|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
28.10.2009 3:05:34   
Anonimen
ojej suzy , boga Evauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da se stanje kmalu izboljša da bosta šle lahko domov. Vem kako ti jeuser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
28.10.2009 7:08:44   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, da vam povem kaj se je od včeraj popoldne dogajalo pri nas
dopoldne je evo pazla mami in je rekla, da se ji zdi, da težko požira. ker ji tudi vročina cel dan ni padla pod 38,5 smo šli k dežurnemu, ki je ugotovil angino in zato smo dobili AB Ospen
ob 6ih zvečer sem še dala evi svečko, pol pa šibala v mb. ko sem pršla nazaj, se je pa začelo. kljub svečki ob 6ih je imela ob 10ih 39,3 vročine, zato sma jo začela zbijat. pol pa spat ne več naza! kr jokala je in nič ji ni pasalo. je pa mela ful trd trebuh, pa tud najraje je bla na boku s pokrčenimi koleni. zaspala je za urco in se v joku zbudila, pol pa spet ne potolažit. ob 2eh zjutraj sem klicala dežurnega, kaj naj, pa je rekel, naj jo pripeljeva pogledat. ker ni vedel, kaj ji je,smo dobili napotnico in ker se stanje do 5ih zjutraj ni izboljšalo, smo šibali v bolnišnico, kjer so nas poslali na pediatrijo.
malo čez 7 je zdravnica evo pregledla in potrdila angino. vzeli so ji še kri in bris ter namontirali vrečko za urin. pol smo pačakali, da se eva polula, ampak se ni in ni. ob 12ih se je user posted image razpizdil, da ne moremo več čakati v čakalnici, da je eva lačna in zaspana in da bo prinesel urin, ko se bo eva polulala. zdravnica jo je hotela še 1x pogledati in je ugotovila, da ima precej nizek sladkor in je malo dehidrirana, zato naju je zadržala na oddelku.
povrh vsega je eva lulala šele ob 17.30, pa še jedla in pila je ful slabol
no, zdej sva zaradi dehidracije na infuziji in upam, da greva jutri domov. je pa res, da bolj slabo jein pije in me je malo strah

sem pa jst že mesečnik na kubik! v soboto in nedeljo ponoči sem se učila, včeraj ponoči sem bedela zaradi eve, danes pa bom prav tako bedela, ker moram paziti, da si ne potegne nastavka za kapalno ven

Suzy mi je zelo hudo za Evo in zate, ker vem, kako se počutiš in ugogi otročki, ki morajo biti pri miru in imeti infuzijo user posted image , ampak glavno je, da ne dehidrira, ker to pa lahko pusti trajne posledice. Tudi mene je bilo tega zelo strah pri Galu, zato sem ga tudi ponoči prebujala in mu dajala za pit, ker pri njemu je pa bila driska problematična.

Upam, da se stanje pri Evi hitro normalizira in gresta čimprej domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
28.10.2009 7:56:26   
tilči
Dobro jutro!

Suzy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Evo,da se čimprej pozdravi in gresta domov in user posted image user posted image user posted image zate,da se spočiješ

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.10.2009 8:13:38   
jana81

no, da vam povem kaj se je od včeraj popoldne dogajalo pri nas
dopoldne je evo pazla mami in je rekla, da se ji zdi, da težko požira. ker ji tudi vročina cel dan ni padla pod 38,5 smo šli k dežurnemu, ki je ugotovil angino in zato smo dobili AB Ospen
ob 6ih zvečer sem še dala evi svečko, pol pa šibala v mb. ko sem pršla nazaj, se je pa začelo. kljub svečki ob 6ih je imela ob 10ih 39,3 vročine, zato sma jo začela zbijat. pol pa spat ne več naza! kr jokala je in nič ji ni pasalo. je pa mela ful trd trebuh, pa tud najraje je bla na boku s pokrčenimi koleni. zaspala je za urco in se v joku zbudila, pol pa spet ne potolažit. ob 2eh zjutraj sem klicala dežurnega, kaj naj, pa je rekel, naj jo pripeljeva pogledat. ker ni vedel, kaj ji je,smo dobili napotnico in ker se stanje do 5ih zjutraj ni izboljšalo, smo šibali v bolnišnico, kjer so nas poslali na pediatrijo.
malo čez 7 je zdravnica evo pregledla in potrdila angino. vzeli so ji še kri in bris ter namontirali vrečko za urin. pol smo pačakali, da se eva polula, ampak se ni in ni. ob 12ih se je user posted image razpizdil, da ne moremo več čakati v čakalnici, da je eva lačna in zaspana in da bo prinesel urin, ko se bo eva polulala. zdravnica jo je hotela še 1x pogledati in je ugotovila, da ima precej nizek sladkor in je malo dehidrirana, zato naju je zadržala na oddelku.
povrh vsega je eva lulala šele ob 17.30, pa še jedla in pila je ful slabol
no, zdej sva zaradi dehidracije na infuziji in upam, da greva jutri domov. je pa res, da bolj slabo jein pije in me je malo strah

