|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
13.9.2009 15:18:27   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tudi Tisa zbolela...iima čino....in nobenih drugih (zaenkrat ) znakov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas....

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.9.2009 15:20:49   
Onasiss
Mi smo bili dopoldne na Jančah...kostanj bo čez kake 3 tedne...gob ni nič... Smo se pri domu luštno igrali...

Naša je danes probala malo rumenjaka in ji je bil všeč...

Za kosilo pa je jedla govejo juhico s korenčkom in kolerabo in krompir za malo omakice....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.9.2009 15:36:45   
BarbaraGS
Ajvy upam, da bo kmalu boljse

Mlea super za jajcka

Sunny kje si ti kupila ta brezrokavnik in kaksna je cena?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.9.2009 16:59:22   
simonakr
Evo smo nazaj iz pogreba user posted image user posted image user posted image .

Tanci 50 je bil star, je bil pa un motorist k se je ubil tle na mengeškem polju par dni nazaj, k je bla ena huda nesreča k je bil poleg njega še 1 mrtu pa 2 poškodovana user posted image user posted image user posted image

Ajvy - user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitr pozdravte

gremo sončka gledat pa tamalo gujsat

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
13.9.2009 20:29:29   
MIHAILO
AJVY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravite se

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.9.2009 20:36:04   
SURF
Pozdravčke.
Evo nekaj mejčken slikic,ker sem še dolžnauser posted image  iz dopusta.
user posted image

Kopanje user posted image
user posted image

po kopanju:
user posted image

v višave...
user posted image

pogled z balkonauser posted image user posted image
user posted image

ati..kam pa gledaš?user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.9.2009 20:39:20   
SURF
teh slik,je nenormalno veliko,izbrala sem jin nekaj za pokušinouser posted image

Ajvy,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny-ful mi je všeč brezrokavnikuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.9.2009 20:39:57   
timy
Sunny - super za cotkeuser posted image user posted image user posted image  bom šla tudi sama malo pogledatuser posted image

Katjuša, Ajvy - upam, da se vajini srčki kmalu pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - tale igrica pa je zgleda res super, pa hvala, da si mi zadnjič razložila glede teh igric, samo kaj ko nimam pojma kaj je ps2user posted image

Ajvy - user posted image user posted image user posted image user posted image  super za stanovanje. Sem resnično vesela za vas. kako pa kaj Tisa sprejema novo okolje?

Simonakr - joj, si pa imela res žalostno nedeljouser posted image  Me vedno strese, ko izvem kaj takega. Zares grozno!!!!

Mihailo - jaz tudi v Kiku v Celju najdem kaj pametnegauser posted image

Cita - tvoji hčerki sta pa tako luštniuser posted image

Birdy - jaz sem tudi bandidosa včeraj zvrnilauser posted image

maksi - saj vem, da so ti že odgovorile to je mazilo za ritko. Imam jaz doma enako kremo in tako piše goruser posted image

Pa še eno vprašanje! kaj naj kupim punčki, ki je dopolnila eno leto. Cotk ji ne bom kupovala, raje bi kakšno luštno igračo ali pa kaj mobilnega. Nimam pojma, kaj imajo otročki take starosti radiuser posted image  prosim dajte mi pomagat. Cena ni tako pomembna

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.9.2009 20:40:08   
MIHAILO
Suny krasne cotke in Gaja je srckana..
SURF lepe slike-lepi steuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
13.9.2009 20:42:05   
SURF
joj...te slike me venomer nekaj zafrkavajouser posted image zadnja je zopet napačna...eh..je pa več k zadnjičuser posted image

Lepo in mirno nočko.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.9.2009 20:42:05   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Sunny - super za cotkeuser posted image user posted image user posted image  bom šla tudi sama malo pogledatuser posted image

Katjuša, Ajvy - upam, da se vajini srčki kmalu pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - tale igrica pa je zgleda res super, pa hvala, da si mi zadnjič razložila glede teh igric, samo kaj ko nimam pojma kaj je ps2user posted image

Ajvy - user posted image user posted image user posted image user posted image  super za stanovanje. Sem resnično vesela za vas. kako pa kaj Tisa sprejema novo okolje?

Simonakr - joj, si pa imela res žalostno nedeljouser posted image  Me vedno strese, ko izvem kaj takega. Zares grozno!!!!

