Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 11:43:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Martina25 lepo da se mal oglasiš. A fantka boste mel? Ja super , mi tud baje. Kako se pa počutiš, a si doma? Pa za Tjašo da je shodila, itak ni nč narobe, baje da majo čas do 20tega meseca. Nm so pa kanto ukradl . Sej ne vem , morm še mal pogledat okol če kje leži sam mi je pa čudn, kr neki.Nova pa stane okol 50 €, pa sm klicala enga gospoda tm na Publicusu pa je reku da naj še mal okol pogledamo pa če je ne bo da bomo že neki zrihtal. Ma upam, da res, k 50€ pa res ni mal. Estrella a sta se kej zmenile kdaj? ma svašta.. a zdej že kante kradejo???!!! Ja ne moreš verjet kaj vse kradejo. Prejšnji teden so v vasi moje mame kradli iz zaklenjenih barakic oz. garaž vaščanov, ki jih imajo na parcelah njih, vinogradov vse živo (naše se niso taknili). Akumulatorje iz traktorjev, sedeže traktorjev, nafto, macole, motike...... En je klical policijo in so začeli preiskovat, potem pa se je ena vaščanka spomnila, da je vidla v tistih dneh en golf neznanih ljudi, ki so se vozili po kolovozih v bližini teh parcel in si je ker ji je bilo najbrž malo sumljivo zapomnila reg. tablice, tako da policaji niso imeli nobenega dela. Obiskali so jih na domu in našli vso pogrešano robo. Tako, zdaj pa naj grejo sedet zaradi tistih par akumulatorjev, folk zmešan Pa za tisto vaščanko, ki si je zapomnila registrsko nina7, upam, da kje najdete nesrečno kanto... Pa ne moreš verjet, no...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 11:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa še dons nisem prišla k sebi od petka..sem v noči iz petka na soboto ob 1h zjutraj bruhala,sem misla da mi bo čreve ven vrgl, moj me je hotu na urgenco pelat, ker sem baje same nesmisle govorila, rok in obraza nisem čutla,no mravljince.. skratka adijo pamet.. so me v soboto vsi hecali da sem , ampak valda ne.. kaj ne, mogoče pa nope.. sem dobla danes zjutraj..pa nehi no, ni še načrtovan tak hiter ah škoda pol pa zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 11:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležan Seveda jo moraš peljat pokazat k P. Na pamet se ne daje zdravil. Možna bi bila kakšna alergija, če že klasično vnetje z gnojnim izcedkom ni. sej mi je blo čudn sam je rekla da za oči sam predpiše nč ne pregleda, kao da otrok ne izpostavljamo po nepotrebnem bolezni, ki bi jih lahko dobu v čakalnici. Bi pa rada da pogleda, ker mi je čudn ker nč ni gnojnega, sam bula
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 11:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste brale temo o Izolski P? Špelin@ vidm da ti si. Ma men je tole mal čudn, ne vem če je za verjet . če je pa res pol pa ne vem kaj si naj mislim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 11:54:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležan Seveda jo moraš peljat pokazat k P. Na pamet se ne daje zdravil. Možna bi bila kakšna alergija, če že klasično vnetje z gnojnim izcedkom ni. sej mi je blo čudn sam je rekla da za oči sam predpiše nč ne pregleda, kao da otrok ne izpostavljamo po nepotrebnem bolezni, ki bi jih lahko dobu v čakalnici. Bi pa rada da pogleda, ker mi je čudn ker nč ni gnojnega, sam bula Lej, Gregorja smo pacali s Tobrexom in Bivacynom, dokler mu naša P ni po pregledu predpisala antialergijskih kapljic. Niso to neke igrice, oko je le oko. Po moje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 11:55:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 a ste brale temo o Izolski P? Špelin@ vidm da ti si. Ma men je tole mal čudn, ne vem če je za verjet . če je pa res pol pa ne vem kaj si naj mislim Tudi mene zanima, če je res No, itak bomo kmalu izvedeli. Kolo se je že zavrtelo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 11:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležan Seveda jo moraš peljat pokazat k P. Na pamet se ne daje zdravil. Možna bi bila kakšna alergija, če že klasično vnetje z gnojnim izcedkom ni. sej mi je blo čudn sam je rekla da za oči sam predpiše nč ne pregleda, kao da otrok ne izpostavljamo po nepotrebnem bolezni, ki bi jih lahko dobu v čakalnici. Bi pa rada da pogleda, ker mi je čudn ker nč ni gnojnega, sam bula Lej, Gregorja smo pacali s Tobrexom in Bivacynom, dokler mu naša P ni po pregledu predpisala antialergijskih kapljic. Niso to neke igrice, oko je le oko. Po moje. ja sej, nočm da kr neki mažm za brez veze. Bom rekla da jo pogleda glede teme me pa res zanima kaj bo kdaj pa hodš ti po Gregija? A spi lepo v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:00:01
