Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 7:55:45
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Se samo na hitrco javim ker pol šprintam v kamnik na kosilo pol pa na pogreb ( je možu bratranc umru ) Krasen popoldne ni kej aja kavica Tole je sicer kot sladica mišlena ampak vseen, zjutrej vsi rabmo kalorije
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 8:31:50
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Ah se vidi da nism nc spala, k sm katjusi cist zabluzila z maili Katjusa se enkrat SORRY! Upam da bo popoldne dez da bom kj spala No midve sva sami in sm tok lena da se se kr po postli valjava. Kolumbo.....Za novo frizuro ti mocno priporocam Alesa iz studia 4.... Majchy kaj je blo s tistimi copatki da sta se z matko picle? No mi smo bli ye mal v jesenski nabavi in sva Larissi kupla eno ful lustno jaknco prehodno, pa bodije, pa copatke....vse v Leclercu.... Aja, pa un kos za plenice....mmmm, balzam za nos
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 8:39:20
|
|
|
|
Onasiss
|
VIDU VSE NAJ ZA OBMESEČJE.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 8:42:00
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea VIDU VSE NAJ ZA OBMESEČJE..... Tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 8:51:08
|
|
|
|
baki
|
jst nika polagam pa nevem če mi bo uspelo.zmeri slabš je.noče več spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 8:52:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jst nika polagam pa nevem če mi bo uspelo.zmeri slabš je.noče več spat Že ni zaspan.... A bi moral zdajle spat?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 9:12:36
|
|
|
|
baki
|
ni mi uspelo,ni zaspal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 9:13:39
|
|
|
|
baki
|
sicer pa bi tk rada da bi šel spat 2x na dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 9:16:43
|
|
|
|
baki
|
veš mlea rada bi ga navadla da bi mi hodu spat doma ker zdej bo zmeri bol mrzlo.drgač pa rad spi v vozičku.sam kaj bo pa pozimi?zato bi ga rada tk navadla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 9:18:02
|
|
|
|
baki
|
najbrž ga pa zobki tracajo.še nimamo nobenega.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 9:31:06
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea VIDU VSE NAJ ZA OBMESEČJE..... čestitke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 9:37:43
|
|
|
|
|
Dobro jutro, nočka lepo prespana kot vsaki dan...vedno trkam zraven...jaz pijem kavico sem danes spala do 9 je ati vstal z Lio pa sej sta imela družbo lauro...sedaj pa Laura uspava Lio kako ji bo gratalo nimam pojma ker se mala ne da kar tako le po kom je trma ...kako imam rada tiste dni ko je moj doma potem vem da je kuhinja njegova... jedli pa bomo lignje z zelenjavo pa še kaj nimam pojma...danes lahko kar koli ampak v mejah normale... Zunaj kar mraz upam da res ne bo dežja kot ga napovedujejo...bo že no recimo temu tako...mene pa vse res vse boli noge križ je sedaj samo pika na I še pomojem mal vreme...ampak se ne damo Claud dober za shoping Majchy kakšne copatke to???joj tile naši starši ko se z njimi ni sploh težko ruknat... Katjusa kopel uspela kako Florjan??? Avjy kako Tarja???? Če sem katero pozabla se opravičujem...lepo nedeljo želim... P.S.Laura je uspavala Lio
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 9:40:04
|
|
|
|
baki
|
nik zaspal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 10:37:39
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! zuni lep sonček, Gaja pohaja, jst bi lahko kej nardila ma ne vem, če se mi lih da... No, sej cote sem pobrala s sušila! Vsaj neki! Aja, pa v trgovini sm bla! Bravo jst! claud, super za šoping! cita, Lauri je uspelo! Bravo Laura! Btw, pozdravi jo! katjusa, kako kej tvoja dva sončka? ajvy, kako pa tvoja bejba? V glavnem, upam, da bojo hmali spet zdravi!!! mihailo, sm ti dolžna slikice... Kompletek brezrokavniček+majčka, pa še kavbojke Kratka majčka in puli Pa še malo slikic od Gaje... Ni blo mira, dokler ni dobila kape od tatota... Moj dragi z našo madam... Pri moji noni...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 10:41:58
|
|
|
|
sunny24
|
