Dashenka -> RE: otroci 70-ih (27.8.2009 20:18:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz sem sicer čist na kon 70ih - rekla bi, da je blo naše otroštvo bolj dinamično, več smo se družili - kar tko za igro - če se spomnim, kako je blo med počitnicami pred blokom, smo bli vsi zunaj cele dneve, zdej pa nobenga več ne vidiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sem pa tudi jaz imela več od staršev kot majo nekateri današnji otroci - naš je še premajhen, da bi to občutil, pa upam, da mu ne bo treba - da mu bova dovolj na voljo. No, jaz sem sicer se iz 60ih. Pa cele dneve nisem visela pred blokom, ker sem imela kar zapolnjen urnik, od treningov gimnastike, pa tuji jeziki, glasbena sola. Seveda se je nasel cas tudi za dvorisce. Nisem pa bila en od tistih otrok, ki bi mu mama dala kolobar posebne salame med dva kosa kruha in ga cez 4 ure poklicala, da je cas za spat. Glede druzenja z vrstniki, pa na sreco zivim v soseski prijazni otrokom, brez prometa in umazanije, tako da se nasi otroci kar pridno socializirajo na dvoriscu. Zaenkrat z enim ocesom gledamo, da niso prepogumni, cez kako leto ali dve pa verjetno to ne bo vec potrebno.
|
|
|
|