sontschica
|
Pozdravljene mamice upam, da niste že pozabile name, vendar naša pupa spi čez dan po presledkih dobre 3 ure, tako, da v tistem času skuham kosilo in malce pospravim, in za RR ne ostane nič časa. Danes sem pa vstala malce prej, ker pričakujem en paket, moja princeska pa še pančka. Za nazaj vas nisem nič brala (nazdanje sem ostala pri 31 strani), edino prejšnjo stran sem si malce pogledala. Septembrčki, avgustovčki in oktobrčki so res vsi tako cartkani bravo mamice za tako lepe otročičke kako je pa kaj pri nas, ponavadi vstanemo okoli pol 9h, jo podojim, se gremo preoblečt, nato jo dam na ležalnik na kuhinjsko mizo, kjer opazuje kako mami je zajtrk in se veselo pogovarja z mano. zadnji teden je začela spuščati takšne luškane glasove, da sem čist raznežena. potem čez čas(čez kakšne pol ure) ni ležalnik več zanimiv in hoče dudo, tut naročje ni zanimivo oz. samo če hodim z njo po stanovanju. če je lepo vreme, gremo še mal ven, zunaj skoraj vedno zaspi, vendar je borba z oblačnjem, takrat se dere, kot da bi ji ne vem kaj delala v glavnem spi čez dan zelo malo, po obrokih 10-15 minut, seveda pride tudi kakšen dan, ko zaspi za kakšni 2 uri, vendar so to res samo izjeme. v glavnem najboljše je, ko jo nič ne matra in lepo opazuje svet okoli sebe, se smeji in pogovarja z nama. preostali čas hoče imet dudo, ki jo posebno med krči zelo potolaži. lahko bi rekla, da je postala mala odvisnica od dude ne vem, a so vsi taki, naša definitivno je zvečer imamo pa vsak dan ritual, ob 9h jo oblečem v spalnega pajacka, jo podojim, podremo kupčka in zaspi okoli pol 10h - 10h, nato pa spi do 2h-3h, drugič se zbudi okoli 5h-6h in nato okrog 8h-pol 9h. tako da na ta ritem sem zelo ponosna, ker se tudi jaz pošteno naspim. takole mi je čisto vseeno, če ne spi čez dan, glavno je, da je ponoči mir. krči- sem zdnjič mislila, da so že minili, ker jih 3 dni sploh ni imela, vendar so na žalost še vedno dnevni spremljevalci se mi pa zdi, da jo tudi dopoldne malce šraufa, najbolj izrazito je pa popoldne in proti večeru. kapljice pa ne pomagajo, mogoče malce pomirijo, to pa je tudi vse. podiranje kupčka - prvi mesec kar ni in ni hotela podret kupčka, res smo se zelo matrali, vendar ni šlo. zadnja 2 tedna pa podremo kupčka hitro skoraj po vsakem hranjenu, edino ponoči jo dam kar spat, brez podrtega kupčka. je pa tudi pri nas tako, da kljub temu, da podre kupček, poliva takoj po hranjenu. proti temu pa res ne mormo nič naredit. čišča in obisk G - pri meni je še vedno prisoten svetlo rjavkast izcedek, po moje je to še vedno čišča. pri G sem bila kljub izcedku prejšnji teden. je rekla, da se ni še vse vrnilo na "stara mesta", da drugače je pa v redu. mi je pa rekla, da naj pridem čez 3 mesece na ponovni pregled in da se bomo takrat odločili za kontracepcijo - ali tabletke ali obroček. zdej pa ne vem za kaj se naj odločim zadnjič vem da ste se pogovarjale o kolkih, naša ima oba kolka 2 A, in jo mormo tako na široko povijat, da se mi kar smili. upam da se bo do naslednjega slikanja kaj popravilo stanje. kaj pa glede ? a ste že in kakšen je bil občutek? midva sva včeraj glih začela, pa se je mala zbudila, tako da sva mogla prestavit. midva jo bova mogla očitno dat v varstvo če bova hotla sexat tok za sedaj, upam da si bom v prihodnje lahko vzela malce več časa za vas, ker vas res pogrešam. lepo se mejte, fajn se cartajte s svojimi
|