sem pa jst že mesečnik na kubik! v soboto in nedeljo ponoči sem se učila, včeraj ponoči sem bedela zaradi eve, danes pa bom prav tako bedela, ker moram paziti, da si ne potegne nastavka za kapalno ven

ojoj kr solze so mi stopile v oči... upam in držim pestke da bo z Evo vse vredu, tebi pa tudi pošiljam pikapoke da se čimprej naspiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.10.2009 8:23:44   
jana81
kasso a si že rezervirala termin v Bernardinu?
Meni je ravnokar rekla da je hotel že zadnji vikend v novembru zaprt user posted image

so me pa včeraj zafrknili, so zaključili igro predčasno, jst sem pa misla še kaj priigratuser posted image ..so pa napovedali novo igro za november..tak da punce, še bomo igrale..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.10.2009 10:18:44   
jana81
tule je pa danes (kot bi rekla estrella) pogrebščina user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.10.2009 10:57:22   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tule je pa danes (kot bi rekla estrella) pogrebščina user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.10.2009 11:10:45   
suzy85
hvala vsem za pikepoke! je pomagalo in grema popoldne že domov. eva je dobila 2 flaši infuzije in sma mele ponoči kar nekaj borb, da se mi ni preveč obračala in si kaj naredila. na viziti jo je zdravnica pogledla in pravi, da lahko grema domov. AB še morma do konca pojest, pa čim več  mora pit

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 28.10.2009 11:11:13 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
28.10.2009 11:17:43   
suzy85
user posted image sem ravno dobla user posted image starše na obisk. pa jim je user posted image lepo povedal, da so obiski za ostale samo od 15. do 16. ure, pa še to sta lahko max. 2 obiskovalca pri otroku.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
28.10.2009 11:18:08   
tilči

hvala vsem za pikepoke! je pomagalo in grema popoldne že domov. eva je dobila 2 flaši infuzije in sma mele ponoči kar nekaj borb, da se mi ni preveč obračala in si kaj naredila. na viziti jo je zdravnica pogledla in pravi, da lahko grema domov. AB še morma do konca pojest, pa čim več  mora pit

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
28.10.2009 11:32:50   
jana81

user posted image sem ravno dobla user posted image starše na obisk. pa jim je user posted image lepo povedal, da so obiski za ostale samo od 15. do 16. ure, pa še to sta lahko max. 2 obiskovalca pri otroku.

katastrofa..pa kaj jim je res vseeno za otroka?
ka ti maš laptopa zraven ?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
28.10.2009 11:43:49   
špelin@
Preden odpeketamo, vas pa vseeno moram vsaj pozdraviti.

aurora28, user posted image za Galove mere.

Joj, kaj to berem... suzy85, drži se  user posted image user posted image user posted image Za malo Evo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko prideš domov, si pa le odpočij in se NASPI!!!

jana81, jasno, da so predčasno zaključili igro, ker bi si drugače šli v minus user posted image

nina7, glej, da ne boš predčasno ušla rodit user posted image Aja, jaz napovedujem, da boš rodila 17.11. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
28.10.2009 11:43:52   
špelin@

punce če ne veste kaj bi podarile najbližjim...

user posted image

pišite na ZS ali na mail..

O, super ponudba user posted image

Ko pridem iz Rogaške, vam pa še jaz ponudim kakšno stvarco user posted image

Lepo se imejte, veliko zdravja vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Over & out.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.10.2009 11:44:29 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
28.10.2009 12:42:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

punce če ne veste kaj bi podarile najbližjim...

user posted image

pišite na ZS ali na mail..

