Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj.Se en otrok cvetja se javlja l.73. Moje otrostvo je bilo lepo,polno iger.Smo ziveli v stolpnici,polni otrok.Poletja so bila sploh zanimiva.Smo bili cele dneve zunaj,ce je bil dez,pa po hodnikih.Starsi nas niso tako na kratko drzali kot zdaj.Mislim na mlajse otroke.Smo plezali po drevesih,skakali z gujsnice(ne vem kako da se ni nihce nikdar poskodoval),potem je bila v blizini ena lesena hiska za otroke-kao,smo po strehi plezali(jaz zdaj svojim otrokom tega ne bi niti pod razno dovolila,moji starsi pa sploh niso vedeli),potem pri ene 7ih letih,smo se hodili na polje igrat,pa je bilo potrebno cez glavno cesto....mah,super je blo. Pa kasneje Marjan Kralj v nedeljo zvecer,pa tisti zajcek,ki si zobe umiva,v reklami po risanki,vsako nedeljo obvezno ziv-zav,se pri 13ih po moje ...tko no,meni je bilo fajn,kar pogresam tiste case. Mojamura,tebi pa cestitke ob jutrisnjem vztopu v kristusova leta Ne razumem zakaj otroci zdaj naj ne bi več plezali po drevesih in skakali z gugalnic? upam, da bosta oba moja otroka to počela. Ziv Zav imas pa se vednovsako nedeljo zjutraj ja ok,seveda plezajo in skacejo,samo ne v tako zgodnjih letih kot smo mi,ker starsi zdaj otroke bolj nadzorujemo,kot so nas.Pa saj vem da je ziv-zav...ampak niti pod razno tako zanimiv kot takrat,pri vsej danasmji poplavi risank po tv,ali na dvd-jih. Jaz sem pa letnik 1976. Iz otroštva se spomnim predvsem nekdanje skupne države. Pa tega da si bil najvecčji car če si šel na shopping v Trst in prinesel Big Bubble žvečilnije in Kinder jajček. Pa coca cole v piksnah.al pa imel teto v Nemciji,ktera ti je posiljala pakete sladkarij...
|