Volga -> RE: razgovor za službo-kaj menite? (29.8.2009 7:12:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy_ ok, zdj ne vem al se jaz narobe izražam al pa ve ne znate brati!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] nisem rekla da je bila sabo ali grdo oblečena, niti najmanj ne, punca je zgledala čist ok, napisala sem, da je za to delo (gre za delo, kjer si konstantno v stiku z ljudmi in je pač pomembno da si urejen) pomemben zunanji videz oziroma urejenost - in sem bla jst mal bolj upedenana, in to je vse kar sem rekla, nikjer ni omenjeno, da je bila ona grdo oblečena ali pa kakorkoli že. Zgledala je čist ok, zgolj moj izbor oblačil je bil pač po mojem mnenju (kar sem tudi v svojem postu omenila-da gre za zgolj moje mnenje morda) malce bolj izbran - nisem bla ne drago ne ne vem kako oblečena, čist enostavno, vendar usklajeno. In to je to. Gordana-3, k si lahk še enkrat prebereš, kaj sem jaz napisala, ko me že citiraš, da lahko vsaj prav prebereš: namreč napisala sem "kar načeloma tudi meni ni všeč, ker sem mnenja, da je človeka potrebno ocenjevati na podlagi njega samega in osebnosti in ne na subjektivni podlagi videza". Kar pomeni, da pri meni prednost dobi človek zaradi njega samega, mi ni važn kako zgleda!! Aja, pa še napisala sem, da se mi je zgolj zdelo, da je imela ona dlje časa razgovor, saj ko sva me čvekali mi je minilo zelo hitro, prej ko sem čakala da vpridem na vrsto, mi je pa čas tekel zelo počasi. Če sedaj pogledam časovno, se mi ne zdi več, da je bila ona dlje. Sicer pa to samo sklepam. Pika Zoja, imam kar nekaj iskušenj s pisanjem prošenj, saj se izobražujem v tej smeri, da le-to moram znati, ni bla pa po mojem mnenju nič posebnega, pač navedba dejstev o meni, moji izobrazbi ter o delovnih izkušnjah. Jedernato in brez olepšav. Povedala sem pa skoraj vse o sebi s to prošnjo. Jedrnato. Drugače pa, peace, sister no, mogoče pa res dobiš službo.
|
|
|
|