Mihailo - jaz tudi v Kiku v Celju najdem kaj pametnegauser posted image

Cita - tvoji hčerki sta pa tako luštniuser posted image

Birdy - jaz sem tudi bandidosa včeraj zvrnilauser posted image

maksi - saj vem, da so ti že odgovorile to je mazilo za ritko. Imam jaz doma enako kremo in tako piše goruser posted image

Pa še eno vprašanje! kaj naj kupim punčki, ki je dopolnila eno leto. Cotk ji ne bom kupovala, raje bi kakšno luštno igračo ali pa kaj mobilnega. Nimam pojma, kaj imajo otročki take starosti radiuser posted image  prosim dajte mi pomagat. Cena ni tako pomembna

Timy pojdi na bc stran pod igrace in poglej kaj imajo za tako stare otroke...sigurno ne bos zgresila..imas veliko izbirouser posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.9.2009 20:42:54   
Čebel@

jaz sem nečaku kupila porivalčka(avto ki ga mora z nogicami porivat,ali pa od zadaj rinit) v milerju za 15 € in ga mali še danes (1,5l) obožuje

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.9.2009 20:42:56   
timy
Surf - kak sta fajniuser posted image user posted image user posted image  Kje pa ste bili na dopustu?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
13.9.2009 20:43:24   
Onasiss
Surf-hudo kopanje in lepe slikice.....user posted image user posted image user posted image user posted image

simonakr-moje sožalje...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
13.9.2009 20:46:37   
Onasiss
Evo kuham kompit in šmorn za mojo moško polovico... Evita že spi.

Smo se malo sprehajali po okolici, potem pa smo šli do prijateljice, ki je invalidka...Ženska je fenomenalna... polna energije in volje do življenja.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ima hčerko staro 9 let, ki je kot angelček... blond, skodrani laski, modre učke......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res je kjuti.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
13.9.2009 20:47:14   
timy
Mihailo, Majchy res hvala za odgovore. Bom pogledala. A temu se reče porivalčekuser posted image  sem prej hotela napisati, da bi mogoče tudi kaj takega, pa nisem imela pojma, kako se rečeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
13.9.2009 20:57:36   
Čebel@

Mihailo, Majchy res hvala za odgovore. Bom pogledala. A temu se reče porivalčekuser posted image  sem prej hotela napisati, da bi mogoče tudi kaj takega, pa nisem imela pojma, kako se rečeuser posted image
ne vem če se glih tko rečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
13.9.2009 21:04:42   
simonakr
Jest grem spat. Nočko! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
13.9.2009 21:16:17   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Glavno, da se razumemo, jaz sem napisala nekaj mobilnegauser posted image  hotela pa sem napisati že voziček, ki ga potiskamo (mislim, katerega vozička pa ne potiskamouser posted image )user posted image  porivalček je definitivno boljša besedauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
13.9.2009 21:17:21   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jest grem spat. Nočko! user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi, lahko nočkouser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
13.9.2009 21:45:17   
Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Glavno, da se razumemo, jaz sem napisala nekaj mobilnegauser posted image  hotela pa sem napisati že voziček, ki ga potiskamo (mislim, katerega vozička pa ne potiskamouser posted image )user posted image  porivalček je definitivno boljša besedauser posted image

Poskusi s POGANJALČKOM user posted image ... Tole je še boljša  user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
13.9.2009 21:54:15   
Čebel@
claud,cita.....gre za čisto navadne iz volne štrikane copatke,katere sem na sejmu kupila za 8€.......mami mi je začela sredi ulice najedati,da je to popolnoma stran vržen denar in da najraje Hani kupim čevlje......ampak se ji nisem pustila,in  ji povedala da Hani ne bom kupovala prej čevljev dokler se ne bo začela postavljati na nogice......za moje pojme naj rajš sestri mori,ker tamalmu kupuje popolnoma zanič čevlje(pretrd podplad),ne pa daj name drži surlo
maksi.......plazenje:se premika po trebuščku(naprej ali pa nazaj);kobacanje:otrok je oprt na roke in kolena in gre po vseh štirih-->upam da sem ti ok razložila
ajvy.......user posted image user posted image user posted image za tvoji punčki
salt......full lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image
mlea.......user posted image user posted image user posted image  za potepanje po bazarju-mi bomo šli drugo leto ko bo Hani bolj zanimivo
simona........sožaljeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 13.9.2009 21:55:05 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
13.9.2009 21:55:17   
Čer,

Surf lepe slikceuser posted image user posted image user posted image

Simona moje sožaljeuser posted image user posted image

Avjy naj čim prej tvoji princeskse znebijo bolezniuser posted image user posted image user posted image

Mlea fajn da ste uživali in lepo te je bilo slišatuser posted image user posted image user posted image

Vsem tistih ki ste izkoristili lepo nedeljo...jaz sem likala pospravljala moji trije so bili pa zunaj popoldne sej mi je bilo hudo ko nisem šla ampak kadar sem sama z Lio ne morem likat in sem mogla danes izkoristit...

Punce držte pesti da jutri izvemo same lepe novičke pr kardiologu za našo malo miss...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
13.9.2009 22:19:29   
Katjusa
Čer..... punce držte pesti, da si kupimo svojo hišo..... mogoče ne bo nič mogoče pa bo neki imama ogledanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa spat in sanjarit kak bi blo lepo bit na svojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
13.9.2009 22:23:13   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tudi Tisa zbolela...iima čino....in nobenih drugih (zaenkrat ) znakov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas....

se podpišem kr prec... user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?