Pa še neki vam povem, kaj sm včeri vidla ko smo ble na sprehodu... Mamica v avtu, ta mali (okoli 3 leta) pa je lepo stal ospredi v avtu in se držal za armaturno...Joj, če bi bla bol hitra da bi si registrsko zapomnla, bi kapse klicala. Me je prov razpi.zdila. Mater ji neodgovorno!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 10:50:40
|
|
|
|
baki
|
nik spal 20 minut .zdaj mu kuham kosilo.špinačo pire in kurje meso. upam da bo zaspal okrog 12.00.po kosilu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 11:02:53
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kompletek brezrokavniček+majčka, pa še kavbojke Kratka majčka in puli Pa še malo slikic od Gaje... Ni blo mira, dokler ni dobila kape od tatota... Moj dragi z našo madam... Pri moji noni... Lepe cotke...in seveda lepa lepa Gaja...kake očke ima tale punca tale bo šele osvajala pobe s svojim pogledom...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 11:36:30
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Lepe cotke...in seveda lepa lepa Gaja...kake očke ima tale punca tale bo šele osvajala pobe s svojim pogledom... Sej je moj reku, še ko je bla v bušiju, da jo do 30. leta ne spusti ven...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 11:38:31
|
|
|
|
Maksi1
|
Daaan! Sunny - joj, kolko je Gaja lepa. Ena prava gospodična. Plazenje - kobacanje = kaka je razlika? Pingvinček v seznamu, prosim. Zarja od včiri tako lepo sedi. Hvala vsem za pojasnila za kremco. Petek - joj res, vsaki petek žurate. Tanci - če ti bo tipkovnica še nagajala, si kupi sprej za čistit tipkovnico. Pol pa privzdigneš črke, ki nagajajo. Popihaš s sprejem in dela.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 11:39:50
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa še neki vam povem, kaj sm včeri vidla ko smo ble na sprehodu... Mamica v avtu, ta mali (okoli 3 leta) pa je lepo stal ospredi v avtu in se držal za armaturno...Joj, če bi bla bol hitra da bi si registrsko zapomnla, bi kapse klicala. Me je prov razpi.zdila. Mater ji neodgovorno!!! Ene so res butaste.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 13:02:30
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Lepe cotke...in seveda lepa lepa Gaja...kake očke ima tale punca tale bo šele osvajala pobe s svojim pogledom... Sej je moj reku, še ko je bla v bušiju, da jo do 30. leta ne spusti ven... Ja nš je bil isti. Je reku da bo šibrovko pa kamero nabavu AH TI OČKOTI...
< Sporočilo je popravil simonakr -- 13.9.2009 13:03:02 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 14:32:32
|
|
|
|
tanci29
|
hej hoj kako ste simona-kolk je bil pa star bratranec katjuša-sem hotla že učer napisat pa sem pozabla...naša hana ima čisto svojo sobico se pravi ima mir in tudi svetlobe nima spi čisto v temi, tam je že od tretjega meseca pa se zbuja po tanovem dvakrat na noč...pišuka pa že celo je prespala kokica mala včeraj smo bili na bazarju...srečali mleo z družinico....smo uživali erik je čist užival tam v paviljončku...sam sejem pa mi ni bil kaj posebnega, pa še čist prevelka gužva je bla, mi smo se ene trikrat zgubli dones smo šli pa mal na sprehod pa je daddy nosu kengurujčka, pišuka je jambral jest sem se pa sam smejala...kosilo skoraj narejeno...hana ima danes piškota+krompirček, korenček in grahec še kej hmmm i dont know....podabu...lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 14:33:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea VIDU VSE NAJ ZA OBMESEČJE..... čestitke tudi od nas poljubčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 14:36:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Tudi Tisa zbolela...iima čino....in nobenih drugih (zaenkrat ) znakov
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 13.9.2009 15:17:12
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa še neki vam povem, kaj sm včeri vidla ko smo ble na sprehodu... Mamica v avtu, ta mali (okoli 3 leta) pa je lepo stal ospredi v avtu in se držal za armaturno...Joj, če bi bla bol hitra da bi si registrsko zapomnla, bi kapse klicala. Me je prov razpi.zdila. Mater ji neodgovorno!!! Ene so res butaste. Se podpišem.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?