Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:18:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Sem dobila sms od Estrelle in po vsej verjetnosti ne bom mogla, pridet 20.12., moj je tisti vikend popoldan, nimam kje Emilijo pustit . Razen če se zgodi čudež in ga dajo delat zjutraj. držimo pesti za čudež! zdej je pa tudi meni jasno kdo je style , blond kaj češ. tud meni ni blo jasno ktera je. Spanje- GROZA- pri nas se je obrnilo za 360 stopinj na slabše. Ponoči se zbuja 100x skos je eden od naju v sobi pri njej, tko da res komi čakam konec decembra ko neham delat, da se mal spočijem. Po vsej logiki bi mogla zdej bolj spat ko po cel dan dirka okrog ampak ne. Čez dan spi samo tisto 1,5 uro v vrtcu in to je to. Zvečer je pa vsa zaspana okrog 20h ampak reče "ija(Emilija) ne aja ne aja" . Popoldan pa bog ne daj da gre spat. tud eva spi max.2 uri na dan, ampak HB najkasneje ob 8ih zvečer že spi. upam, da se tudi vam spanje končno uredi, da se boš lahko v miru pripravila na novega družinskega člana! pa za nove mere!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:38:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa dobro jutro! tako, je že doma, čeprav mu je precej žal, da ni mogel sodelovati na terenu, ker majo baje dobre vaje. pa drugič! sem evo zjutraj nesla k v najino posteljo, pa ga je ful stiskala, zraven pa skoz govorila ati, ati, pa ga lepo gledala... ga je bla ful vesela! kak lepo, sem kr solzne očke dobila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:38:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Jutro včeraj sem bila na novoletni žurki (službeni) in sem prišla ob 1h domov, miška pa se je ob 4h začela že zbujat , tako da spala sem tiste 3 urce, pa še to se je 2x vmes zbudila . Porkamadona sem zalimana . Skratka na žurki je bila pijanoooooooooo (pa ne jaz, da ne bo pomote). Miška želi ven, mami je pa zaspanaaaaaaaaa , pa vseeno šibave na zrak. tally: mah bejba nekak zrihtaj da prideš vsaj za urco ali dve Torej v toku dneva se bi bilo pametno odločit kam bi šle papat, bo treba počas rezervirat. mama sam žuraš ga .. tako je prav, spala boš ko boš stara
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:41:38
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Od tega We are sorry se mi res že trga Poln kufer imam teh RR "izboljšav", ki to niso, ampak hočejo bit kvazi FB, osnovne funkcije pa jemlje!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:42:30
|
|
|
|
jana81
|
dober dan kakšen dan je danes? super... ali ne? style kr ve določite kam gremo jest, ker jst res ne vem kje je kaj...ampak tako gostilno, da bova s suzy našle..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:43:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Od tega We are sorry se mi res že trga Poln kufer imam teh RR "izboljšav", ki to niso, ampak hočejo bit kvazi FB, osnovne funkcije pa jemlje! tako je , se strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:44:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Od tega We are sorry se mi res že trga Poln kufer imam teh RR "izboljšav", ki to niso, ampak hočejo bit kvazi FB, osnovne funkcije pa jemlje! pa tebe pa že neki časa RR zafrkava! pri meni vedno laufa CTRL+C in CTRL+V aja, moj pravi: ne se jezit! ti bo velika rit zrasla!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:46:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan kakšen dan je danes? super... ali ne? style kr ve določite kam gremo jest, ker jst res ne vem kje je kaj...ampak tako gostilno, da bova s suzy našle.. če smo s kolegicama brez navigacije našle pravi naslov v budimpešti, boma pa še gostilno v LJ našle!