Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 7:24:35
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! nočka lepo prespana .....včeraj sem zlikala 3 stroje cunj .....no še malo komentarjev: ajvy........super za lep dan .....upam da si se naspala urša........verjamem da je pasalo malo odklopa katjuša......nisva navajene na mraz,ampak na 33 stopinj ....da ti povem da mi je bilo v veselje se igrati s Florčijom ker je super fant sunny........WB ......res so hude fotkice .......tvoj je pa to full grdo naredil kolumbo.......GIN-a ni več .....sej temu je bil namenjen,ne? mlea.....bo Onasis imel čist rjavo plešo .....ste se kej fotkal? črticaa........a vi Dominika že na noge postavljate? ......meni se zdi to še prekmalu ........pa še neki:slej ko prej nauči Dominika da se kuža ne vleče za ušesa,ker bojo psa lahko kdaj bolela ušesa in lahko Dominika ugrizne .....lahko da mu zaupate,ampak pes ima kosmat rep.......to ti pišem,ker nočem da se malemu kej zgodi,lahko pa tudi ignoriraš balonchy.......ni treba pisati s takim tonom,ker sem ti lepo razložila situacijo .......pač sem mislila da bi ga hotla urejat in sem te zato vprašala ......nikjer ne piše da se moram jaz s tem ubadat,ampak je to moja dobra volja ......mah,spravila si me v slabo voljo z zadnjim postom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 7:31:47
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ne bit slabe volje jaz sem te navajena nasmejane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 7:35:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy ne bit slabe volje jaz sem te navajena nasmejane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 7:40:02
|
|
|
|
Čebel@
|
MATICU vse najlepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 7:59:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro grem malo brat, kaj dogAJA
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:13:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 MATICU vse najlepše za obmesečnico Se podpišem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:13:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy ne bit slabe volje jaz sem te navajena nasmejane Men se pane zdi, da je slabe volje... je pač napisala kar si misli....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:16:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy ne bit slabe volje jaz sem te navajena nasmejane Men se pane zdi, da je slabe volje... je pač napisala kar si misli.... točno tako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:20:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Naša nočka je bila spet v redu, pač hranjenje ob 2 in 5 in nato spanje do 7 Jaz čisto zadovoljna Moram kar ves tale del prebrat da bom malce na tekočem. Sunny welcome back Ajvy in mlea superca da ste uživali včerej kolumbo jaz vem kako je k misliš da boš mel zvečer par minutk zase pa prej omagam k Nejc Pri nas je sedaj malce drugače odkar Nejc čez dan ne spi in gre zvečer prej spat Katjuša super da se Florjan tako veseli vrtca Boš videla kako bo užival med otroci sedaj grem pa res nazaj brat kaj sm zgrešla TUDI NAŠA NOČ MALO BOLJŠA . UPAM, DA SE ŠE MAL POPRAVI
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:22:55
|
|
|
|
Katjusa
|
Jutro.... včeraj sem šla predčasno pred TV in predčasno pol spat, tako da sem bla že ob pol 11 v postli Sunny se opravičujem k sem te pozdravla in šla, ampak ne zmorem več tega tempa me mal emšo zgleda matra:) Slikice mi pa res lahko daš preko msnja bom gledala, če te kdaj vidim, da se vpišem Ja Florči je vedno mal sramežljiv na začetku tud do majchy je bil pol sta bla pa največja prjatla in še zdej sprašuje kdaj bo vidu teto Majo k ma Hano šibam imam enga lačnega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:23:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 MATICU vse najlepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:47:45
|
|
|
|
črticaa
|
majchi. 1) dominik se sam postavlja že slab mesec,..ma dneve k ga komi prepričaš da more sedet al pa ležat,... 2) SJ sm mu kj rekla da ne sme, ker jo boli in mu popustila prijem,..sam med tem je pa ratala lepa fotka,....sj veš ko je to če sta 2 dojenčka na kupu vse naj nja tud od nas nočka sicer prespana,..sam kaj k noče več zjutri spat,...zbudi se ob 7ih, poj pa noče jest,..sam pil bi on,...zaspan je že tok da si bo oko stknu al pa uho odtrgal,..ampak mali vztraja,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:50:05
|
|
|
|
Čebel@
|
čakam Hano da se zbudi,ker sva naročeni pri p,zaradi vnetja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:52:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchi. 1) dominik se sam postavlja že slab mesec,..ma dneve k ga komi prepričaš da more sedet al pa ležat,... ja sej je ok,samo na slikici je videti kot da ga vodite,da hodi 2) SJ sm mu kj rekla da ne sme, ker jo boli in mu popustila prijem,..sam med tem je pa ratala lepa fotka,....sj veš ko je to če sta 2 dojenčka na kupu imam doma 4 mladičke in 1 odraslega psa pa Hana in kuža nista OBA dojenčka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:52:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 čakam Hano da se zbudi,ker sva naročeni pri p,zaradi vnetja KAJ pa je narobe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:56:11
