Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mali otrok ne ve, da mora bit pripet v avtomobilu oz. se ne zaveda, kaj lahko sledi, zato je s strani staršev zelo neodgovorno, da ga ne privežejo. Kakšna vzgoja pa je to? men je zanč kolegica rekla (k sem jo mal peglala okol tega, k hčerko, 4l, vozi kr tko zadi), da sej se zna sama prvezat in njen problem, če se ne se smejem...ker res poznaš samo nek čuden folk matr, zdej se bom pa že res počas zamisnla
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
higuya,dobro si napisala.Tudi meni se ta tema -oz.vprasanje zdi popolnoma mimo.Najbolj da se odpre,Kadite,ko imate otroke v avtu? Pri nas je pa tako.Punci sta pripeti vecinoma,vendar,kot sem ze napisala,ob predolgih voznjah,je tamala en cas pri meni v narocju.Ko se vozimo po 10h in vec,je s tamalo ze zelo hudo.Imamo vedno kup postankov,da se malo razgibamo,vendar to niti ne pomaga prevec.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:09:12
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla in barika.Jaz sem odgovorila,vidve skrbita za svoje otroke. jst skrbim za svoje. za razliko od enih. enako, in ja, moj je VEDNO pripet, pa tudi midva .. ne moreš verjet kok smo eni čudni, a
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:16:06
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 citiram tebe, odgovarjam zraven še ulli (in še jem zraven) ziher uporabljaš always ultra k delaš tolk stvari hkrati to, kar si naštela, se sploh ne more upoštevat..razn mogoč uno do babice...mi mamo tud do vrtca 50m, pa je z6meri pripeta, pa pol poslušam komentarje od mamic ja a za tamle dol jo v sedež daješ pa je tud že dež scal ko marija, pa se je tast ponuju, da on do vrtca zapelje, pa sm rekla ne hvala, nimate zica, midve mava pa gumjaste škornje in marelo iin nama bo čist fino pa še res nama je blo vir natur prav ula, saj, pohvalno ti jo pač dajaš v sedež na 50 metrov (glavna cesta, križišče , prednstna cesta) jaz mojega na 40 metrih dvorišča pač ne...Saj veš , psi lajajo , karavana gre dalje.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
(glavna cesta, križišče , prednstna cesta) nič od tega sam cesta, kjer je en hud ovink, pa večkrat dnevno jo pod polno prižge kak prepotenten mladec, k hodi ljubit v našo ulico tko da ni za reskirat, ker tam dnevno hodi za mm.....peš se pa tko komi umikamo iz ceste....
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:25:07
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 (glavna cesta, križišče , prednstna cesta) nič od tega sam cesta, kjer je en hud ovink, pa večkrat dnevno jo pod polno prižge kak prepotenten mladec, k hodi ljubit v našo ulico tko da ni za reskirat, ker tam dnevno hodi za mm.....peš se pa tko komi umikamo iz ceste.... no , v tem primeru bi tudi jaz mojega zavezala brez nadaljnega.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 (glavna cesta, križišče , prednstna cesta) nič od tega sam cesta, kjer je en hud ovink, pa večkrat dnevno jo pod polno prižge kak prepotenten mladec, k hodi ljubit v našo ulico tko da ni za reskirat, ker tam dnevno hodi za mm.....peš se pa tko komi umikamo iz ceste.... no , v tem primeru bi tudi jaz mojega zavezala brez nadaljnega. no, pa da se še jaz razkrijem ne, jaz ga za 50 metrov do vrtca ne privežem. pa speljem s parkirišča in grem po ulici, kjer se tudi vozijo prepotentni starši, ki drvijo v vrtec. še več. ne pripnem niti sebe in mi piskač piska cel čas (pol minute). zdaj me pa raztrgajte. sicer pa itak vem, da sem običajna napsihirana mama, ki nima veze s super mamami RRja.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:37:50
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mali otrok ne ve, da mora bit pripet v avtomobilu oz. se ne zaveda, kaj lahko sledi, zato je s strani staršev zelo neodgovorno, da ga ne privežejo. Kakšna vzgoja pa je to? men je zanč kolegica rekla (k sem jo mal peglala okol tega, k hčerko, 4l, vozi kr tko zadi), da sej se zna sama prvezat in njen problem, če se ne se smejem...ker res poznaš samo nek čuden folk matr, zdej se bom pa že res počas zamisnla gliha skup štriha
