|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
2.11.2009 11:43:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Martina25 lepo da se mal oglasiš. A fantka boste mel? Ja superuser posted image user posted image user posted image , mi tud baje. Kako se pa počutiš, a si doma? Pa user posted image user posted image user posted image za Tjašo da je shodila, itak ni nč narobe, baje da majo čas do 20tega meseca.

Nm so pa kanto ukradluser posted image . Sej ne vem , morm še mal pogledat okol če kje leži sam mi je pa čudn, kr neki.Nova pa stane okol 50 €, pa sm klicala enga gospoda tm na Publicusu pa je reku da naj še mal okol pogledamo pa če je ne bo da bomo že neki zrihtal. Ma upam, da res, k 50€ pa res ni mal.

Estrella a sta se kej zmenile kdaj?

ma svašta.. a zdej že kante kradejo???!!!

Ja ne moreš verjet kaj vse kradejo.
Prejšnji teden so v vasi moje mame kradli iz zaklenjenih barakic oz. garaž vaščanov, ki jih imajo na parcelah njih, vinogradov vse živo (naše se niso taknili). Akumulatorje iz traktorjev, sedeže traktorjev, nafto, macole, motike...... En je klical policijo in so začeli preiskovat, potem pa se je ena vaščanka spomnila, da je vidla v tistih dneh en golf neznanih ljudi, ki so se vozili po kolovozih v bližini teh parcel in si je ker ji je bilo najbrž malo sumljivo zapomnila reg. tablice, tako da policaji niso imeli nobenega dela. Obiskali so jih na domu in našli vso pogrešano robo. Tako, zdaj pa naj grejo sedet zaradi tistih par akumulatorjev, folk zmešan user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image za tisto vaščanko, ki si je zapomnila registrsko user posted image

nina7, upam, da kje najdete nesrečno kanto... Pa ne moreš verjet, no...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
2.11.2009 11:50:34   
Anonimen

jst pa še dons nisem prišla k sebi od petka..sem v noči iz petka na soboto ob 1h zjutraj bruhala,sem misla da mi bo čreve ven vrgl, moj me je hotu na urgenco pelat, ker sem baje same nesmisle govorila, rok in obraza nisem čutla,no mravljince.. skratka adijo pamet.. so me v soboto vsi hecali da sem user posted image , ampak valda ne..user posted image

kaj ne, mogoče pauser posted image

nope..user posted image  sem dobla danes zjutraj..pa nehi no, ni še načrtovan tak hiter

ah škodauser posted image

pol pa zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3402
2.11.2009 11:52:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležanuser posted image

Seveda jo moraš peljat pokazat k P. Na pamet se ne daje zdravil.

Možna bi bila kakšna alergija, če že klasično vnetje z gnojnim izcedkom ni.

sej mi je blo čudn sam je rekla da za oči sam predpiše nč ne pregleda, kao da otrok ne izpostavljamo po nepotrebnem bolezni, ki bi jih lahko dobu v čakalnici. Bi pa rada da pogleda, ker mi je čudn ker nč ni gnojnega, sam bulauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
2.11.2009 11:53:37   
Anonimen
a ste brale temo o Izolski P? Špelin@ vidm da ti si. Ma men je tole mal čudn, ne vem če je za verjetuser posted image . če je pa res pol pa ne vem kaj si naj mislimuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3404
2.11.2009 11:54:17   
špelin@

Dejte mi povedat kaj bi to blo. Gaja ma že dva dni eno učko bl odprto kot drugo. Ko se zbudi pa ma desno k da bi jo en usekal, čist zatečeno pol pa počas zgine, ampak odpret jo pa ne more čist. Teče ji nč vn. Sej sm klicala P, sam je sestra rekla da naj pokličem pop. da mi bo dal ene kapljice al neki.sam jest ji ne bi rada dajala neki, če jo sploh pogledu ne bo. a je možno da ma to poležanuser posted image

sej mi je blo čudn sam je rekla da za oči sam predpiše nč ne pregleda, kao da otrok ne izpostavljamo po nepotrebnem bolezni, ki bi jih lahko dobu v čakalnici. Bi pa rada da pogleda, ker mi je čudn ker nč ni gnojnega, sam bulauser posted image