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:46:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Sem dobila sms od Estrelle in po vsej verjetnosti ne bom mogla, pridet 20.12., moj je tisti vikend popoldan, nimam kje Emilijo pustit . Razen če se zgodi čudež in ga dajo delat zjutraj. zdej je pa tudi meni jasno kdo je style , blond kaj češ. Spanje- GROZA- pri nas se je obrnilo za 360 stopinj na slabše. Ponoči se zbuja 100x skos je eden od naju v sobi pri njej, tko da res komi čakam konec decembra ko neham delat, da se mal spočijem. Po vsej logiki bi mogla zdej bolj spat ko po cel dan dirka okrog ampak ne. Čez dan spi samo tisto 1,5 uro v vrtcu in to je to. Zvečer je pa vsa zaspana okrog 20h ampak reče "ija(Emilija) ne aja ne aja" . Popoldan pa bog ne daj da gre spat. za nespanje, vem, da je tole obup Za 20. bomo pa upali na čudež Btw.: a je katera že sporočila Katini, da se dobimo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:47:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa dobro jutro! tako, je že doma, čeprav mu je precej žal, da ni mogel sodelovati na terenu, ker majo baje dobre vaje. pa drugič! sem evo zjutraj nesla k v najino posteljo, pa ga je ful stiskala, zraven pa skoz govorila ati, ati, pa ga lepo gledala... ga je bla ful vesela!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:47:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Torej predlogi za futro jaz predlagam piazzo v Bežigradu Lahko. Do tja vsaj bp najdem Je pa v Piazzi svinjsko drago
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:47:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Drgač pa: HELOW! Mi smo fajn, dns sva z Vidkom kr božični drevešček nardila, ju3 bova še jaslice, kr itak nimava kaj počet druzga. Jst se počutim ODLIČNO. Vseh postvo se mi ni dalo brat. Nč grem naprej k mojmu cukru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:47:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Ti dnevi kisli me ubijajo, skoz sem z malo, skoz v bajti, edina družba cel dan je moja mama, skratka rabim neko delo nujno, ker se mi že kravžlja Je pa mala danes hitro pri nama pristala, sem ob enih samo čula mini korake in je že bila pri postelji nama pri nogah , ampak spanje naprej pa groza, ona je spala, jaz pa spet stišnjena cela. Sem pa ob sedmih fasala živčnega, ker je rogovilila od pol šestih pa tečnarla. Moram pogledat, če ji spodnje trojke gredo ven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:48:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Jutro včeraj sem bila na novoletni žurki (službeni) in sem prišla ob 1h domov, miška pa se je ob 4h začela že zbujat , tako da spala sem tiste 3 urce, pa še to se je 2x vmes zbudila . Porkamadona sem zalimana . Skratka na žurki je bila pijanoooooooooo (pa ne jaz, da ne bo pomote). Miška želi ven, mami je pa zaspanaaaaaaaaa , pa vseeno šibave na zrak. tally: mah bejba nekak zrihtaj da prideš vsaj za urco ali dve Torej v toku dneva se bi bilo pametno odločit kam bi šle papat, bo treba počas rezervirat. za fešto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:49:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Torej predlogi za futro jaz predlagam piazzo v Bežigradu meni je ok ali pa una na Brdu, Azur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:49:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Od tega We are sorry se mi res že trga Poln kufer imam teh RR "izboljšav", ki to niso, ampak hočejo bit kvazi FB, osnovne funkcije pa jemlje! pa tebe pa že neki časa RR zafrkava! pri meni vedno laufa CTRL+C in CTRL+V aja, moj pravi: ne se jezit! ti bo velika rit zrasla! Saj kopiram, ampak potem mi požre smajlije in jih moram na novo noter popat Klinc gleda rit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:53:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style Torej predlogi za futro jaz predlagam piazzo v Bežigradu meni je ok ali pa una na Brdu, Azur Azur je tudi fajn, sicer ima mini parking, ampak se da pri Mercatorju poarkirat. Je pa drugače (če bi šle bowlat v Dravlje), čisto