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, kako jaz danes lenarim... Pošteno povedano, nisem naredila še nič drugega kot poskrbela zjutraj za otroke, dopoldne za psa, dala prat perilo in začela kuhat kosilo. Niti postelje še nisem pospravila Po dopustu rabim dopust! Že včeraj se mi je cel dan vrtelo in sem bila vsa "švoh", ampak sem morala apartma počistit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:02:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, kako jaz danes lenarim... Pošteno povedano, nisem naredila še nič drugega kot poskrbela zjutraj za otroke, dopoldne za psa, dala prat perilo in začela kuhat kosilo. Niti postelje še nisem pospravila Po dopustu rabim dopust! Že včeraj se mi je cel dan vrtelo in sem bila vsa "švoh", ampak sem morala apartma počistit Privošči si malo časa zase.Jaz sem prav razmišljala,da mislim samo na družino,otroka sta na prvem mestu,sploh ko je ves čas kakšen bolan,in posledično pozabim nase,da tudi rabim kakšno pavzo . imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, kako jaz danes lenarim... Pošteno povedano, nisem naredila še nič drugega kot poskrbela zjutraj za otroke, dopoldne za psa, dala prat perilo in začela kuhat kosilo. Niti postelje še nisem pospravila Po dopustu rabim dopust! Že včeraj se mi je cel dan vrtelo in sem bila vsa "švoh", ampak sem morala apartma počistit jest tud dons nč pametnega ne počnem, sam kuham, to je to, zjutri tud Gaje ne rabim zrihtat, jo moj Ti pa kr počivi dons, da se ti ne bo spet vrtel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:03:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležan Seveda jo moraš peljat pokazat k P. Na pamet se ne daje zdravil. Možna bi bila kakšna alergija, če že klasično vnetje z gnojnim izcedkom ni. sej mi je blo čudn sam je rekla da za oči sam predpiše nč ne pregleda, kao da otrok ne izpostavljamo po nepotrebnem bolezni, ki bi jih lahko dobu v čakalnici. Bi pa rada da pogleda, ker mi je čudn ker nč ni gnojnega, sam bula Lej, Gregorja smo pacali s Tobrexom in Bivacynom, dokler mu naša P ni po pregledu predpisala antialergijskih kapljic. Niso to neke igrice, oko je le oko. Po moje. ja sej, nočm da kr neki mažm za brez veze. Bom rekla da jo pogleda glede teme me pa res zanima kaj bo kdaj pa hodš ti po Gregija? A spi lepo v vrtcu? Malo pred eno grem po njega. Mulček v vrtcu spi kot polhek od 11:30 in skoraj do enih. Doma mi to nikoli ne uspe... V vrtcu lepo spleza na ležalnik in zaspi brez težav sam od sebe, doma pa ni šans!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:06:32
|
|
|
|
tilči
|
V petek imam zobarja Resda samoplačniško,ampak naj mi pogleda,če je vse ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:07:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči V petek imam zobarja Resda samoplačniško,ampak naj mi pogleda,če je vse ok Upam, da te ne bo preveč obral. ZS nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Gregi preseneča v vrtcu , samo je pa zanimiv da doma je pa drug glede spanja. Jest grem pa po Gajo okol pol treh, ker spi ponavad do pol dveh , dveh pol majo pa še malco. Pa da je ne čakam, grem zdej takrat. Aja, včeri je spala pop. dobre tri ure , zaspanka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:31:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa še dons nisem prišla k sebi od petka..sem v noči iz petka na soboto ob 1h zjutraj bruhala,sem misla da mi bo čreve ven vrgl, moj me je hotu na urgenco pelat, ker sem baje same nesmisle govorila, rok in obraza nisem čutla,no mravljince.. skratka adijo pamet.. so me v soboto vsi hecali da sem , ampak valda ne.. kaj ne, mogoče pa nope.. sem dobla danes zjutraj..pa nehi no, ni še načrtovan tak hiter A je potem kakšna viroza? ja verjetn je bla, še včeri sem mela čist rahel želodec, pol sem ga pa usrala pa pojedla četrt pice, in spet me je bolel želodec. sem pa vsaj shujšala 2 