Lej, Gregorja smo pacali s Tobrexom in Bivacynom, dokler mu naša P ni po pregledu predpisala antialergijskih kapljic. Niso to neke igrice, oko je le oko. Po moje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
2.11.2009 11:55:56   
špelin@

a ste brale temo o Izolski P? Špelin@ vidm da ti si. Ma men je tole mal čudn, ne vem če je za verjetuser posted image . če je pa res pol pa ne vem kaj si naj mislimuser posted image

Tudi mene zanima, če je res user posted image No, itak bomo kmalu izvedeli. Kolo se je že zavrtelo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
2.11.2009 11:57:35   
Anonimen

Lej, Gregorja smo pacali s Tobrexom in Bivacynom, dokler mu naša P ni po pregledu predpisala antialergijskih kapljic. Niso to neke igrice, oko je le oko. Po moje.

ja sej, nočm da kr neki mažm za brez veze. Bom rekla da jo pogleda

glede teme me pa res zanima kaj bo

kdaj pa hodš ti po Gregija? A spi lepo v vrtcu?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
2.11.2009 12:00:01   
špelin@
Joj, kako jaz danes lenarim... Pošteno povedano, nisem naredila še nič drugega kot poskrbela zjutraj za otroke, dopoldne za psa, dala prat perilo in začela kuhat kosilo. Niti postelje še nisem pospravila user posted image Po dopustu rabim dopust! user posted image Že včeraj se mi je cel dan vrtelo in sem bila vsa "švoh", ampak sem morala apartma počistit user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
2.11.2009 12:02:50   
tilči

Joj, kako jaz danes lenarim... Pošteno povedano, nisem naredila še nič drugega kot poskrbela zjutraj za otroke, dopoldne za psa, dala prat perilo in začela kuhat kosilo. Niti postelje še nisem pospravila user posted image Po dopustu rabim dopust! user posted image Že včeraj se mi je cel dan vrtelo in sem bila vsa "švoh", ampak sem morala apartma počistit user posted image

Privošči si malo časa zase.Jaz sem prav razmišljala,da mislim samo na družino,otroka sta na prvem mestu,sploh ko je ves čas kakšen bolan,in posledično pozabim nase,da tudi rabim kakšno pavzouser posted image .

imaš zsuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
2.11.2009 12:03:05   
Anonimen

jest tud dons nč pametnega ne počnem, sam kuham, to je to, zjutri tud Gaje ne rabim zrihtat, jo mojuser posted image

Ti pa kr počivi dons, da se ti ne bo spet vrtel

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3410
2.11.2009 12:03:38   
špelin@

ja sej, nočm da kr neki mažm za brez veze. Bom rekla da jo pogleda

glede teme me pa res zanima kaj bo

kdaj pa hodš ti po Gregija? A spi lepo v vrtcu?

Malo pred eno grem po njega. Mulček v vrtcu spi kot polhek od 11:30 in skoraj do enih. Doma mi to nikoli ne uspe... V vrtcu lepo spleza na ležalnik in zaspi brez težav sam od sebe, doma pa ni šans!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
2.11.2009 12:06:32   
tilči
V petek imam zobarjauser posted image user posted image  Resda samoplačniško,ampak naj mi pogleda,če je vse ok

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
2.11.2009 12:07:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

V petek imam zobarjauser posted image user posted image  Resda samoplačniško,ampak naj mi pogleda,če je vse ok

Upam, da te ne bo preveč obral.

ZS nazaj user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
2.11.2009 12:25:58   
Anonimen
Gregi preseneča v vrtcuuser posted image user posted image , samo je pa zanimiv da doma je pa drug glede spanja.
Jest grem pa po Gajo okol pol treh, ker spi ponavad do pol dveh , dveh pol majo pa še malco. Pa da je ne čakam, grem zdej takrat.

