|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
10.12.2009 19:17:25   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Sam tole je pa res žalostno...prav nič nam podobno..čveke, kje ste?

A ste tamavčije že dale pred ogledalo? V hodniku na steni mamo enga velizga in se večkrat malo gledava..ampak včeraj sva se pa do solz nasmejala. Mali se v ogledalu še ne prepozna, se pa tako pogovarja z "drugim fantkom", pa hoče ga prijet, pa skrega se...ma smešno za znort. Sva ga posnela in je vrhunski posnetek. Smeškoti mali user posted image .

Mož*: ti si pa res pridna.

Moja se smeje pred ogledalom, ko naju vidiuser posted image . Pa ti glasni smehi so res takoooo luštniuser posted image .

Mož je pa res pridna, se sprašujem koliko rok imauser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
10.12.2009 19:39:01   
baby blue
Ja jo moram res pohvalit je res pridna... Se pa dosti ukvarjam z njo tako da se imava prav fino... user posted image Drugače se pa tudi midve gledava v ogledalo pa kar malo čukasto gleda kaj sta to za eni dve pojavi tam user posted image user posted image Glasnega smehca pa še nismo doživeli user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
10.12.2009 20:04:24   
mayathebee
hello punce! kak ste kaj? user posted image user posted image user posted image ..
a ima mogoče katera kakšne izkušnje s temi vrtiljaki za nad posteljo?
mi mamo enga od fischer price in si zdaj razbijam glavo s tem kako ga odpret,da
bi baterije dala not user posted image user posted image ..a mi lahk kera pomaga z nasvetom?
http://www.mimovrste.com/artikel/1390501827/vrtiljak-z-medvedki-fisher-price-c0108

p.s. navodil nimam, ker sem ga dobla na posodo od sestričneuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
10.12.2009 20:20:03   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee

hello punce! kak ste kaj? user posted image user posted image user posted image ..
bi baterije dala not user posted image user posted image ..a mi lahk kera pomaga z nasvetom?
http://www.mimovrste.com/artikel/1390501827/vrtiljak-z-medvedki-fisher-price-c0108

Mi imamo tak vrtiljak, baterije so 4, ta velike, oznake D 1,5 V, LR 20. So v pritrditvenem delu. Vrtiljak moraš odmontirat, nato pa odviješ 4 male vijakce, da prideš do baterij.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
10.12.2009 20:24:54   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee

Mi imamo tak vrtiljak, baterije so 4, ta velike, oznake D 1,5 V, LR 20. So v pritrditvenem delu. Vrtiljak moraš odmontirat, nato pa odviješ 4 male vijakce, da prideš do baterij.

ja saj se mi je zdelo ja user posted image user posted image user posted image samo morem kar dolgo odmotavat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
11.12.2009 8:50:17   
barika
Jutro.user posted image

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
11.12.2009 9:17:30   
draja
Uuuuu a včeraj pa niste imele debate? Škoda, k pol nimam nič za brat ob kaviuser posted image .

Drugače pa dobro jutro vsem, pa ena user posted image za lažji začetek dneva. Mi smo spet neprespani - sta se izmenično zbujalauser posted image .

Ogledalo pri nas se tudi rad ogleduje v njem in se ful smeje. pa ni mu jasno kako mene vidi tam spredaj, sliši pa za sabouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
11.12.2009 9:27:42   
Anonimen
jutro!
mi smo pa kr ok spal,zdele mi še nana tko da mam glih neki malga časa user posted image
kako ste kej?

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
11.12.2009 9:39:35   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!
mi smo pa kr ok spal,zdele mi še nana tko da mam glih neki malga časa user posted image
kako ste kej?

končno sem se malo spočilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
11.12.2009 10:03:42   
Mož*
Dober dan! Naš je bil danes kar zgoden (6.00), ker je očitno prezgodaj zaspal. (Sva) že posravljala in sesala sobi od bab, o matr. , kaj naredijo hormoni. Sin ima vse po vojaško pospravljeno, dekleti pauser posted image user posted image ; no, zdaj skoraj tudiuser posted image user posted image , ko sem se zakadila v omare (ne morem pomagat, me vrag sili pospravljat. )
Zdajle greva ven, morava kupit darilo za A . sošolca, nek film mi je napisal. Pa kakšen podložen slinček tudi ne bi bilo slabo najti. Že 2 dni se slini ko lazae, začel je prhat, da se vse režimo  Pa, pa

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
11.12.2009 10:18:25   
vila MaLiNa
Pozdravljene,

. Že 2 dni se slini ko lazae, začel je prhat, da se vse režimo  Pa, pa

To tudi naša delauser posted image in se z možem nasmejiva do solz. Ona pa še tako vneto zraven razlagauser posted image .

Kdaj boste ve dale septemberčke v svoje sobe?

Larilu me veseli, da ste že boljeuser posted image . Ampak tvoja pa že ornk sediuser posted image . A se to že smeuser posted image . No zgleda da....user posted image . Ker Sara se tudi že dviguje, samo ji še ne pustim, da bi sedela.

Baby blue kako se pa vse ukvarjaš z Lano?

