*I.am.happy*
|
Živjo še in pa že mamice! No naj se na hitro javim, brala sem vas še v porodnišnici, doma pa ni in ni časa. naš mali je hiperaktivec. Skratka 11.11. zjutraj se je rodil naš pišek mišek 3200g/52cm. in je bil itak najlepše bitjece za svoja dva presrečna starša No pa še čestitke vsem ostalim, ki ste vmes dobili svoje štručke. No ko berem tele vaše dnevne obiske CTGjev, naj povem. Pri meni je bilo tako, da sm bila dopoldne še na CTGju, vse mirno oz. BP, ja odprsta ste čiiiiisto malo, samo najbrž še nič ne bo. Nakar gre zvečer čep in ponoči v nulo redni popadki na eno uro na 5 minut. No in, ko sem hotla že vstat in se prštimat za porodnišnico se ulije enormna količina vode. No to je pa potem, pomenilo, da to je pa to, če prej nisva bila sigurna . Prideva v porodnišnico, vse mirno, opravimo s papirologijo, klistiranjem,britjem in zjutraj smo v taki lepi modri porodni sobi. Komaj 3 cm odprta. Čez urco mi babica doda umetne popadke in čez 2 urci je mali zunaj. Tko bom rekla, najhuje je to, da so umetni popadki pogosti in močnejši in vmes ne počivaš, kot si prej, ko so bili na 3 minute npr. ampak se je dalo preživeti. Iztis ni bil problem, bolj moja neučakanost a je že, joj še ni itd...;) Vse hudo itak takoj pozabiš, ko dobiš štručko v roke, ko slišiš, da joka in da je vse OK! Šivov nimam, kar gre pa zahvala noro dobri babici in porodničarki. Bivanje v porodnišnici je bil po moji izkušnji cel luksuz vse pohvale LJ porodnišnici. No toliko od mene na to temo. Držim pesti za vse, ki vas ta izkušnja še čaka! Res ubogajte babice one najbolje vedo kako in kaj, pa čeprav se vam bo to takrat zdelo noro težko. 2 krat jo nisem pa sem vidla, da bi blo čist fino, da bi jo Zdej grem pa še malo med kostanjčke pokukat Lepo se mejte!!
|