blizu Pizzerija Etna http://www.picerija.net/etna.htm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:54:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: style Torej predlogi za futro jaz predlagam piazzo v Bežigradu Lahko. Do tja vsaj bp najdem Je pa v Piazzi svinjsko drago Kaj pa vem, se mi zdi, da je v LJ povsot drago , imajo pa zelo dobro pizzo , tako da jaz dam kak evro več brez slabe vesti,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:55:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Od tega We are sorry se mi res že trga Poln kufer imam teh RR "izboljšav", ki to niso, ampak hočejo bit kvazi FB, osnovne funkcije pa jemlje! pa tebe pa že neki časa RR zafrkava! pri meni vedno laufa CTRL+C in CTRL+V aja, moj pravi: ne se jezit! ti bo velika rit zrasla! Saj kopiram, ampak potem mi požre smajlije in jih moram na novo noter popat Klinc gleda rit pa uporabljaš mozzilo ali IE? men trenutno na IE dela ok, pa tud smajlijev mi ne poje mogoče moj računalnik ni tolk lačen kot tvoj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:55:29
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style Torej predlogi za futro jaz predlagam piazzo v Bežigradu meni je ok ali pa una na Brdu, Azur Azur je tudi fajn, sicer ima mini parking, ampak se da pri Mercatorju poarkirat. Je pa drugače (če bi šle bowlat v Dravlje), čisto blizu Pizzerija Etna http://www.picerija.net/etna.htm kakšne pa so pizze tle?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:56:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Od tega We are sorry se mi res že trga Poln kufer imam teh RR "izboljšav", ki to niso, ampak hočejo bit kvazi FB, osnovne funkcije pa jemlje! pa tebe pa že neki časa RR zafrkava! pri meni vedno laufa CTRL+C in CTRL+V aja, moj pravi: ne se jezit! ti bo velika rit zrasla! Saj kopiram, ampak potem mi požre smajlije in jih moram na novo noter popat Klinc gleda rit pa uporabljaš mozzilo ali IE? men trenutno na IE dela ok, pa tud smajlijev mi ne poje IE mi nagaja - je uspelo nekaj sčarat... Tako da delam z Mozillo, ja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 8:57:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style Torej predlogi za futro jaz predlagam piazzo v Bežigradu meni je ok ali pa una na Brdu, Azur Azur je tudi fajn, sicer ima mini parking, ampak se da pri Mercatorju poarkirat. Je pa drugače (če bi šle bowlat v Dravlje), čisto blizu Pizzerija Etna http://www.picerija.net/etna.htm kakšne pa so pizze tle? Za moj okus zelo dobre, poleg tega ni drago
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:01:51
|
|
|
|
jana81
|
kje so sploh Dravlje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:12:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style Torej predlogi za futro jaz predlagam piazzo v Bežigradu meni je ok ali pa una na Brdu, Azur Azur je tudi fajn, sicer ima mini parking, ampak se da pri Mercatorju poarkirat. Je pa drugače (če bi šle bowlat v Dravlje), čisto blizu Pizzerija Etna http://www.picerija.net/etna.htm kakšne pa so pizze tle? Za moj okus zelo dobre, poleg tega ni drago Ma kaj se ne cene pizz gibljejo več ali manj povsot v istem razponu? Saj drugače nočem težit, samo jaz res nisem nikoli bila pozorna na cene v piazi, pa sem bila pred časom dostikrat tam. Lahko pa se zmenimo v PO, ker je pizzerija, restavracija in bowling v isti stavbi, spodaj je še rock cafe, biljard...samo predvidevam, da se nobeni ne bo dalo vozit sem http://www.epicenter-on.net/index.php
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:14:17
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? med šiško in podutikom
|
|
|
SPANJEriba5KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK19.00 (
24%)
20.00 (
38%)
21.00 (
22%)
22.00 (
8%)
KASNEJE (
5%)
PREJ (
2%)
Število vseh glasov: 205Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!