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchi. 1) dominik se sam postavlja že slab mesec,..ma dneve k ga komi prepričaš da more sedet al pa ležat,... ja sej je ok,samo na slikici je videti kot da ga vodite,da hodi to sva ga pa na 1, 2, 3,..slikale,... 2) SJ sm mu kj rekla da ne sme, ker jo boli in mu popustila prijem,..sam med tem je pa ratala lepa fotka,....sj veš ko je to če sta 2 dojenčka na kupu imam doma 4 mladičke in 1 odraslega psa pa Hana in kuža nista OBA dojenčka joj majči kdo te je napiču dons,..lej lih tko kokr se je teqilla mogla naučit da ga ne sme grist,..tko se bo tud dominik naučil da je ne sme vlečt drgač mu bom pa že razložila kaj je naš kuža,..kaj pa kr en,...zihr ga pa nam zarad tega stran od psa držala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:56:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 čakam Hano da se zbudi,ker sva naročeni pri p,zaradi vnetja KAJ pa je narobe na splovilu je fasala vnetje in se greva pokazat in po kremico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:57:38
|
|
|
|
claud
|
Morgen! Carobni dan je bil fenomenalen! Mlea pa Evita je fenomenalna ko se tko plazi in stoji Sj je probala mal Larisso ucit, tko da zdj trenira Pa prosila bi za slikco na mail No lahko pa tud tuki...ampak na mail obvezno, k si jih tko lepo ujela ucer.. No kaksen vpliv konca poletja...se boste zdj ena na drugo grdo drzale...... Sunny wb ......da mi moj to nardi ga v rit sunem, mu ne nardim nc za jest, nc ne perem...ma nc mu ne nardim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:58:16
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchi. 1) dominik se sam postavlja že slab mesec,..ma dneve k ga komi prepričaš da more sedet al pa ležat,... ja sej je ok,samo na slikici je videti kot da ga vodite,da hodi to sva ga pa na 1, 2, 3,..slikale,... 2) SJ sm mu kj rekla da ne sme, ker jo boli in mu popustila prijem,..sam med tem je pa ratala lepa fotka,....sj veš ko je to če sta 2 dojenčka na kupu imam doma 4 mladičke in 1 odraslega psa pa Hana in kuža nista OBA dojenčka joj majči kdo te je napiču dons,..lej lih tko kokr se je teqilla mogla naučit da ga ne sme grist,..tko se bo tud dominik naučil da je ne sme vlečt drgač mu bom pa že razložila kaj je naš kuža,..kaj pa kr en,...zihr ga pa nam zarad tega stran od psa držala si se tok v to zapičla, da mi je ratal žal da sm gor slike dala, .....ne vem zakaj se na zapičte raj v kakšno pozitivno stvar,...recimo da sedi in da se plazi grem,..ker sm čist v minus padla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:58:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchi. 1) dominik se sam postavlja že slab mesec,..ma dneve k ga komi prepričaš da more sedet al pa ležat,... ja sej je ok,samo na slikici je videti kot da ga vodite,da hodi to sva ga pa na 1, 2, 3,..slikale,... 2) SJ sm mu kj rekla da ne sme, ker jo boli in mu popustila prijem,..sam med tem je pa ratala lepa fotka,....sj veš ko je to če sta 2 dojenčka na kupu imam doma 4 mladičke in 1 odraslega psa pa Hana in kuža nista OBA dojenčka joj majči kdo te je napiču dons,..lej lih tko kokr se je teqilla mogla naučit da ga ne sme grist,..tko se bo tud dominik naučil da je ne sme vlečt drgač mu bom pa že razložila kaj je naš kuža,..kaj pa kr en,...zihr ga pa nam zarad tega stran od psa držala kje piše,da moram biti jaz vedno dobre volje pes in otrok sta tvoja,delaj po svoji pameti,jaz sem ti samo svetovala-ti ne bom več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:58:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 MATICU vse najlepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 8:58:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 čakam Hano da se zbudi,ker sva naročeni pri p,zaradi vnetja KAJ pa je narobe na splovilu je fasala vnetje in se greva pokazat in po kremico da bo bolje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 9:02:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...bli smo v Volčjem potoku....bilo je fenomenalno...tako fenomenalno ,da grem zdej spat, ker sem utrujena Se podpišem.... ... pa upam, da se naspiš.... Tvoji pupu sta prava cukrčka.... thanks..enako velja za tvoja dva ..... NAspala se pa nisem nič, ker je TIsa prehlajenko in sma se zbujali na 25 minut....sem taka kot da bi me traktor povozu.....ah ja...pa drugič :-)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 9:02:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 čakam Hano da se zbudi,ker sva naročeni pri p,zaradi vnetja KAJ pa je narobe na splovilu je fasala vnetje in se greva pokazat in po kremico da bo bolje tenx
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 9:03:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 MATICU vse najlepše za obmesečnico
|
Imesuzi89Katero ime Vam je bolj všeč?Melanie (
84%)
Amy Lee (
16%)
Število vseh glasov: 164Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!