|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
31.8.2009 7:24:35   
Čebel@
jutro!

nočka lepo prespanauser posted image user posted image user posted image .....včeraj sem zlikala  3 stroje cunjuser posted image user posted image user posted image user posted image .....no še malo komentarjev:

ajvy........super za lep danuser posted image user posted image user posted image .....upam da si se naspalauser posted image
urša........verjamem da je pasalo malo odklopauser posted image user posted image user posted image
katjuša......nisva navajene na mraz,ampak na 33 stopinjuser posted image ....da ti povem da mi je bilo v veselje se igrati s Florčijom ker je super fantuser posted image user posted image user posted image
sunny........WBuser posted image user posted image user posted image ......res so hude fotkiceuser posted image user posted image user posted image .......tvoj je pa to full grdo narediluser posted image
kolumbo.......GIN-a ni večuser posted image .....sej temu je bil namenjen,ne?user posted image
mlea.....bo Onasis imel čist rjavo plešouser posted image user posted image user posted image user posted image .....ste se kej fotkal?user posted image
črticaa........a vi Dominika že na noge postavljate?user posted image ......meni se zdi to še prekmaluuser posted image ........pa še neki:slej ko prej nauči Dominika da se kuža ne vleče za ušesa,ker bojo psa lahko kdaj bolela ušesa in lahko Dominika ugrizneuser posted image .....lahko da mu zaupate,ampak pes ima kosmat rep.......to ti pišem,ker nočem da se malemu kej zgodi,lahko pa tudi ignoriraš
balonchy.......ni treba pisati s takim tonom,ker sem ti lepo razložila situacijouser posted image .......pač sem mislila da bi ga hotla urejat in sem te zato vprašalauser posted image ......nikjer ne piše da se moram jaz s tem ubadat,ampak je to moja dobra voljauser posted image ......mah,spravila si me v slabo voljo z zadnjim postomuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 151
31.8.2009 7:31:47   
Urša08
majchy ne bit slabe voljeuser posted image user posted image user posted image jaz sem te navajena nasmejaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 152
31.8.2009 7:35:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy ne bit slabe voljeuser posted image user posted image user posted image jaz sem te navajena nasmejaneuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 153
31.8.2009 7:40:02   
Čebel@
MATICU vse najlepše za obmesečnico

user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 154
31.8.2009 7:59:58   
TAMIKA3
jutro
grem malo brat, kaj dogAJA

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 155
31.8.2009 8:13:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

Se podpišem....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 156
31.8.2009 8:13:52   
Onasiss

Men se pane zdi, da je slabe volje... je pač napisala kar si misli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 157
31.8.2009 8:16:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Men se pane zdi, da je slabe volje... je pač napisala kar si misli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
točno takouser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 158
31.8.2009 8:20:45   
TAMIKA3

Naša nočka je bila spet v redu, pač hranjenje ob 2 in 5 in nato spanje do 7 user posted image Jaz čisto zadovoljnauser posted image

Moram kar ves tale del prebrat da bom malce na tekočem.

Sunny welcome back user posted image

Ajvy in mlea superca da ste uživali včerejuser posted image user posted image user posted image

kolumbo jaz vem kako je k misliš da boš mel zvečer par minutk zase pa prej omagam k Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas je sedaj malce drugače odkar Nejc čez dan ne spi in gre zvečer prej spatuser posted image

Katjuša super da se Florjan tako veseli vrtca user posted image user posted image user posted image user posted image Boš videla kako bo užival med otrociuser posted image

sedaj grem pa res nazaj brat kaj sm zgrešla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TUDI NAŠA NOČ MALO BOLJŠA user posted image user posted image user posted image user posted image . UPAM, DA SE ŠE MAL POPRAVI user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 159
31.8.2009 8:22:55   
Katjusa
Jutro....
včeraj sem šla predčasno pred TV in predčasno pol spat, tako da sem bla že ob pol 11 v postliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sunny se opravičujem k sem te pozdravla in šla, ampak ne zmorem več tega tempa me mal emšo zgleda matra:)
Slikice mi pa res lahko daš preko msnja bom gledala, če te kdaj vidim, da se vpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja Florči je vedno mal sramežljiv na začetku tud do majchy je bil pol sta bla pa največja prjatla in še zdej sprašuje kdaj bo vidu teto Majo k ma Hanouser posted image user posted image user posted image

šibam imam enga lačnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 160
31.8.2009 8:23:00   
TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 161
31.8.2009 8:47:45   
črticaa
majchi. 1) dominik se sam postavlja že slab mesec,..ma dneve k ga komi prepričaš da more sedet al pa ležat,...

