|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
17.11.2009 11:59:09   
spelap1
lep pozdrav vsem

sem iz ctgja, se še nič ne dogaja, mala pleše po trebuščku, in se ji nikamor ne mudi, včeraj sem imela rok po NS pri moji ginekologinji pa je v soboto na 21.11, tko da bomo vidl, kater je bližji. kot sem že rekla ctg je ok, imam pa spet vnetje in svečke canesten, me je vaginalno pregledala in mi povedala da se mi maternični vrat nič ni skrajšu in da je glavica še vedno v ˇnebesihˇ-zelo visoko, tko da še lahko traja en čas preden se bo kaj začelo, je pa rekla da se lahko tudi kr naenkrat vse obrne tko da zdej res nevem več. imam pa v četrtek uz+ctg, v soboto pa v bolnici ctg. je pa g rekla da  se mi vidi da sem vsega naveličana, sam ne me narobe razumet, nism naveličana nosečnosti, ampak nočnih obiskov wc-ja, nenaspanosti, bolečin sramne kosti, in seveda že tudi komaj čakam da bo vsega konec da bom držala svojo bibo v naročju, in oćka jo že tudi komaj pričakuje-je bolj živčen od mene.

čestitke vsem novim mamicam, za nas ki pa še čakamo in smo že nestrpne, pa upam da bo čim prej konec in lahko med porodom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
17.11.2009 11:59:11   
karin82
Nina7 čestitke, kok je srček tale vaš dojenček iiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.11.2009 12:58:33   
korala
Drage novembrke,

11.11.2009 je na svet v 37t 3d prijokal Brin. Porod je trajal 9 ur in pol in bil sprožen z umetnimi popadki (sum na  zeleno plodovnico, ki pa ni bila). Mamica dobila en boleč šiv.

Veliki smo bili 52 cm, težki 3330 g.

V porodnišnici sva ostala malo dlje, ker je dobil zlatenico, od včeraj pa smo doma.

Porodna zgodba sledi.....

Čestitke vsem novim mamicam. user posted image

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.11.2009 13:01:07   
luan
Mi tudi nazaj s ctg, sicer so vidne neke tonizacije ampak nič posebnega.Mi je rekla, da naj se odločim sama ali bom čakala ali naj grem rodit.Da ker sem "domača" se bom že zmenilauser posted image .Ja ful dobruser posted image .In zdaj se z mojim odločava.Po eni strani bi šla že danes, po drugi strani mi pa nič ne dišijo umetni popadki.Je bilo prvič prehudo.No bomo videli kako se bomo odločili.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.11.2009 13:34:13   
soncek78
Hello!

Kako lep dan je danes..user posted image

Samo sporočam veselo novico  od Mayamaya:

S 3520g in 53 cm sem danes pokukala na svet.  Ponosna mamica in tati sta mi dala ime Neja.user posted image

Čestitke za malo pupico!user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.11.2009 14:02:46   
Nončika
ooo, čestitke novopečene mamice. kar nekaj jih je.

tudi jaz vam sporočam veselo novico in sicer od naše nezy:

Minilo je mesecev devet, zdaj končno prikukal je na svet težak 3850g in 52cm,z imenom Patrik,danes 17.11.2009 polepšal nama je življenje!

čestitamo ti Nezy, user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.11.2009 14:11:48   
petkapet
Čestitke Maymamaya tebi, mali Neji in seveda tatijuuser posted image user posted image user posted image !

Sem pa mislila, da si že včeraj rodilauser posted image , ker je bila v porodni full žurka. samo zjutraj so bili 3 oz. 4 porodi, zdravnikiin babice so pridno švigali gor in doluser posted image . Tiste, ki pa smo imele za it domov, smo pa čakale za pregled in odpust...in po kosilu le dočakale user posted image .

No, da vam opišem še moj poroduser posted image .

Popadki so se začeli okoli 23,okoli polnoči so bili že kr redni. Jaz nisem šla spat od tiščanja navzdol, sem pa zbudila mojega, ki je začel kr pospravljat user posted image . Ko so se začeli na 10minut, sem se odločila, da gremo gor "na hrib", saj mi je G. rekel, da je vse že nizko.

V P je najprej sledila je birokracija -popis,pa ctg, in pregled babice, ki je ugotovila, da sem odprta 4-5-cm. Takoj mi je dala klistir in smo šli v porodno, kjer mi je okoli 2h zjutraj predrla mehur.