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mali otrok ne ve, da mora bit pripet v avtomobilu oz. se ne zaveda, kaj lahko sledi, zato je s strani staršev zelo neodgovorno, da ga ne privežejo. Kakšna vzgoja pa je to? men je zanč kolegica rekla (k sem jo mal peglala okol tega, k hčerko, 4l, vozi kr tko zadi), da sej se zna sama prvezat in njen problem, če se ne se smejem...ker res poznaš samo nek čuden folk matr, zdej se bom pa že res počas zamisnla gliha skup štriha ne ne zdej mi bo počasi jasno, zaka sm iz leta v leto hujši mizantrop
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:46:18
|
|
|
|
higuys
|
od zdaj te naslavljam z ljudomrznica
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys od zdaj te naslavljam z ljudomrznica sem že razmišljala, da bi si na nabiralnik dala....mogoč bi akviziterje odganjalo
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 13:48:23
|
|
|
|
Foxina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla in barika.Jaz sem odgovorila,vidve skrbita za svoje otroke. jst skrbim za svoje. za razliko od enih. enako, in ja, moj je VEDNO pripet, pa tudi midva .. ne moreš verjet kok smo eni čudni, a očitno res
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 17:20:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 (glavna cesta, križišče , prednstna cesta) nič od tega sam cesta, kjer je en hud ovink, pa večkrat dnevno jo pod polno prižge kak prepotenten mladec, k hodi ljubit v našo ulico tko da ni za reskirat, ker tam dnevno hodi za mm.....peš se pa tko komi umikamo iz ceste.... Si mi vzela z jezika..... Konc koncev ga ne privezujem zato, ker bi jaz slabo, prepočasi ali prehitro vozila, ampak zato, ker je danes vse preveč prepotentnih mulcev, preslepih starcev, prevšečnih mladenk in predvsem preveč neodgovornih staršev na cesti. Poleg tega razmišljam, da bi si v avto pospravila še kak kij, če se slučajno vame zaleti kdo od zgoraj naštetih, da mu sprašim rit....
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 17:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: m@j@ Vedno smo pripeti in zato imamo tudi pri babici sedeže. tudi pri nas.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 17:27:59
|
|
|
|
tropical
|
Pri nas je otrok tudi vedno pripet. Drgače pa sedež menjam iz enega avta v drug. Saj niso tako poceni da bi meli vsak svojega oz. pri babici ain dedku še enega.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 17:30:50
|
|
|
|
miapia
|
Ravno danes v BTC-ju gledam en avto s 5 registriranimi sedeži. Šofer, sopotnik, zadaj pa dva odrasla. En odrasli je držal enega dojenčka v naročju, drugi otrok pa je bil v naročju drugega. Nobenih avtosedežev. Za bruhat. Noben pripet, pa še 6 oseb je bilo v avtu, namesto dovoljenih pet.
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 15.9.2009 20:40:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 (glavna cesta, križišče , prednstna cesta) nič od tega sam cesta, kjer je en hud ovink, pa večkrat dnevno jo pod polno prižge kak prepotenten mladec, k hodi ljubit v našo ulico tko da ni za reskirat, ker tam dnevno hodi za mm.....peš se pa tko komi umikamo iz ceste.... Si mi vzela z jezika..... Konc koncev ga ne privezujem zato, ker bi jaz slabo, prepočasi ali prehitro vozila, ampak zato, ker je danes vse preveč prepotentnih mulcev, preslepih starcev, prevšečnih mladenk in predvsem preveč neodgovornih staršev na cesti. Poleg tega razmišljam, da bi si v avto pospravila še kak kij, če se slučajno vame zaleti kdo od zgoraj naštetih, da mu sprašim rit.... tudi jaz se takih na cesti bojim...stalno sem na preži od kje bo kdo priletel. Če je bil kdo v PO zadnje čase veste, da imamo sama krožna križišča, Postonjčani pa nimajo pojma o prednosti itd, mogli bi izdat kako brošurco....tako, da če bi se držala pravil, bi imela že ene par karambolov
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 16.9.2009 9:30:00
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Se ze tresem pri trku pri 30km/ otrok poleti naprej s silo 14 ton. mogoče se pa res boš kdaj. tresla. Ona se je tresla za izgubo članstva na RR, če sem prav razumela, ne zaradi tega, da otrok poleti čez šipo. Malo bolj preberite, ne sam tistega, proti čemur ste naoštrene. Če otroka ne pripneš vedno v avtu iz takih in drugih razlogov, ne pomeni, da pa ne skrbiš za njega. Tudi ti, Ulla in ostale, verjetno pri kakšnih drugih stvareh kiksnete, ko je otrok lahko ravnotako v nevarnosti, samo za vas to pač ni nevarnost.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 16.9.2009 16:47:53
