Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:06:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa dobro jutro! Pri nas je še nekaj snega Mi je že začel živce ravžljat Kaj vam je prinesel Sv Miklavž? Mi smo dobili standard( sladkiše+ suho sadje in mandarine) in vsak dolgo šibo.Le zakaj???? Jana81: A je že kaj znano kdo pride 20.12 in kam naj bi šli?Bi bilo fajn, da določimo "place" in uro, da se še ostalim potencialnim kandidatkam sporoči po sms. Kolikor vem smo se menile za bowling.. ne vem a je v Koloseju bowling? ura pa ne vem okoli 18h...se strinjate? Za uro je meni popolnoma vseeno, imam rezerviran cel dan zase . Ne vem, če je bowling v koloseju Kolikor se meni zdi, da ni. Bom mal pošnjofala naokli. Naj ti zaupam, da je pri meni letos miklavž hodič dva dni prezgodaj , ampak mi je prinesel zelo lepo darilo Službo za 3 mesece, sicer samo za 4 ure dnevno, ampak vseeno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:07:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva je bla snoči ob 9ih že pokonci in je zaspala šele malo čez 11. uro zvečer! je pa zdle potegnala do malo čez 9, mami pa z njo lepo nedeljo vsem! Kar ugodno . Naša ga pa zaradi zob sračka ponoči. Ponavadi se zbuja med 1 in 3 zjutraj Sicer zaspi po flaški čaja, pa vseeno me moti. HB , da ne vsako noč. tudi naša se zbuja ponavadi okrog pol 2h ponoči
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:11:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
no evo, sem že slabe vole, samo da sem na RR, mi je en kup postov dalo..we are sorry..... tako, da ne bom šla še 1x vsega pisat. Glede bolvlinga pa jaz vem za unega, če prideš iz smeri medvod....zaviješ en odcep pred obvoznico desno...potem se peljaš naravnost in bovling center je na desni strani, tik o cesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:12:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo, jaz vem za tega: http://www.klub300.com/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:13:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
aja, pa tele je tudi: http://www.klub300.com/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:21:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo, sem že slabe vole, samo da sem na RR, mi je en kup postov dalo..we are sorry..... tako, da ne bom šla še 1x vsega pisat. Glede bolvlinga pa jaz vem za unega, če prideš iz smeri medvod....zaviješ en odcep pred obvoznico desno...potem se peljaš naravnost in bovling center je na desni strani, tik o cesti Točno to je na poti proti Pržanu. Center 2000 /3000 al neki podobnega. ss, tudi meni je napisalo parkrat sorry, sedaj pa vedno naredim copy
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 6.12.2009 14:22:51 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:22:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa dobro jutro! Pri nas je še nekaj snega Mi je že začel živce ravžljat Kaj vam je prinesel Sv Miklavž? Mi smo dobili standard( sladkiše+ suho sadje in mandarine) in vsak dolgo šibo.Le zakaj???? Jana81: A je že kaj znano kdo pride 20.12 in kam naj bi šli?Bi bilo fajn, da določimo "place" in uro, da se še ostalim potencialnim kandidatkam sporoči po sms. Kolikor vem smo se menile za bowling.. ne vem a je v Koloseju bowling? ura pa ne vem okoli 18h...se strinjate? Za uro je meni popolnoma vseeno, imam rezerviran cel dan zase . Ne vem, če je bowling v koloseju Kolikor se meni zdi, da ni. Bom mal pošnjofala naokli. Naj ti zaupam, da je pri meni letos miklavž hodič dva dni prezgodaj , ampak mi je prinesel zelo lepo darilo Službo za 3 mesece, sicer samo za 4 ure dnevno, ampak vseeno Pa to je super Sama sem delala v Nemčiji po 4 ure in mi je bilo zelo všeč. Iz službe nisem hodila zmatrana, pa še doma sem porihtala vse stvari. Idealno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:24:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva je bla snoči ob 9ih že pokonci in je zaspala šele malo čez 11. uro zvečer! je pa zdle potegnala do malo čez 9, mami pa z njo lepo nedeljo vsem! Kar ugodno . Naša ga pa zaradi zob sračka ponoči. Ponavadi se zbuja med 1 in 3 zjutraj Sicer zaspi po flaški čaja, pa vseeno me moti. HB , da ne vsako noč. tudi naša se zbuja ponavadi okrog pol 2h ponoči Pomoje se takrat ravno malo naspijo in imajo bolj rahel spanec, pa jih bolečina zbudi.Drugače si ne predstavljam zakaj ravno takrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 14:28:13