O, super ponudba user posted image

Ko pridem iz Rogaške, vam pa še jaz ponudim kakšno stvarco user posted image

Lepo se imejte, veliko zdravja vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Over & out.

U Ž I I I I I I I I I I I I V A J  T E ....... 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
28.10.2009 14:02:16   
suzy85

katastrofa..pa kaj jim je res vseeno za otroka?
ka ti maš laptopa zraven ?

še dobro, da se osebje striktno drži uradnih ur obiskov in jih niti niso noter spustili. sem šla sama na hodnik jih pozdravit.
ja, laptopa mi je user posted image včeraj popoldne prinesel, pa še svoj instant internet mi je posodil in je nekako šlo. drugače pa nimam pojma, kako bi zdržala pokonci do 3.30, ko se je iztekla infuzija

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
28.10.2009 15:43:07   
suzy85
špelin@
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
28.10.2009 18:40:29   
suzy85
joj, eva mi spet noče jest. ob 3eh je pojedla 1/2 hrenovk, pol pa nič več. zdej pa že spi in ni hotla niti mleka spit. kak ji dam dudo v usta se dere kot user posted image . vsaj pila je. upam, da bo tudi ponoči kaj popila.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
28.10.2009 19:55:43   
tilči

joj, eva mi spet noče jest. ob 3eh je pojedla 1/2 hrenovk, pol pa nič več. zdej pa že spi in ni hotla niti mleka spit. kak ji dam dudo v usta se dere kot user posted image . vsaj pila je. upam, da bo tudi ponoči kaj popila.

verjetno jo še grlo boli.Tako da ko bo AB prijel,bo pa tudi jesti začela.Važno,da pije

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
28.10.2009 19:57:38   
Srčekgirll
Helow čvekce moje!

Jst in ostala familja smo super, nč nouga razn tega da smo mel danes spet sonček, jjeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
28.10.2009 19:58:26   
Srčekgirll
Vsem bubančkom pošiljam veliko, veliko, veliko OBJEMČKVuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
29.10.2009 7:49:48   
tilči
user posted image

Dobro jutro!

Saj sem nas komaj našlauser posted image

Danes je pa Tilen bolj slabo spal.Do 4.30 super,potem pa se je samo premetaval,pojma nimam,kaj ga mučiuser posted image .Mogoče se je v treh dneh naspal
Danes pa že tašča pride domov,saj je jutri penzija.Popoldne gremo pa v LJ,saj moram nesti bolniški list v službo,ker je konec meseca.

Suzy...kako je Eva? Pa ti,si se kaj spočila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
29.10.2009 7:53:49   
tilči
A ste že izrezale buče za user posted image ?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
29.10.2009 8:15:26   
suzy85
dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Suzy...kako je Eva? Pa ti,si se kaj spočila?

evo je snoči spet trebušček bolel in se je kar pogosto zbujala. sem pa malo pred polnočjo zaspala na evini postelji, pa HB, da me je prišel user posted image zbudit, da sem se prestavla v spalnico. spala sem kot dojenček user posted image še dobro, da je user posted image hodil k evi, ker sem jo jst samo 1x slišala user posted image

nnjj  ,ttutrthtr  ččj  c       utt    

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
29.10.2009 8:19:01   
suzy85
do konca študija mi manjkata še 2 izpita in 1 zagovor ter diplomski. tak lep plan sem mela, da letos zrihtam izpite, drugo leto do maja pa diplomiram. in kot zakleto, ne more it po mojih načrtih! sem ravno včeraj ugotovila, da imam za 1 izpit 1. razpisan rok šele konec junija 2010!!!kar pomeni, da pred avgustom ne morem diplomirat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
29.10.2009 8:22:23   
jana81

do konca študija mi manjkata še 2 izpita in 1 zagovor ter diplomski. tak lep plan sem mela, da letos zrihtam izpite, drugo leto do maja pa diplomiram. in kot zakleto, ne more it po mojih načrtih! sem ravno včeraj ugotovila, da imam za 1 izpit 1. razpisan rok šele konec junija 2010!!!kar pomeni, da pred avgustom ne morem diplomirat! user posted image user posted image user posted image

eva ti si itak multifunkcionalka..bravo za vse izpite ki si jih naredla, pa vso tvojo voljo..
katero šolo pa delaš?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?