Nekaj časa je bilo še kr mirno, potem pa so mi v par minutah moji popadki tako našopali, da je na hitro poklicala zdravnika: "je porod". Preden je prišel je mi zdelo neskončno, saj sem že želela potiskat in rodit, babica pa mi pravi naj zardžim še notri,vker kao še ni pripravila oz. še ni dohtarja user posted image .
Ma si čovek misli....pa sem ji rekla, da ne morem zadržat več notri user posted image , ona pa da naj počakam. Na srečo, je G. le prišel, da sem kooončno lahko potisnila in po nekaj rundah, rodila ob 2:40 Tineta user posted image .

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.11.2009 14:48:00   
ninka80
Čestitke vsem novim mamicam - mayamaya, nezy, korala, m031281 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.11.2009 16:51:56   
eva1
čestitke-mayamaya, nezy,korala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nina7-iii kak lep dojenčekuser posted image

Očitno ima mlaj danes mal roke vmesuser posted image user posted image user posted image

Mi smo ok...vse mirno, tamaladva rišeta rizbice, ker bomo pisali miklavžu in božičku..heheh..nekako jih morm zamotit, ker sta skoz doma...

luan-kako si se odločila?

Joj še malo pa bom res mela monologeuser posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.11.2009 16:52:40   
valerija77
ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.11.2009 17:08:34   
DannyS
Čestitke mayamaya in ostale novopečene mamice.

petkapet, če želiš se nam lahko pridružiš na mamice iz obale 2009. :)

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.11.2009 17:16:44   
ninka80
eva1, ne boš, sej nas je še nekaj malega tukaj.user posted image

mene pa dans že cel dan spodaj tako boli, ko user posted image . Se glih komaj še premikam. HB je prišel mož iz službe, da se zdaj še on z malim ukvarja. Pa take bolečine, ko bi me šraufal.user posted image  

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
17.11.2009 19:18:06   
eva1
aaaa... jst sem pa tako drisko dobilauser posted image user posted image user posted image v 1 uri sem bla že 4x na wc-ju..upam, da bo sedaj bolje...

Počas bom dala tamaladva spat, ker sm čist zanič danes..kr nč se mi ne da...bo jutri boljeuser posted image

Ninka80-ja sej vem, nekaj malega nas je še na temi...sam počas boste vse šle, ker ste že vse okoli roka..tiste k majo pa konec meseca rok, pa se nč ne javljajouser posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.11.2009 20:21:08   
luan
Eva 1 tudi jaz driskam že zadnji dve uri.Pa kar nekak krivim mandarinceuser posted image .
Z mojim sva se odločila, da bova čakala do petka.Sam imam občutek, da bo prej.Me že od pol štirih nekaj navija.Pa mislim, da niso popadki, sicer pa kaj ku***a vem.So mi prvič dal umetne so bli takoj boleči, ko user posted image .Ker niti ni nekih bolečin, mi samo trebuh tako stisne da mi dihat ne da.
Ma nič zdaj bom dala malega spat, pa jaz pod tuš, pa da vidimo kaj se bo razpletlo.
Upam, da nas bo danes ponoči čim več šlo v Rim.
LP

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.11.2009 21:02:27   
Ninaaa
Dober večer, nosečke in mamice!

Se že nekaj časa nisem javila, vas pa vsake tolko preberem, zdaj pa sem si rekla, moram prav zares tudi kaj napisat, so me kar solze oblivale ob branju vaših porodnih zgodb - tile hormoni pač delajo svoje, jokam za vsako figo user posted image  pa še prekrasne spomine imam na svoj lanskoletni porod, tako da me še toliko bolj gane...

Eva19, takrat ko te je sestra klicala včeraj, da pridi ob dveh, sem bla glih na CTG priklopljena in sem slišala te njene klice, da je zdravnica zbolela in da če lahko prideš danes... Sej hodiš v Domžalski ZD?

Moj PDP je sicer 27.11., sem pa tudi že čisto neučakana, zlasti ker sem lani poleti rodila 9 dni čez rok in sem bila na koncu že zaskrbljena, če misli to moje dete sploh kdaj prit ven... Potem se je pa mala odločila v nedeljo opoldne, da ima vsega dost, komaj sva pridirkala do porodnišnice, pregled je minil v minutki, sam na mizo sem se vlegla in pritisnila in je padla venuser posted image user posted image user posted image  dobro, da imam pet minut do porodnišnice, drugače bi kar v avtu rodila.

Pa še nekaj - tassika, popravi mi prosim na seznamu, naši user posted image  je zrasel lulček, tako da menda pričakujemo user posted image . V zadnjem hipu sem nabavila nekaj modrih in nevtralnih cunjic, hčerkina komplet rožnata kolekcija res nekako ni primerna za fantka... No, bomo pa vsaj parček imeli - komaj čakamo Davida!