2) SJ sm mu kj rekla da ne sme, ker jo boli in mu popustila prijem,..sam med tem je pa ratala lepa fotka,....sj veš ko je to če sta 2 dojenčka na kupuuser posted image  

user posted image
vse naj nja tud od nas

nočka sicer prespana,..sam kaj k noče več zjutri spat,...zbudi se ob 7ih, poj pa noče jest,..sam pil bi on,...zaspan je že tok da si bo oko stknu al pa uho odtrgal,..ampak mali vztraja,....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 162
31.8.2009 8:50:05   
Čebel@
čakam Hano da se zbudi,ker sva naročeni pri p,zaradi vnetjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 163
31.8.2009 8:52:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

majchi. 1) dominik se sam postavlja že slab mesec,..ma dneve k ga komi prepričaš da more sedet al pa ležat,...
ja sej je ok,samo na slikici je videti kot da ga vodite,da hodi

2) SJ sm mu kj rekla da ne sme, ker jo boli in mu popustila prijem,..sam med tem je pa ratala lepa fotka,....sj veš ko je to če sta 2 dojenčka na kupuuser posted image   
imam doma 4 mladičke in 1 odraslega psa pa Hana in kuža nista OBA dojenčka

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 164
31.8.2009 8:52:47   
TAMIKA3

čakam Hano da se zbudi,ker sva naročeni pri p,zaradi vnetjauser posted image user posted image user posted image user posted image

KAJ pa je narobe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 165
31.8.2009 8:56:11   
črticaa

to sva ga pa na 1, 2,  3,..slikale,...user posted image

joj majči kdo te je napiču dons,..lej lih tko kokr se je teqilla mogla naučit da ga ne sme grist,..tko se bo tud dominik naučil da je ne sme vlečtuser posted image drgač mu bom pa že razložila kaj je naš kuža,..kaj pa kr en,...zihr ga pa nam zarad tega stran od psa držala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 166
31.8.2009 8:56:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na splovilu je fasala vnetje in se greva pokazat in po kremico

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 167
31.8.2009 8:57:38   
claud
Morgen!

Carobni dan je bil fenomenalen!
Mlea pa Evita je fenomenalna ko se tko plazi in stojiuser posted image user posted image user posted image
Sj je probala mal Larisso ucit, tko da zdj trenirauser posted image
Pa prosila bi za slikco na mailuser posted image
No lahko pa tud tuki...ampak na mail obvezno, k si jih tko lepo ujela ucer..user posted image

No kaksen vpliv konca poletja...se boste zdj ena na drugo grdo drzale......user posted image user posted image

Sunny wbuser posted image ......da mi moj to nardi ga v rit sunem, mu ne nardim nc za jest, nc ne perem...ma nc mu ne nardimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 168
31.8.2009 8:58:16   
črticaa

joj majči kdo te je napiču dons,..lej lih tko kokr se je teqilla mogla naučit da ga ne sme grist,..tko se bo tud dominik naučil da je ne sme vlečtuser posted image drgač mu bom pa že razložila kaj je naš kuža,..kaj pa kr en,...zihr ga pa nam zarad tega stran od psa držala

si se tok v to zapičla, da mi je ratal žal da sm gor slike dala,user posted image .....ne vem zakaj se na zapičte raj v kakšno pozitivno stvar,...recimo da sedi in da se plaziuser posted image user posted image user posted image

grem,..ker sm čist v minus padlauser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 169
31.8.2009 8:58:28   
Čebel@

kje piše,da moram biti jaz vedno dobre voljeuser posted image
pes in otrok sta tvoja,delaj po svoji pameti,jaz sem ti samo svetovala-ti ne bom več

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 170
31.8.2009 8:58:45   
claud

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 171
31.8.2009 8:58:56   
Onasiss

user posted image user posted image  da bo bolje

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 172
31.8.2009 9:02:54   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi...bli smo v Volčjem potoku....bilo je fenomenalno...tako fenomenalno ,da grem zdej spat, ker sem utrujena

Se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa upam, da se naspiš.... Tvoji pupu sta prava cukrčka....user posted image user posted image

thanks..enako velja za tvoja dva .....user posted image user posted image user posted image

NAspala se pa nisem nič, ker je TIsa prehlajenko in sma se zbujali na 25 minut....sem taka kot da bi me traktor povozu.....ah ja...pa drugič             :-)

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 173
31.8.2009 9:02:57   
Čebel@

user posted image user posted image  da bo bolje
tenxuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 174
31.8.2009 9:03:58   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime
suzi89

Katero ime Vam je bolj všeč?

Melanie (84%)

Amy Lee (16%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!