|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice Racman
25.8.2009 23:01:46   
aspara

Zanimajo me vaše izkušnje s plenicami Racman za široko previjanje. Ali so primerne in dovolj učinkovite kot npr. široko previjanje z navadnimi tetra plenicami?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 23:42:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aspara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Plenice Racman
26.8.2009 9:26:39   
živa
Ja, so učinkovite in super za široko povijanje, boljše kot tetra in enostavnejše za uporabo. Jaz sem jih imela pri prvem, dokler ni začel lulat na kahlico, in drugem pa sem jih 3 mesecih opustila po nasvetu razvojne pediatrinje, ker je bila mali zategnjen v mišicah.

Lp,

živa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2009 17:59:51   
aspara
Vse lepo in prav, ampak jaz bi uporabila plenice za enkratno uporabo, čez pa Racmanko za široko previjanje ( v primeru, da kolki ne bi bili ok). Je to vredu oz. so te plenice za to primerne??? 

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2009 18:37:27   
Belika
Tako mi delamo, pediatrinja v bolnici je rekla da lahko, patronažna pa je še bolj iz stare šole pa pravi naj raje tetra uporabljamo. Tako da spodaj pamperske čez pa racmanke, edino ponoči mu dam pa tetra pleničko.

(odgovor članu aspara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2009 11:38:12   
živa
Po mojem bi bilo tudi to ok.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2009 15:49:56   
aspara
Belika: koliko teh pleničk ste pa nabavili???  Niso ravno poceni, zato sprašujem. Verjemem pa, da so starejše partonažne bolj za časom! Ko sem bila v MŠ, so jih samo pokazali, širokega previjanja pa nas sploh niso učili (ker naj bi se ukinjalo). V MB porodnišnici pa naj bi vse otroke previjali na široko, ne glede ali so kolki 1A ali ne. Zdaj pa vedi kaj je prav?? user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2009 16:04:10   
Belika
Mi jih imamo zaenkrat samo 4, saj mu je ne menjam pri vsakem previjanju, ampak samo konec dneva (no ja razen če slučajno kaj čez pride), itak je spodaj pamperska. Da bi imela samo racmanke se mi sedaj niti ne zdijo praktične, ker je blato tako mehko še, ko bo pa večji bom pa morda dokupila še nekaj racmank. Bomo videli kako se bodo te obnesle. Čeprav so pa zelo nepraktične kar se tiče sušenja. Mi namreč nimamo sušilnega stroja in se tudi v tej vročini sušijo celo večnost, pozimi zna pa to trajati še veliko dlje. 

Drugače pa nogice ima isto narazen kot pri širokem povijanju, če se kaj hudavčka jo imamo en dva tri gor, ker pri tetra če preveč muva moram popravljati, kar ga še bolj razjeziuser posted image .  Pa še sedaj ko je samo v bodiju tista racmanka prav luštno gleda na njegovi riti...

Edino kar se mi dogaja da ima po nogicah malo rdečih pikicuser posted image , sedaj ugotavljam ali je to od racmank (zaradi elastike) ali samo naključje, tako da trenutno testiramo in ga imam v navadnih da vidim, če se bodo izginile in se slučajno potem spet pojavile.

(odgovor članu aspara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2009 16:09:52   
Belika
Kaj je prav pri širokem, pa ima pomoje vsak svojo teorijo. V bolnici so nas učili dve tetra (v križ narejene) + povijalna, patronažna je rekla samo ena tetra in povijalana... povedla je pa da v nekaterih občinah uporabljajo še čisto en tretji sistem (pa se ne spomnim kak), tako da vsak je prepričan v svoj prav in vsak svoje zagovarja.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

sindarin

Kako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?

zelo (35%)

srednje (42%)

malo (3%)

mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (21%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!