Aja, včeri je spala pop. dobre tri ureuser posted image , zaspanka

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
2.11.2009 12:31:18   
jana81

jst pa še dons nisem prišla k sebi od petka..sem v noči iz petka na soboto ob 1h zjutraj bruhala,sem misla da mi bo čreve ven vrgl, moj me je hotu na urgenco pelat, ker sem baje same nesmisle govorila, rok in obraza nisem čutla,no mravljince.. skratka adijo pamet.. so me v soboto vsi hecali da sem user posted image , ampak valda ne..user posted image

nope..user posted image  sem dobla danes zjutraj..pa nehi no, ni še načrtovan tak hiter

A je potem kakšna viroza? user posted image

ja verjetn je bla, še včeri sem mela čist rahel želodec, pol sem ga pa usrala pa pojedla četrt pice, in spet me je bolel želodec.
sem pa vsaj shujšala 2 kile user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
2.11.2009 12:31:36   
jana81

Tudi mene zanima, če je res user posted image No, itak bomo kmalu izvedeli. Kolo se je že zavrtelo...

Kaj ste to brale?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
2.11.2009 12:31:47   
jana81

user posted image
ojoj pikica a si slabokrvna? user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
2.11.2009 14:07:16   
jana81
faaaaak jst mam dons napad lenobe, kr naprej tule gor čekiram ,če je katera gor, delat pa nobene volje niamam.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
2.11.2009 14:25:36   
špelin@

user posted image
ojoj pikica a si slabokrvna? user posted image user posted image

Ne, mislim, da je bolj kriv nizek pritisk. Sem si ga prejle izmerila in ni čudno, da sem taka. Potem pa še tole vreme in smo tam.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
2.11.2009 14:25:56   
špelin@

A je potem kakšna viroza? user posted image

ja verjetn je bla, še včeri sem mela čist rahel želodec, pol sem ga pa usrala pa pojedla četrt pice, in spet me je bolel želodec.
sem pa vsaj shujšala 2 kile user posted image

Upam, da boš zdaj ok user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
2.11.2009 14:26:31   
špelin@

Gregi preseneča v vrtcuuser posted image user posted image , samo je pa zanimiv da doma je pa drug glede spanja.
Jest grem pa po Gajo okol pol treh, ker spi ponavad do pol dveh , dveh pol majo pa še malco. Pa da je ne čakam, grem zdej takrat.

Aja, včeri je spala pop. dobre tri ureuser posted image , zaspanka

user posted image Gaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
2.11.2009 14:28:07   
špelin@

faaaaak jst mam dons napad lenobe, kr naprej tule gor čekiram ,če je katera gor, delat pa nobene volje niamam.

Meni je uspelo po tavečjem pospravit in nahranit lakotnike, zdaj pa uživam ob kavici - kolikor lahko, ker Gregor nonstop pleza na posteljo in vstaja gor user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
2.11.2009 14:29:49   
špelin@

Kaj ste to brale?

Temo so moderatorji začasno izbrisali.
Je pa govorila o tem, da naj bi v neki slo. porodnišnici tednu dni umrlo 8 user posted image .

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
2.11.2009 14:31:07   
Čmrlika
Ojla punce!

Nekam nič ni dogajanja zadnje dni tu gor? no saj je vseeno, jaz sem vas malo pogrešala pa na srečo nisem rabla dost bratuser posted image  
a imamo kako novo  pri nas,al sem nekja zamudila ? če mi ktera razjasni, kdo je user posted image

Špelin@ kako je bilo v rogaški?

drugače pa prosim še za enih par pikic pokic, da bom potem na morfologiji slišala da je user posted image  ok...

sem brala ono oizoli, in me je kr malo na bad vrglo, ...zdaj sem se skulirala, me pa res zanima kaj to je...sploh se ne moremopredelit user posted image  bolj sicer ne verjem v tej obliki, nekaj pa se je ziher dogajalo in je pol nastala neka nova varjanta

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
2.11.2009 14:32:20   
kasso
tle pa pravijo, da naj bi bil le en http://med.over.net/forum5/read.php?151,5797618

čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image za morfologijo .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?