Mož* a Klemen ti tudi pomaga pospravljati? Kako lahko pospravljaš? Jz bi se tudi naučila s Saro pospravljatiuser posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 11.12.2009 10:29:45 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
11.12.2009 10:50:33   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Pozdravljene,

. Že 2 dni se slini ko lazae, začel je prhat, da se vse režimo  Pa, pa

To tudi naša delauser posted image in se z možem nasmejiva do solz. Ona pa še tako vneto zraven razlagauser posted image .

Kdaj boste ve dale septemberčke v svoje sobe?

Larilu me veseli, da ste že boljeuser posted image . Ampak tvoja pa že ornk sediuser posted image . A se to že smeuser posted image . No zgleda da....user posted image . Ker Sara se tudi že dviguje, samo ji še ne pustim, da bi sedela.

Baby blue kako se pa vse ukvarjaš z Lano?

Mož* a Klemen ti tudi pomaga pospravljati? Kako lahko pospravljaš? Jz bi se tudi naučila s Saro pospravljatiuser posted image

Selitev v sobo: zaenkrat spi prvo polovico v posteljici, drugo polovico v družinski posteljiuser posted image user posted image user posted image . Zs nas bo uspeh, če se ne bo za stalno preselil v družinsko. Sicer imam s selitvami 3 popolnoma različne izkušnje: prvorojenko smo prestavili pred letom, a je praktično od rojstva spala vso noč brez zbujanja in nikoli manj kot 7 ur skupaj. Druga je šla k prvi pri cca 4 letih, pred tem je bila v družinski postelji od mojega odhoda v službo po porodniški dalje. Imeli sta ogromno otroško, cca 35m2. Povod za odhod druge je bilo strašno obraćanje tretjega.
Tretji je bil v družinski postelji praktično od rojstva, no ja, prvih par tednov smo poskušali z zibko, a ni šlo. Vmes smo se selili; dobil je povsem novo sobo, a se vračal v družinsko posteljo - in se odselil pri dobrih desetih.
Kdaj bo šel četrti? Pojma nimam...

Sedenje: tudi K. podobno sedi, a mu zaradi še prisotne manjše zategnjenosti ne dovolim preveč.
Pospravljanje: sesam tako, da sesam z desno, Klemna imam v levi roki, če se spomni, pe na leviuser posted image user posted image
Zlaganje cot: ga dam malo na otok, pa k sebi na posteljo, pa v stolček, pa malo zmagam samo z eno roko..., saj veš, kako je, user posted image user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
11.12.2009 10:55:09   
dolenjka
Mož* HELP moja Tara ima od srede vročino. Dopoldan cca 37,5, ko se ob 15h zbudi 39 al pa mal čez, dobi svečko al pa calpol, pade na 37,5 in je tako celo noč, jutro, po spanju pa spet ista pesem... nič smrkava, nič kašlja...NIČ....naj jo peljem k zdravniku? Normalno je (vse kar ponudim), pije po pol litra čaja na dan + mleko zjutraj in zvečer, obnašanje normalno???? user posted image user posted image user posted image Kaj svetuješ user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
11.12.2009 10:56:39   
dolenjka
Aja, pa cepljena (DiTePer) je bila 9 dni pred prvim dnem vročine user posted image Zadnjič ko je bila za rdečke 1. cepljena je tudi dobila vročino za 2 dni in to 9 oz 10 dan, je lahko pri tem cepivu tudi taka rekacija user posted image Pri prejšnjih odmerkih ni imela reakcij user posted image Vse živo razmišljam.... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
11.12.2009 11:06:31   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aja, pa cepljena (DiTePer) je bila 9 dni pred prvim dnem vročine user posted image Zadnjič ko je bila za rdečke 1. cepljena je tudi dobila vročino za 2 dni in to 9 oz 10 dan, je lahko pri tem cepivu tudi taka rekacija user posted image Pri prejšnjih odmerkih ni imela reakcij user posted image Vse živo razmišljam.... user posted image

Če povzamem, je danes 3. dan: edino, kar je, je vroćina, ostalo, vključno s počutjem, b.p. Takole izgleda 6. bolezen, ki jo povzroča virus herpes tip VI. Pri tem po treh dneh vročina pade in se pojavi droban izpuščaj po prsih, trebuhu, hrbtu.
Če po treh dneh vročina ne pade, pa je nujno pogledati urin, saj gre včasih (samo z vročino) tudi uroinfekt. Cepljenje di-te-per- nima veze; ( po cepljenju OMR pa bi bili blaga vročina in izpuščaj, 7.-9. dan po cepljenju, pričaovana, zaradi delovanja cepilnega virusa ošpic).

