Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 10:29:08
|
|
|
|
anchy_
|
DOBILA SLUŽBO!!!!! Jaz in drugo dekle ker sva ji bili obe tako všeč in se je kar za obe odločila hvala vsem, ki ste upali z mano in z mojo bodočo sodelavko
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 10:32:57
|
|
|
|
Splišni
|
Super! Čestitke.
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 10:33:59
|
|
|
|
anchy_
|
hvala, Splišni
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 10:39:07
|
|
|
|
mika
|
Čestitke tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 10:40:31
|
|
|
|
anchy_
|
hvala mika
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 10:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
super za službo. sam drgač mi pa ni jasno, v kakem svetu ene živite, da ste tko zapele tisto o izgledu kaj vam ni jasno, a to da obstajajo take službe, kjer včasih več dajo na izgled, kot na dejansko delovno sposobnost? kjer odpadeš kt knof od gat, če se prikažeš v kavbojkah, če maš krive zobe,mal večjo rit al pa mal mastne lase pač tko je, grow up. a je pa to fer al ne, je pa druga debata. pa tud če je ona sebe ocenla, da je bla boljš oblečena in zrihtana kt ona druga, ja madona,a to je zdej že kriminal? a ve zmeri najslabš oblečene in vse zanemarjene hodite okol al kva, da se vam tko grozn zdi, da pa nekdo reče da je bil boljš urihtan od nekaga drugega
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 10:56:15
|
|
|
|
anchy_
|
hvala ulla80
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 11:34:32
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Čestitam za službo.
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 11:36:06
|
|
|
|
anchy_
|
Hvala, ZmajTolovaj
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 12:12:26
|
|
|
|
5ra_28
|
upam, da se danes javiš, če si dobila ali ne.. so pa res službe (kot banke itd), kjer je kodeks oblačenja oz. urejenost na visokem pomenu.
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 12:13:19
|
|
|
|
5ra_28
|
uh, sploh nisem prebrala druge strani. bravo
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 31.8.2009 21:16:40
|
|
|
|
ključek
|
čestitke za službo!!
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 2.9.2009 7:45:49
|
|
|
|
anchy_
|
še enkrat hvala vsem Naj povem, da sem kljub vsemu sama zdj za to delovno mesto, ker se nekako ono drugo dekle ni oglašalo šefici na telefon in potem ni dobila službe ker se pač ni javla. Neki tazga. In zdj sm sama Pa sm bla že vesela, da se bova dve skupaj prilagajali novim izzivom. Lep dan
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 2.9.2009 7:51:18
|
|
|
|
Abundancija
|
bo pa večja plača zate
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 2.9.2009 7:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
anchy - kje pa to delaš? Jaz sem tud začela novo službo, pa točno vem, kako ti je.
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 2.9.2009 16:16:25
|
|
|
|
hmm...
|
Čestitke!
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 2.9.2009 18:36:17
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou IZVIRNO SPOROČILO: ninataja Po mojih izkušnjah je to zelo težko reči. Važna je vsebina razgovora, kot pa dolžina. Mislim da ni ravno super razgovor ki traja 30 min, od tega pa 20 min kritiziraš prejšnjo službo, 5min razpravljaš o vremenu in se v 5 min opišeš. Ja, samo te vsak pameten, nov delodajalec, glede na tak razgovor, še prej skensla. Jaz vseeno mislim, da ima tista druga več možnosti. Včasih tudi v hiper upedenano ne pomaga. No, pa ne vzet za slabo. splho če je šefica ženska, malce starejša od tebe...
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 3.9.2009 12:08:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy_ še enkrat hvala vsem Naj povem, da sem kljub vsemu sama zdj za to delovno mesto, ker se nekako ono drugo dekle ni oglašalo šefici na telefon in potem ni dobila službe ker se pač ni javla. Neki tazga. In zdj sm sama Pa sm bla že vesela, da se bova dve skupaj prilagajali novim izzivom. Lep dan no, vseeno uspešen štart in upam, da boš uživala v službi!!
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 3.9.2009 17:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy_ DOBILA SLUŽBO!!!!! Super! Uzivaj.
|
|
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 4.9.2009 7:34:58
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy_ DOBILA SLUŽBO!!!!! Jaz in drugo dekle ker sva ji bili obe tako všeč in se je kar za obe odločila hvala vsem, ki ste upali z mano in z mojo bodočo sodelavko Super
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 4.9.2009 7:52:59
|
|
|
|
anchy_
|
še enkrat hvala, punce Nya, v trgovini z lepotnimi izdelki oz. kozmetiko delam Ok, zdj pa šibam delat
< Sporočilo je popravil anchy_ -- 4.9.2009 7:54:33 >
|
|
RE: razgovor za službo-kaj menite? 4.9.2009 8:01:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy_ še enkrat hvala, punce Nya, v trgovini z lepotnimi izdelki oz. kozmetiko delam Ok, zdj pa šibam delat A to v tanovi parfumeriji?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?