srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogavicka80 srecna_zvezda - JA KAJ ŠE DELAŠ TU ? Bejž rodit. Zame je 13. celo srečna, tako da... se ne bi nič branila datuma kot takega. Drugače pa odštevam že, ampak mudi se mi pa nikamor. Še posebej zdaj ne, ko so nam plani glede pomoči na domu padli v vodo. Zdaj pa le naj bo notri do 19.11. :). To je že celo 2 dni čez rok, ampak bi nam bilo lažje. Samo upam, da ne bo na koncu šlo čez drugi rok (23.11.) in da bodo sprožili po 14 dneh, ko se mojemu izteče dopust... (smo se zaradi uvidevnosti vnaprej dogovorili kako in kaj). heheheheeh.... ja zame je ocitno 13.petek (ne)srecna stevilka ker me ni ponesla v P! Ce pa pravis da se ti bolje splaca rodit 19.11., no potem ti pa zelim da bi se ti zelja izpolnila in bi sla ta dva dni cez rok,...... Aja, rodila pa bom verjetno v LJ, ker sem se pustila "prestrašit" - imam nekaj zdravstvenih težav od nekdaj in recimo, da tudi tistemu 1% ne pustim na plano. V CE me pa pri zavesti ne spraviš NIKOLI več, ker so me fino zaštrikali in tudi osebje, ki ga osebno poznam vsem svetuje, da naj grejo raje na Ptuj :). Ker pa te nočem prestrašiti, naj ti povem, a so se zadeve že izboljšale in da bo pri tebi ziher šlo gladko, saj se že zdaj dovolj mučiš :)! khm...glede tega.... tudi moja prijateljica je imela lani zeeelllloooo slabo izkusnjo v CE P, pa verjetno je se ogromno primerov, ki so se koncali negativno tako v tej P kot v vsaki drugi. Jaz pravim, z mojim pogumom in trudom ter pravilnim usmerjanjem babic in porodnicarjev ter seveda Z BOZJO pomocjo (verjamem vanj) bo vse ok.... Jaz sem tudi studirala da bi sla v Lj rodit samo ko sem prebrala, da so v sobah po tri ali vec, redko pa dve porodnici, pa da je dalj casa lahko nekdo na obisku (cca.tri ure) - v mojem primeru bi to pomenilo vsak dan polna soba beri nepotrebnih obiskov prava muka, pa ker sem od lj oddaljena cca.1h 15min sem rekla ma naj bo Celje. Me je danes tudi klicala moja prijateljica, mi zaupala še svežo porodno zgodbo in zgodbo preostalih 3, s katerimi je stopila v kontakt. NE ŽELITE SLIŠAT :)! Tako da JUNIORKA ti kar počakaj z zgodbo ja :)). Ja... glede tega pa...se kar strinjam. Porodne zgodbe s slabsimi izkusnjami naj raje pocakajo do konca, tiste vzpodbudne pa lahko kar napisete, bomo me ki se cakamo mele malo vec morale in poguma za nas porod.... eva1 - o monologih ne skrbi, nam se še ne mudi in smo tu. Včasih nam le net ali pa samo RR šteka in nam ne pusti nič napisat :). Divja...tebi zelim da se porod ze ta vikend zacne in ti ne bo potrebno nic sprozat! Nina tebi pa iskrene cestitke ob rojstvu soncka! Dabi se sedaj pridno cartali doma, cimvec spali in cimlazje dojili!
|