kile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:31:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 a ste brale temo o Izolski P? Špelin@ vidm da ti si. Ma men je tole mal čudn, ne vem če je za verjet . če je pa res pol pa ne vem kaj si naj mislim Tudi mene zanima, če je res No, itak bomo kmalu izvedeli. Kolo se je že zavrtelo... Kaj ste to brale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 12:31:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, kako jaz danes lenarim... Pošteno povedano, nisem naredila še nič drugega kot poskrbela zjutraj za otroke, dopoldne za psa, dala prat perilo in začela kuhat kosilo. Niti postelje še nisem pospravila Po dopustu rabim dopust! Že včeraj se mi je cel dan vrtelo in sem bila vsa "švoh", ampak sem morala apartma počistit ojoj pikica a si slabokrvna?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 14:07:16
|
|
|
|
jana81
|
faaaaak jst mam dons napad lenobe, kr naprej tule gor čekiram ,če je katera gor, delat pa nobene volje niamam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 14:25:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, kako jaz danes lenarim... Pošteno povedano, nisem naredila še nič drugega kot poskrbela zjutraj za otroke, dopoldne za psa, dala prat perilo in začela kuhat kosilo. Niti postelje še nisem pospravila Po dopustu rabim dopust! Že včeraj se mi je cel dan vrtelo in sem bila vsa "švoh", ampak sem morala apartma počistit ojoj pikica a si slabokrvna? Ne, mislim, da je bolj kriv nizek pritisk. Sem si ga prejle izmerila in ni čudno, da sem taka. Potem pa še tole vreme in smo tam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 14:25:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa še dons nisem prišla k sebi od petka..sem v noči iz petka na soboto ob 1h zjutraj bruhala,sem misla da mi bo čreve ven vrgl, moj me je hotu na urgenco pelat, ker sem baje same nesmisle govorila, rok in obraza nisem čutla,no mravljince.. skratka adijo pamet.. so me v soboto vsi hecali da sem , ampak valda ne.. kaj ne, mogoče pa nope.. sem dobla danes zjutraj..pa nehi no, ni še načrtovan tak hiter A je potem kakšna viroza? ja verjetn je bla, še včeri sem mela čist rahel želodec, pol sem ga pa usrala pa pojedla četrt pice, in spet me je bolel želodec. sem pa vsaj shujšala 2 kile Upam, da boš zdaj ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 14:26:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gregi preseneča v vrtcu , samo je pa zanimiv da doma je pa drug glede spanja. Jest grem pa po Gajo okol pol treh, ker spi ponavad do pol dveh , dveh pol majo pa še malco. Pa da je ne čakam, grem zdej takrat. Aja, včeri je spala pop. dobre tri ure , zaspanka Gaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 14:28:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 faaaaak jst mam dons napad lenobe, kr naprej tule gor čekiram ,če je katera gor, delat pa nobene volje niamam. Meni je uspelo po tavečjem pospravit in nahranit lakotnike, zdaj pa uživam ob kavici - kolikor lahko, ker Gregor nonstop pleza na posteljo in vstaja gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 14:29:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 a ste brale temo o Izolski P? Špelin@ vidm da ti si. Ma men je tole mal čudn, ne vem če je za verjet . če je pa res pol pa ne vem kaj si naj mislim Tudi mene zanima, če je res No, itak bomo kmalu izvedeli. Kolo se je že zavrtelo... Kaj ste to brale? Temo so moderatorji začasno izbrisali. Je pa govorila o tem, da naj bi v neki slo. porodnišnici tednu dni umrlo 8 .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.11.2009 14:31:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ojla punce! Nekam nič ni dogajanja zadnje dni tu gor? no saj je vseeno, jaz sem vas malo pogrešala pa na srečo nisem rabla dost brat a imamo kako novo pri nas,al sem nekja zamudila ? če mi ktera razjasni, kdo je Špelin@ kako je bilo v rogaški? drugače pa prosim še za enih par pikic pokic, da bom potem na morfologiji slišala da je ok... sem brala ono oizoli, in me je kr malo na bad vrglo, ...zdaj sem se skulirala, me pa res zanima kaj to je...sploh se ne moremopredelit bolj sicer ne verjem v tej obliki, nekaj pa se je ziher dogajalo in je pol nastala neka nova varjanta
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?