do kdaj lupinica? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


spacey -> do kdaj lupinica? (3.6.2005 22:38:24)

Jančika tnx, bomo probali. Sporočim kako in kaj... :)

Eva1 jst včasih še jest ne utegnem (vem da ni ok, ker dojim), kaj šele da bi šla na WC. :zmeden: Liam je tut ful zahteven, imam pa srečo da malo joka (trkam 3x), se pa moraš z njim ukvarjat in pogovarjat, pa ga zabavat in pol je dobre volje in je smejko-klepetulja. :)- In ker je dokaj težek (pri 2m 6,5kg) to zame ni kar tako nosit po rokah, ker je tudi razvajenček, pa še kilometre delam da zaspi. Tako da mi je od 29kg ostalo še cca. 8kg in sem ful vesela. :bravo 9nebesa

Slikice?! Bom probala čimprej poštimat, obljubim. Ampak res ne utegnem (dežurni krivec: Liam :)- ), pa še ful malo sem za PCjem.




Anonimen -> do kdaj lupinica? (3.6.2005 22:39:17)

Ja, mehurčica, brisača je tudi super. Jaz pa zdaj za v tavelik sedež premišpljujem, če ne bi kar eno napenjalno mako rjuho za v zibko kupila. Po moje bi bila prav velika za čez. Sedež je namreč temno moder in če sije nanj sonce kje na parkirišču, se ful segreje.




mehurčica -> do kdaj lupinica? (3.6.2005 22:41:15)

Splišni, sem tudi jaz o podobnem razmišljala. Sem mislila veliko brisačo dat preko in naredit luknje tam, ko so trakci. Tvoja ideja je pa super.




spacey -> do kdaj lupinica? (3.6.2005 22:41:48)

Mi imamo v lupinici tetra plenico, tako da ni direkt na material naslonjen.

Ja Splišni... poleti je :hudicek:, pozimi je pa kul da sonček segreje sedež. 8)




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]