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: kdaj pa začneš delat v novi službici?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 19:49:28
|
|
|
|
style
|
Čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 19:55:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naj ti zaupam, da je pri meni letos miklavž hodič dva dni prezgodaj , ampak mi je prinesel zelo lepo darilo Službo za 3 mesece, sicer samo za 4 ure dnevno, ampak vseeno za miklavža! z mnenjem estrelle o 4 urnem delovniku pa se popolnoma strinjam!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 19:58:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj vam je prinesel Sv Miklavž? Mi smo dobili standard( sladkiše+ suho sadje in mandarine) in vsak dolgo šibo.Le zakaj???? eva je od naju dobla dvd z nodijem, ker je nora nanj. tudi v spodnjem štuku je dobla dvd z nodijem, ki ga bo uporabljala pri njih in 2 majčki z dolgimi rokavi. pri mojem atiju je dobla posteljnino za posteljo, pri moji mamci pa 2 bodija in zobno ščetko. precej! jst sm dobla kaktus in čokolado
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 20:02:08
|
|
|
|
suzy85
|
mi2 sva šle v kulturni dom miklavža pogledat, pa mi je že na poti tja v avtu zaspala in prespala pol predstave. zbudila se je šele, ko so otroci začeli miklavža klicat. so pa vsi dobli manjše darilce - jabolko, čokolado, čokoladnega miklavža, gorenjkino rolado in kup bombonov. glede na to da niso pobirali denarja, se mi zdi veliko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 20:08:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva šle v kulturni dom miklavža pogledat, pa mi je že na poti tja v avtu zaspala in prespala pol predstave. zbudila se je šele, ko so otroci začeli miklavža klicat. so pa vsi dobli manjše darilce - jabolko, čokolado, čokoladnega miklavža, gorenjkino rolado in kup bombonov. glede na to da niso pobirali denarja, se mi zdi veliko! kar lep kupček. Lansko leto niso za Miklavža nič pobirali, pa so dobili velurjevo deko, neke družabne igre, knjigo in cel kup sladkarij, letos je bil pa 3 eu prispevek, so dobili pa poleg sladkarij magnetni pikado
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 20:09:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Čer čer preklja Kako je z malo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 20:14:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva šle v kulturni dom miklavža pogledat, pa mi je že na poti tja v avtu zaspala in prespala pol predstave. zbudila se je šele, ko so otroci začeli miklavža klicat. so pa vsi dobli manjše darilce - jabolko, čokolado, čokoladnega miklavža, gorenjkino rolado in kup bombonov. glede na to da niso pobirali denarja, se mi zdi veliko! kar lep kupček. Lansko leto niso za Miklavža nič pobirali, pa so dobili velurjevo deko, neke družabne igre, knjigo in cel kup sladkarij, letos je bil pa 3 eu prispevek, so dobili pa poleg sladkarij magnetni pikado uh, pa se je meni zdelo veliko! lepo darilo ste imeli lani!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 20:21:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva šle v kulturni dom miklavža pogledat, pa mi je že na poti tja v avtu zaspala in prespala pol predstave. zbudila se je šele, ko so otroci začeli miklavža klicat. so pa vsi dobli manjše darilce - jabolko, čokolado, čokoladnega miklavža, gorenjkino rolado in kup bombonov. glede na to da niso pobirali denarja, se mi zdi veliko! kar lep kupček. Lansko leto niso za Miklavža nič pobirali, pa so dobili velurjevo deko, neke družabne igre, knjigo in cel kup sladkarij, letos je bil pa 3 eu prispevek, so dobili pa poleg sladkarij magnetni pikado uh, pa se je meni zdelo veliko! lepo darilo ste imeli lani! Zgleda, da je tudi Sv. Miklavža zajela recesija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 20:23:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Ko smo že pri recesiji, jo imam jaz ju3; sem namreč doma Tudi naslednji ponedeljek, potem pa je že kolektivni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 21:27:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer! Evo spet mene na spregled Sem še od prej dolžna odgovor TILČI: do LJ imam cca.50km
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 21:28:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko smo že pri recesiji, jo imam jaz ju3; sem namreč doma Tudi naslednji ponedeljek, potem pa je že kolektivni Opa šefica a kar takole Ti samo uživaj punca!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 21:33:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
....