Naslednji CTG imam v ponedeljek, 23. in srčno upam, da se bo do takrat kaj premaknilo.

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.11.2009 21:17:18   
tassika
Eva19 sporoča:
No pa sem jo dočakala. Našo 3560g težko in 50 cm dolgo Lio. Je prijokala na svet 17.11. ob 18.09 uri. Z mamico sta ok, očka pa je tudi presrečen.

Čestitke eva od nas trehuser posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.11.2009 21:38:59   
valerija77
Eva ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image
Saj ne morm verjet. Pa še prej si jamrala da boš mela monologe, zdej si nas pa prehitela.user posted image
pr men se je pa očitno tud neki začel dogajat...me je že parkrat zagrabl v križu, zdej pa da vidim kaj bo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.11.2009 21:41:39   
valerija77
Ups... Nisem misla prave. Vseeno ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.11.2009 1:22:28   
valerija77
Ja nič, odločla sem se da se počasi spravim do P. Popadke imam že od 21 ure. Imam jih nekje na 10 min, vendar niso kaj preveč boleči. Bomo vidl...

Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.11.2009 9:44:58   
spelap1
dobro jutro

se mi zdi da ostajam sama na tem forumuuser posted image , zgleda da se vsem že kaj dogaja ali pa že cartate svoje bebike, jaz sem danes na +2, jutri imam uz in ctg, dogaja se še nič.

no danes bom pa za kosilo delala čufte v omaki, da si mal zapolnim dan. pol pa na kak sprehod, upam da bo sonček

lepo se imejte in veselo dihajte vse ki ste na poti v rim ali ste že tam držim pesti, pa čestitke vsem mamicam ki že cartate svoje sončkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.11.2009 9:57:30   
eva1
valerija77-držimo pesti da si že konec in da že pestvaš svojega user posted image v naročju!

speli1-ma kje nisi sama..evo mene..samo malo dalj sem spala, ker sem pponoči neki bluzila okoli, pa slabo mi je blo..uglavenm zdej sem ok-naveličana že vsega skupajuser posted image

Jaz mam v petek spet pregled in UZ...pa v ponedeljek v LJ...mah dost kr naprej mem te preglede, pa LJ pa pri svojem G...vsak drugače pove-brezveze

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.11.2009 10:07:55   
luan
spelap 1 nisi sama, tudi jaz sem še tukaj, samo sem na +1.

Včeraj se je popoldne ful dogajalo in se vse umirilo ob enih zjutraj.Tako, da zdaj pa imam spet otrditve trebuha dvakrat na uro.Mislim, da bo to še trajalo.
Sem hotela danes skuhati rižoto z perutničkami, zdaj pa si me čisto zastrupila s čuftiuser posted image .
Zdaj pa grem s psi malo ven, da se sprehodim.
LP

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.11.2009 10:08:22   
spelap1
jaz sem pa danes zelo dobro spala, skoraj nisem mogla verjet da sem samo enkrat šla na wc, pa še kosti me niso nič bolele, in sem spet polna energije.
drugače sem pa že jaz tudi naveličana vsega skupaj in komaj čakam da dobim kakšne bolečine, mogoče se bo čudno slišal ampak prav veselim se jih, ker bom vedla da sem blizu moje bibe

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.11.2009 10:23:26   
eva1
Vidim, da mamo že vse pol kufer vsega-jaz vem, da naslednjič ko me bo zagrablo(če bouser posted image ), grem v P, nič ne čakam, da bo kej konkretnega..če bo trajalo 1-2 ure adijo, grem, pa naj me spet nafilajo z umetnimi, če sem 1x zdržala, bom zdej tut! Takrat mi je itak voda odetkla, tak da nimaš kej za razmnišljat-greš, pa kar je je...si prav želim da bi bilo sedaj tut tko

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.11.2009 11:38:17   
ninka80
oj,

še jst, še vedno tukej.
Me je že fejst matralo, so bli popadki pol ure že na 5 min,pa čist redni,  se zrihtava, poštimava tamalga, pol so se pa nehali.user posted image Jst ne grem v P, dokler ne bodo popadki redni, ker vem, da me bojo notri obdržal, saj sem čez rok. Noter ostati pa nočem. Sprožli pa itak ne bojo, če je vse ok.

valerija77, upam, da že držiš svojga user posted image v rokah.

Se še kasneje oglasim.

Aja, katere zdej še ostajamo: eva1, luan, spelap1, še katera?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kaaka
bibica1

kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????

1 mesec (14%)

2 meseca (0%)

3 mesece (3%)

4mesece (2%)

5mesecev (3%)

več kot 5mesecev (79%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!