dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Trudi in podobne..... ...bom kar po primorsko zaklela...por...madona.....Sploh ne razumem, zakaj se takoj oglasite tiste, ki ste imele probleme s dojenjem in se čutite krive za vse slabo.. ..Pa HB, da obstaja AM in da se vsak problem da rešiti....in ljudje nismo roboti pa vsi enaki.....Poskušamo, če rata rata in če ne, Bog pomagaj....rešitve so za vsak problem....Samo, da smo zadovoljni in otročički tudi..... In počutim se prav brezvzeze, ker nikoli ne smem nič lepega reči za dojenje....Prav nič ne smem omeniti, da nam gre dobro....In klinc gleda tak forum.....Karkoli napišeš, že se najdejo ožaljene.... Pa nisem želela žaliti nobenega in povdarjati, kako sem jaz naj naj....Madona....Takoj skočite kot volkovi..... Vsak živi tako, kot lahko....In ko se pogovarjamo, govorimo o sebi....Kaj je tako slabega v tem.... Pa ne bom ponavljala še stotič, da so vse mame na tem svetu najboljše mame....... Bety, jaz nimam težav z dojenjem, sem jih pa imela pri 1. punčki, pa mi vseeno nikoli ni bilo potrebno dodajati , ampak zato nisem v vsakem postu napisala nekaj o dojenju in na temo, kako vsaka lahko, ker samoše to manjka, da napišeš zraven "če hoče" In nič se ne počutim krive, ker polno dojim, moj Maks zelo lepo napreduje, ima skoraj 7kg kar pomeni, da je med težjimi septemberčki, dolg je kot ponedeljek, veliko spi čez dan (skoraj cel dan do 16h več ali manj), ponoči se zbudi 1x...bolj zadovoljen in nasmejan, pa zdrav verjetno ne more biti in sem zelo srečna, tako da veš, da ni samo pri vas tako Je pa res, da jaz ne pišem vsakič kako se polno dojiva in kako mi curlja mleko in ga je še preveč, pa kako bi vsaka lahko..... Zakaj pa ti toliko kontaktiraš s to strokovnjakinjo za dojenje Predvidevam da je tvoja prijateljica, ker kakšne strokovne pomoči ob tako uspešnem dojenju ti verjetno ne potrebuješ In ja, ti lahko vsak dan 16x napišeš kako je dojiti lepo, z dodatkom, da ti je žal, da nekatere te možnosti nimajo, ne pa, da bi lahko vsako do 6m, ker je mleka dovolj in ...... Pa super je, da nas obveščaš kako lepo Damjan napreduje in da ste zdravi ker o tem tudi me pišemo Tu pa žal nisi govorila samo o sebi, ker si napisala da naj bi imela vsaka dovolj mleka In ja, prav imaš, vse smo super mame in prepričana sem, da se tega zavedamo, le da imamo včasih kak slab dan in zato imamo RR, da si povemo kaj lepega