tulpek -> RE: Septembrčki 2009* (4.11.2009 15:53:22)
|
Rutina v smislu sosledja dogodkov se mi zdi čisto OK, npr: dojenje, previjanje, dojenje ali dojenje, igranje, kopanje, dojenje, spanje (kot je pri nas, vedno zvečer iz praktičnega razloga - potem fajn spi in ponoči itak ne gremo na sprehod) ipd... da bi se pa držala točno ur in časovnih razmikov (npr. med dojenji) pa ni šans. Še js nimam take rutine, da bi jedla in spala točno ob urah. Če hoče jest na 1 uro, pač je (samo potem ni previt vedno po dojenju). Še bolj nesmiselno se mi zdi, da bi ga zbudila ob 8ih, da bi držala običajno rutino in red (drugo je, če mali je jejo dosti in jih je treba zbujat), ga pač pustim spat, dokler mu paše. Ali da bi ga dala na igralni otok ob 11ih, ker je takrat čas za igro, če vidim, da ni razpoložen, ga z oblačenjem in prestavljanjem prebudila za na prehod, če spi... MIslim ,da se mora vsak malo prilagajat. Če ima bebi potrebo po hrani na 2 uri ponoči, jo pač ima. Ima naš taka obdobja in ga podojim in mir, na srečo potem zaspi. Edino to sem ga usmerjala, da noč ni za igro. Najprej je bil ful buden ob 4-5ih zjutraj, potem je pa le ugotovil, da mami takrat ni za akcijo in je to prestavil za nekaj ur.
|
|
|
|