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 6.12.2009 21:34:08 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 21:33:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva šle v kulturni dom miklavža pogledat, pa mi je že na poti tja v avtu zaspala in prespala pol predstave. zbudila se je šele, ko so otroci začeli miklavža klicat. so pa vsi dobli manjše darilce - jabolko, čokolado, čokoladnega miklavža, gorenjkino rolado in kup bombonov. glede na to da niso pobirali denarja, se mi zdi veliko! kar lep kupček. Lansko leto niso za Miklavža nič pobirali, pa so dobili velurjevo deko, neke družabne igre, knjigo in cel kup sladkarij, letos je bil pa 3 eu prispevek, so dobili pa poleg sladkarij magnetni pikado Pri nas je bil pa miklavž letoz ZELO, zelo radodaren, saj od Mančinega RD naprej ni bilo naše finančno stanje kaj preveč rožnato, tako da smo na vseh področjih malce bol stiskali. Zato pa svo ji za miklavža kupila mini kuhinjo, saj naša mala neverjeto rada kuha. Pa lopato za sneg je dobila, da bo lahko dvorišče pomagala kidati V spodnjem štuku je dobila cunje in enega pojočega božička, pri tastu in tašči je dobila magnetno tablo i kup sladkarij, pri stricu je dobila lego koncke, pri krstnem botru je dobila knjicigo in sladkarije, pri moji stari mami tudi en kup stvari, .... se vidi da je prva vnukinja in pravnukinja Mi je bilo tako lepo pri srcu, ko sem jo videla kako je bila navdušena vseh stvari -------------------------------------------------------------------------------- Dodaj podpis | Obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 21:35:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: kdaj pa začneš delat v novi službici? pogodbo grem podpisat jutri, začnem pa najverjetneje v torek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.12.2009 21:38:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva je bla snoči ob 9ih že pokonci in je zaspala šele malo čez 11. uro zvečer! je pa zdle potegnala do malo čez 9, mami pa z njo lepo nedeljo vsem! Kar ugodno . Naša ga pa zaradi zob sračka ponoči. Ponavadi se zbuja med 1 in 3 zjutraj Sicer zaspi po flaški čaja, pa vseeno me moti. HB , da ne vsako noč. tudi naša se zbuja ponavadi okrog pol 2h ponoči Pomoje se takrat ravno malo naspijo in imajo bolj rahel spanec, pa jih bolečina zbudi.Drugače si ne predstavljam zakaj ravno takrat Po moje imaš prav, ker ne vem, zakaj bi se ravno v tem času drugače zbujali. Pri nas je potem problem, da velikokrat noče nazaj zaspati, pote pa jamra, stoka in joka. Kadar vidim, da samo nekaj "muti" ji rečem, da če ne bo takoj zaspala, da bo prišel bavbav in jo odnesel, potem pa je hitro mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 8:03:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: kdaj pa začneš delat v novi službici? pogodbo grem podpisat jutri, začnem pa najverjetneje v torek pa srečno!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......