|
|
|
|
kalbo
|
Ne vem no. Sej OK, pač se vam zdi, da ste tistih 50 metrov do vrtca varne. OK, štekam, čeprav to še zdaleč ni res. Sam da se pa norčujete iz tega, tega pa pač ne štekam. Mene košta točno minuto, da pripnem v avto vse tri. Kaj je minuta, proti otroškem življenju? Otrok v naročju je pa popolnoma enako, kot če bi sedel al pa ležal na sedežu. Upam samo, da vam kdaj ne bo žal za vse tole norčevanje. 80% nesreč se zgodi na vsakdanjih kratkih relacijah zelo blizu doma.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 16.9.2009 16:53:20
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Se ze tresem pri trku pri 30km/ otrok poleti naprej s silo 14 ton. mogoče se pa res boš kdaj. tresla. Ona se je tresla za izgubo članstva na RR, če sem prav razumela, ne zaradi tega, da otrok poleti čez šipo. Malo bolj preberite, ne sam tistega, proti čemur ste naoštrene. Če otroka ne pripneš vedno v avtu iz takih in drugih razlogov, ne pomeni, da pa ne skrbiš za njega. Tudi ti, Ulla in ostale, verjetno pri kakšnih drugih stvareh kiksnete, ko je otrok lahko ravnotako v nevarnosti, samo za vas to pač ni nevarnost. Seveda pomeni. Nekaj je da daš otroku list papirja pa se ureže, nekaj pa da ga namerno postaviš v situacijo kjer je življenjsko ogrožen. Sicer pa če so ljudje zmožni živeti z otrokovim življenjem na vesti če do česa pride.....
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 16.9.2009 17:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea VEDNO.... EVO...ZAKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.shrani.si/?28/Jp/1MryCLMW/3-unknownparametervalue.wmv Tale video me je pa spravil v tak jok, kot že dolgo ne..... NIKOOOOOOOLI NE VOZITE OTROK BREZ VARNOSTNIH PASOV!!!!!!!!!! Tisti ki je to naredil pretirava, ne pa mama, ki se ji to zdi grozljivo!!! Mi smo VEDNO pripasani! In vedno bomo! Na pogrebu moje stare mame, se je poleg odvijal pogreb otročka, ki je umrl na tak način, kot ta v videu. Mama ga je držala v rokah, dedek pa je vozil. Mama je kričala in se zvijala na pogrebu... od takrat naprej NIKOLI ne pomislim niti na nič takega, kaj šele, da bi to storila!
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 16.9.2009 17:29:46
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Sam da se pa norčujete iz tega, tega pa pač ne štekam. tud jaz ne.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 16.9.2009 17:32:39
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Na pogrebu moje stare mame, se je poleg odvijal pogreb otročka, ki je umrl na tak način, kot ta v videu. Mama ga je držala v rokah, dedek pa je vozil. Mama je kričala in se zvijala na pogrebu... od takrat naprej NIKOLI ne pomislim niti na nič takega, kaj šele, da bi to storila! Bogve kako je tej revi danes živeti. Že tako je dovolj norcev na cesti, da lahk samo boga moliš, da sploh prideš živ do cilja, da pa izzivaš usodo...jaz si ne drznem.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 16.9.2009 17:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Konc koncev ga ne privezujem zato, ker bi jaz slabo, prepočasi ali prehitro vozila, ampak zato, ker je danes vse preveč prepotentnih mulcev, preslepih starcev, prevšečnih mladenk in predvsem preveč neodgovornih staršev na cesti. Jaz se pa vezem zgolj iz navade. Tako se privezem tudi, ce avto premaknem dva metra. Pac navada, se usedem v avto, pripnem pas in prizgem luci. Bejba se je pa tudi navadila in se zdaj priveze sama. Ko se usedem v avto, ne razmisljam o vseh teh cudnih voznikih, ampak se skoncentriram na voznjo. Saj vem, brezveze, nic kompliciranja in globoke vseskrbvzbujajoce filozofije.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? 16.9.2009 20:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se nič ne norčujem. In priznavam, da ga do vrtca ne pripnem. Ampak ekstremi, kot so VEDNO, NIKOLI, SAMO JAZ ipd, mi pa ne grejo skozi. Žal.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?