Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:42:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa grem enega spušit, ker sem spet jezna gratala dons bi si ga pa mnde še jst nazaj pržgala.. Men tud zapaše po fajtu in pa po dobrem f... po dobrem f.... je tud men vedn pasalo, po fajtu pa dober f... Jaz pa tega nisem bila nikoli sposobna, tako hitro me še jeza ni minila, kljub temu da sma se pobotala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:43:32
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:43:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa grem enega spušit, ker sem spet jezna gratala dons bi si ga pa mnde še jst nazaj pržgala.. Men tud zapaše po fajtu in pa po dobrem f... po dobrem f.... je tud men vedn pasalo, po fajtu pa dober f... Jaz pa tega nisem bila nikoli sposobna, tako hitro me še jeza ni minila, kljub temu da sma se pobotala ko se, bla še smrklja me je minila sam da sem ga vidla,tak sem bla noro zaljubjena vanj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:43:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno ej da ne boš misla, jst tud prosim,prosim,prosim, na konc pa sama sestavim.. Sem ravn prej bratu pomagala motor sestavit ko ga je nečakinja dobla za darilo..vsi okrog so bli sam pametni, da bi pa kej navodila prebral pa ne,ak da sva ga sama sestavla.. ja, navodila... je brez navodil, ker jih in ne rabi, sestavljal omaro in zamenjal sredinsko stranico s stransko! ko je bila omara že sestavljena, jo je bilo treba čist radret in še enkrat sestavit še v četrtek zvečer sem rekla, naj mi omaro prinese gor v stanovanje in je očeta prosil, da bi ta teden sestavil omaro namesto njega. jst sem ga samo pogledla in vprašala, če res misli, da sem tolk nesposobna, da ne znam tega sama nardit. pa se je njegov oče na mojo stran postavil in rekel, da on sploh še ne ve, kako sposobno punco ma. se mi je tak dopadlo Za njegovega očeta . Jaz pa pri naši bajti mehanske, digitalne stvari študiram, programiram tv...ker ne leži (po moje se mu ne ljubi ) Midva pa teh problemov ponavadi nimava,skoz se hoče dokazvat da je MUŠKO pri bajti in pokazat da je v teh stvareh glavni Ponavad za tistih par ur z Laro kam skliznemo ker se mu isto kot vašim zdi brezveze pogledat navodila in pol nori in Piz..k vsem svetnikom. tud midve se po navadi umakneva v takih trenutkih. je pred leti 19ko popravljal in so mu bli neki kabli v napoto, jih je v jazi kar ven dal, češ da jih ne rabi! še dobro, da je avto še laufal!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:43:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa grem enega spušit, ker sem spet jezna gratala dons bi si ga pa mnde še jst nazaj pržgala.. Men tud zapaše po fajtu in pa po dobrem f... po dobrem f.... je tud men vedn pasalo, po fajtu pa dober f... ja tist post fajterski je vedno dober včasih je bil na dnevnem redu.. Zarad tega sva se midva nehala kregat , ne štekam glih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:44:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:44:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa grem enega spušit, ker sem spet jezna gratala dons bi si ga pa mnde še jst nazaj pržgala.. Men tud zapaše po fajtu in pa po dobrem f... po dobrem f.... je tud men vedn pasalo, po fajtu pa dober f... Jaz pa tega nisem bila nikoli sposobna, tako hitro me še jeza ni minila, kljub temu da sma se pobotala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:45:21
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa grem enega spušit, ker sem spet jezna gratala dons bi si ga pa mnde še jst nazaj pržgala.. Men tud zapaše po fajtu in pa po dobrem f... po dobrem f.... je tud men vedn pasalo, po fajtu pa dober f... ja tist post fajterski je vedno dober včasih je bil na dnevnem redu.. Zarad tega sva se midva nehala kregat , ne štekam glih Jah da mi ne bo treba se.xat vsak dan,rabim kdaj malo oddiha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:45:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? Samo ne spet nekje bogu za leđima (z moje strani seveda, da ne bo zamere )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:46:22
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:47:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? ja, 3.10. je sobota - danes teden. če bomo bolj z vzhodnega konca slovenije, bi se lahka kje v celju doble?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:47:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja Celje bi še šlo, nimam glih sorodnikov, starši so tam doma. Malo mi je le delikatno z Nio se sama peljat, če bi bila sitna. Bom dala vse od sebe, ker bi res rada prišla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:47:44
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? Samo ne spet nekje bogu za leđima (z moje strani seveda, da ne bo zamere ) Ja saj zato pa vprašam kateri konc,men je vseen al Lj al pa Ce konc.Tam od kjer bo večina se zberemo pa basta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:48:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z sem bolj za same zvečer, ker mamo čez dan trgatev!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 26.9.2009 22:49:00 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:48:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa grem enega spušit, ker sem spet jezna gratala dons bi si ga pa mnde še jst nazaj pržgala.. Men tud zapaše po fajtu in pa po dobrem f... po dobrem f.... je tud men vedn pasalo, po fajtu pa dober f... ja tist post fajterski je vedno dober včasih je bil na dnevnem redu.. Zarad tega sva se midva nehala kregat , ne štekam glih Jah da mi ne bo treba se.xat vsak dan,rabim kdaj malo oddiha Aha, sem mislila, da zato da sta čist nehala sexat , buča neumna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:48:49
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z same zvečer!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:49:44
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa grem enega spušit, ker sem spet jezna gratala dons bi si ga pa mnde še jst nazaj pržgala.. Men tud zapaše po fajtu in pa po dobrem f... po dobrem f.... je tud men vedn pasalo, po fajtu pa dober f... ja tist post fajterski je vedno dober včasih je bil na dnevnem redu.. Zarad tega sva se midva nehala kregat , ne štekam glih Jah da mi ne bo treba se.xat vsak dan,rabim kdaj malo oddiha Aha, sem mislila, da zato da sta čist nehala sexat , buča neumna Ah sej se človk kmalu spočije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:50:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z same zvečer! moj pravi "pa pejt ven, kdo ti brani! bom že jst evo popazu" ja, ponoči jo je pa res težko, ne?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:50:48
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z same zvečer! A je kak lokal za plesat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:50:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z sem bolj za same zvečer, ker mamo čez dan trgatev! Meni je vseeno, kak se boste zmenile, se bom probala prilagodit. Hudiča še zdaj nisem šla na čik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:51:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z če me dons vprašaš bom rekla same, da se mal odklopim. drgač pa lahko z
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:52:04
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z same zvečer! moj pravi "pa pejt ven, kdo ti brani! bom že jst evo popazu" ja, ponoči jo je pa res težko, ne?! Ti mu predlagi,da jo bo raje zjutraj popazil da boš lahko vsaj do pol enajste spala,ti bo zih dal uro,kdaj se doma prikaži,da boš spočita
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:52:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 moj pravi "pa pejt ven, kdo ti brani! bom že jst evo popazu" ja, ponoči jo je pa res težko, ne?! ej suzi čist si me nasmejala, koker da bi mojga poslušala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:52:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z same zvečer! A je kak lokal za plesat? ne vem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:53:57
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z če me dons vprašaš bom rekla same, da se mal odklopim. drgač pa lahko z Ja saj vem sam vseen bi raje brez ,bi blo osvežujoče doživet še kaj druzga ne samo gledat kam lahko pade,da se ne bo sesula...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?