petkapet
|
Čestitke Maymamaya tebi, mali Neji in seveda tatiju ! Sem pa mislila, da si že včeraj rodila , ker je bila v porodni full žurka. samo zjutraj so bili 3 oz. 4 porodi, zdravnikiin babice so pridno švigali gor in dol . Tiste, ki pa smo imele za it domov, smo pa čakale za pregled in odpust...in po kosilu le dočakale . No, da vam opišem še moj porod . Popadki so se začeli okoli 23,okoli polnoči so bili že kr redni. Jaz nisem šla spat od tiščanja navzdol, sem pa zbudila mojega, ki je začel kr pospravljat . Ko so se začeli na 10minut, sem se odločila, da gremo gor "na hrib", saj mi je G. rekel, da je vse že nizko. V P je najprej sledila je birokracija -popis,pa ctg, in pregled babice, ki je ugotovila, da sem odprta 4-5-cm. Takoj mi je dala klistir in smo šli v porodno, kjer mi je okoli 2h zjutraj predrla mehur. Nekaj časa je bilo še kr mirno, potem pa so mi v par minutah moji popadki tako našopali, da je na hitro poklicala zdravnika: "je porod". Preden je prišel je mi zdelo neskončno, saj sem že želela potiskat in rodit, babica pa mi pravi naj zardžim še notri,vker kao še ni pripravila oz. še ni dohtarja . Ma si čovek misli....pa sem ji rekla, da ne morem zadržat več notri , ona pa da naj počakam. Na srečo, je G. le prišel, da sem kooončno lahko potisnila in po nekaj rundah, rodila ob 2:40 Tineta .
|