigurno druge...zato pa želim bit jaz prava prava mami...moji dve sreči mi pomenita vse na svetu...user posted image

to si zelo lepo napisalauser posted image ,drzi se..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.9.2009 13:48:14   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ja na omare si se spravilauser posted image user posted image user posted image

aja, sem že pozabla...moram še en predal zrihtat od hane k so not slinčki pa štumfki vse je zmešan

zdele kuham, za nas rižoto, za hano pa krompirček+piščanček+korenček brokoli in cvetačka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.9.2009 13:50:23   
črticaa
user posted image

za kolaž,...upam da nism prepozna

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.9.2009 13:50:30   
MIHAILO
Tanci si pridna z omarami...tudi jaz morem dat poletne cotke stran da lahko dam jesenske v previjalno...pa se na nase se morem spravit...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.9.2009 13:51:36   
tanci29
mihailo-a si hotla napisat da je sele zdaj zaspal al da je sede zaspal

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.9.2009 13:52:04   
črticaa

ja vem kako je to,..sva na isti straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.9.2009 13:54:07   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Tanci si pridna z omarami...tudi jaz morem dat poletne cotke stran da lahko dam jesenske v previjalno...pa se na nase se morem spravit...

samo na otroške sem se spravila....naše pa ne vem se mi ne da....še dobro da je ena prjatlca zanosila, da sem vsaj nosečniške ven dala( no zdej bo že kmalu rodila)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.9.2009 14:04:53   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mihailo-a si hotla napisat da je sele zdaj zaspal al da je sede zaspal

da je SELE zdaj zaspaluser posted image user posted image user posted image ah ta tipkovnica..user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.9.2009 14:05:57   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

user posted image

za kolaž,...upam da nism prepozna

kak je lepuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.9.2009 14:24:42   
birdy
Katjuša, tisto Aqua maris al kaj maš je pomoje vredu. Jst sicer uporabljam Sterimar, ampak mislm da je to isto sranje, dreugo pakovanje.
Pa želim ti, da se maledva čimhitrej pozdravta, sploh Benjamin, ker vem kok je za te tamale težko.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.9.2009 14:50:24   
Tole sem danes dobila po pošti od moje tavelike princeske...danes se vračajouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

no pa še preberte kako lepo je napisala pisave ne gledatuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.9.2009 14:54:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, tisto Aqua maris al kaj maš je pomoje vredu. Jst sicer uporabljam Sterimar, ampak mislm da je to isto sranje, dreugo pakovanje.
Pa želim ti, da se maledva čimhitrej pozdravta, sploh Benjamin, ker vem kok je za te tamale težko.

hvala sem mu prej že pošpricala in je ful manj jokal k pa da mu kapljam not in čez kako minuto mu je že iz noska teklo zdej pa že spi 2,5 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

floriju sem mogla dat pa svečko ker je imel spet vročino in tud zdej že 2,5 ure spi

upam, da se zbudita bolj zdrava in dobre volje dopoldne sta bla kr mal sitkota ampak kdo bi jima zameru k sta pa bolančka.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.9.2009 14:56:04   
Katjusa

Tole sem danes dobila po pošti od moje tavelike princeske...danes se vračajouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

no pa še preberte kako lepo je napisala pisave ne gledatuser posted image user posted image user posted image

user posted image

cita kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni lepšega ko ti otrok pove da te ima rad....:)
kak pa to da se danes vračajo a ni blo rečeno da ju3?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.9.2009 15:00:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

samo na otroške sem se spravila....naše pa ne vem se mi ne da....še dobro da je ena prjatlca zanosila, da sem vsaj nosečniške ven dala( no zdej bo že kmalu rodila)

če bo rodila ti bo pa lahko pol kmal nazaj dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.9.2009 15:39:51   
Onasiss
Dober dan....

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem ki to potrebujejo -KATJUSA, CITA

TANCI----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA pospravljanje, mal na izi bejbi, boš pregorela....user posted image user posted image user posted image  No upam, da ne ti, da likalnik....

Cita-te danes pokličem, nisem uspela priti do Leclera z avtom, ker je tisto kar velika škatla in ne bi mogla nest, pa še voz porivat pa še Vitka lovit.....user posted image  Do sedaj pa avta nisem imela..... al je bil en na servisu al pa ta drug.....

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.9.2009 15:41:44   
Onasiss
Katjusa-da ne boš huda, ampak jaz jih namojem mestu, če sta prehlajena ne bi kopala. Sam umij jih. Jima pa deli inhalacije, ker je zelo pomembno, da je zrak v katerem sta vlažen. Če imaš kamilice naredi paro z njimi (pest kamilc prevreš in naj dihata to paro)user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?