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
11.12.2009 11:11:43   
dolenjka
6. bolezen je imela pred 10imi meseci user posted image A od zobkov je lahko tolk časa vročina user posted image čakamo trojke, jih še nimamo user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
11.12.2009 11:27:29   
Anonimen
dolenjka naš tamavči je bil tud ful bošček k je dobival zobke tko da če bi bilo to pr našmu ga ne bi peljala,ker dokler nč ne kašlja ne nič so lahko zobki al pa kak virus,za cepivo jepa tud možna reakcija po 7-10 dni,poglej mal na med.over.net pri Tanči

glede sedenja je tko da se še ne sme,vendar jaz je ne bom zavirala ker bi potem sam še poslabšala itak pa če jo sam probam dat nazaj v ležeč položaj se zčne kregat in dret tko da ležečki no gouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
11.12.2009 11:32:38   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dolenjka naš tamavči je bil tud ful bošček k je dobival zobke tko da če bi bilo to pr našmu ga ne bi peljala,ker dokler nč ne kašlja ne nič so lahko zobki al pa kak virus,za cepivo jepa tud možna reakcija po 7-10 dni,poglej mal na med.over.net pri Tanči

glede sedenja je tko da se še ne sme,vendar jaz je ne bom zavirala ker bi potem sam še poslabšala itak pa če jo sam probam dat nazaj v ležeč položaj se zčne kregat in dret tko da ležečki no gouser posted image

Larilu, 7. do10. dan ni reakcija po Di-Te-Per-IPV-HiB, temveč po OMR.

Sicer pa tudi nekatere druge viroze gredo s samo par dnevno vročino. Ampak vseeno: če četrti dan visoka vročina še traja, je potrebno pogledat tudi urin (čeprav je potem o.k.)

Vročina gre z zobmi le, če je sočasno prisotna tudi okužba: ob drgnjenju,. praskanju, ..., zlahka otroček kaj vnese.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
11.12.2009 11:46:38   
Anonimen
ja naj bi bila samo po OMR sam naš jo mel tud po di te per sicer pri ta zadnji,pa naš je mel skor zmeri vročino predn je zobek vn pogledal okoli 38,5

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2994
11.12.2009 13:20:53   
altaja
A lahko na seznamčku zamenjate slikco?

user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
11.12.2009 13:27:06   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

A lahko na seznamčku zamenjate slikco?

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiii cuker mali user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
11.12.2009 13:38:11   
baby blue
altaja kakšen cukrček... Fleten mali Božiček user posted image user posted image user posted image user posted image

vila MaLiNa z ničemier posebnim se ne ukvarjam... Ko je pokonci se pogovarjam z njo in ji pripovedujem stvari pa oponašam jo no vsaj približno pa pojem ji pa berem ji in tako pa malo telovadiva in tako... Nič posebnega drugače sej pomojem take stvari vsaka mamica počne...

Jst tudi Lani še ne pustim da čisto sedi... Čeprav se dviguje pa lavo nazaj pa trebuh ven... Pa z nogami brca 100 na uro... Trmica mala user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.12.2009 14:48:31   
škorpijončica

živjo!
No, končno 5 min...sm tudi jaz pospravljala kot nora ker je šla babi z vozičkom vn.
Danes ponoči sem se zbudila, ker je nekaj piskalo in prav grozno je bilo ko sem ugotovila, da je to angelcare..najprej opozorilni pisk in še predno sem se zavedla, je tulilo kot zmešano pa sem seveda takoj Nio pokonci vrgla, da je sunkovito zajela sapo. Uf! HB za take naprave! Tiste, ki ga imate, a še kateri kdaj piska? Pa še nekaj me zanima; a vi spite v čisti temi? Mogoče se vam bo zdelo neumno, ampak jst imam celo noč prižgano solno lučko zravn postelce, tako da če se ponoči zbudim, da jo lahko pogledam, če je vse o.k.

No, zdaj pa kuhat rižoto
Se slišimo

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
11.12.2009 15:05:40   
Anonimen
škorpijončica jaz nimam AC glih zarad tega k dostikrat piska ,čeprav detetu ni nič hudega samo za kake 2-3 sekunde pač ne izdihne in potem tuli,tko da jaz ga nimam glih zarad tega k drgač bi mi celo noč piskaluser posted image je pa pikica vredu zaenkrat tko da ne bom raj nč prehitr reklauser posted image važn da je pikica potem dihala normalno,drugače so pa svetoval da predno zaženeš paniko poglej kakšne barve kože ima in šele potem če vidiš da ni vredu jo začni buditi oziroma oživljati,ker drugače lahko pade v šok od strahu ker jo nenadoma zbudiš.
altaja kak cukrček mali,že čaka božičkauser posted image
evo tkole se naša nastav k jo slikam,čist isto fotogenična k Luki
user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2999
11.12.2009 15:40:32   
tulpek
Larilu, AC začne piskat, če 10-15 sek ne diha in ne že po 2 sek. Pri nas še ni piskal, razen če ga pozabim izklopit. Kje je šele to, da bi celo noč piskal user posted image

Škorpijončica
, pa si videla, da mala res ni dihala? prav grozno... mi imamo solno luč, ampak jo vžgem samo po potrebi, js se ponoči tako ne zbudim kar sama od sebe. imam pa na daljinca, tak da iz postelje prižgem.
Altaja, lepo si uredila malega božička.

Moj mali je pa danes tako sračkal user posted image če ga ne bi takoj previla, da naju oba zalilouser posted image . In to dvakrat.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 11.12.2009 15:41:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.