Nepoznana
|
Aaaaaaaa, cele litanije sem napisala, pa mi je ven vrglo in jaz seveda nisem skopirala IZVIRNO SPOROČILO: barika jaz sem si pa dans kupila ski boots, moonboots, pa jih imama na nogah im i je vroče za pop****, samo jih ne dam dol škorpijončica, poznam to, samo ko se men nali dere, se začne tavečji dret solidarnostno, potem je pa luda kuča, ko M. rečem nej se neha dret, da T. straši, pa on še boooolj na glas , le kaj si mislijo sosedje ..a sej res, boli me k**** za sosede pride pa mine, pri dveh pride trma pa traja, pa skoz je nekaj novega, ah ja ... radosti Hja, tole pa.... Men sosedje z veseljem sporočajo "jaz sem pa Vito slišal jokat!". Ja, ddddd, ko da mam dojenčka, ki ne joka! In mi gre to na k... Upam, da jih njen jok čim bolj moti . No, ampak "problem" je, da smo v pritličju in vsi gredo mimo naših vrat in jo pol takrat najbrž slišjo, tko da jih doma najbrž ne moti...žal Eh, mal me žlehtnoba daje