blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA ... 3. nisem zasledila, da tvoja tašča in tast hočeta neko neumnost, kateri se moraš podrediti, definitivno sem pa tudi sama sestra od brata in zarad njegove tamlade ne bi kar šla ven iz svoje hiše 4. to da bo ona še nekaj let gor, se tudi meni ne zdi nič čudno 5. zakaj bi ona šla pa k tašči živet, ki je kot praviš tujka, če je lahko pri mami, kot bi bila ti, če bi imela prostor sorry... sam si full egoistična oseba in predvsem imaš dvojna merila... jaz lahko ona pa ne... postavi se v njeno kožo, da se to dogaja pri vas doma. npr. z fantom živita pri vaju, ko pride od tvojega brata punca k vam živet, bi se izselila? ne bi 3. alo, pa hiša ni tvoja! tvoja hiša se gradi!!!! ti samo bivaš s svojim tipom v njej! in če si po vrhu še speltkarska in potrebuješ mamaservis, se seveda ne boš odselila - ker misliš le nase, ne pa na bratovo družino in bi ti bilo še naprej malo mar za počutje bratove partnerice. 4. ...meni se pa prav to zdi zelo čudno, glede na nezdrave odnose, ki jih imajo. v primeru, da bi šlo za osebe s katerimi se da normalno živeti, ne bi komplicirala in ne bi bila v skrbeh ali v kakršnikoli dilemi. tukaj pa imamo primer, ko so energije med stanovalci napete!! zatorej: meni se NE zdi, da je kaj bolj egoistična. skrbi jo za mir v bajti, če ga bo imela! in prav je, da jo skrbi. pa še nekaj! če sestri gradijo hišo, bi bilo smiselno pohiteti z gradnjo hiše, da se ta s svojim tipom čim prej odseli. in sorči, vsem tistim, ki mislite, da ima sestra pravico bit doma. v tem primeru NE, saj je jasno določeno kaj komu pripada. (oziroma, do izgradnje hiše ima pravico bit doma). če pa hoče imeti mama servis, pa naj se izjasni! nujno pomembno se mi zdi, da sedete za mizo in se pomenite. pomenita se s fantom in ugotovila kaj dejansko hočeta in pričakujeta in se potem pomenite še s taščo in tastom, da jima malo oči odpreta, če sta slučajno slepa! kar zadeva sestro in njenega tipa.. v primeru, če misli ignorirat nova pravila, ki jih boste določili, v primeru, da bosta še naprej 'srala' in spletkarila, se bosta pač morala preselit v spodnji štuk, tukaj pa so potrebni v prvi vrsti tvoj partner, tast in tašča! ****t ga. rabla boš zaledje. drgač ne bo nič. morali boste s sestro sprejeti dogovor. koliko časa naj bi še živela v zgornjem stanovanju, postavit neki rok in se tudi dorečenih dogovorov držati - na obeh straneh. predlagam, da pritisneš na svojega partnerja, da organizira 'družinski svet', kjer boste, vsi za mizo in povedali svoje mnenje. v kolikor to ne bo izvedljivo, ali pa se ne boste mogli pomenit ali pa bodo vsi predlogi proti vajini volji, potem veš, da pride v poštev samo še najem! in to brez odlašanja. 5. pa saj njej ne bi bil problem it k tašči živet v zgornji štuk, če bi ne bilo njegove sestre!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 25.8.2009 23:14:20 >