botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Koliko so bili stari vaši malčki ko ste jih dali v spalno vrečo? - Priporočate spalko z dolgimi ali kratkimi rokavi za pozimi? - Koliko velika mora biti spalka za otroka, ki je zdaj 63 cm in bi rada, da jo ima celo zimo? - A se je obneslo spanje v spalki ali so jo hoteli dol zbrcat? - Naša večerna rutina je. kopanje, oblačenje, dojenje, karionček in spanje. Iz vaše prakse mislite, da bi bilo izvedljivo pri oblačenju (pred dojenjem) mu že natakniti spalko, da se potem ne zbudi, če bi delala to po dojenju ko zaspi, ali mu bo prevroče? Ali pa mogoče nerodno za dojiti? Sorry za taka čudna vprašanja, ampak si slabo predstavljam kako to izgleda. Najin je imel 4 mesece ko sem mu prvič dala vrečo. Bil je april in je imel z rokavi tako bombažno, ki sem kupla v baby centru. Za zimo pa ima iz H&m-a debela ravno za zimo in brez rokavov. Saj ima toplo pižamo in body spodaj ne rabi bit z rokavi. Oblečeš ga tik preden ga daš spat, in ni nič nerodno za dojenje saj ga ne slačiš. Spanje v vreči je zakon, ker je pokrit, toplo mu je in ne zbujam se ne jaz da bi ga non-stop pokrivala, ne on. Ti imaš otroka 63 cm...kupi 90cm ali 1m dolgo da bo imel čez celo zimo. Pojdi pogledat v baby center, pikapolonico, Leclerc, Mercator, Spar...