polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: neli04 punce,kako pa je kaj z vašo menstruacijo?a ste jo že dobile?meni je prav čudno,da jo pogrešam ampak po prvih dveh porodih sem jo dobila takoj-6 tednov čišče,14 dni nič,potem paj jovo na novo. že tadrugo "prebolevam" btw. nakup aspirinov uspešen , časa imam pa te dni manj kot nič Jaz še nisem dobila....v bistvu je nimam že..... 11 mesecev...! Jupi! Punce, mogoče katera ve za kaj gre pr meni: po telesu, predvsem po nogah, trebuhu ob straneh, se mi pozimi pojavljajo rdeče pikice, male krastice, ne srbijo kaj dosti, si pa lahko skrampam belo suho kožo dol, pa ostane rdeči flek...no, krastice neke so....to se mi pojavlja že nekaj časa, samo zdaj je precej hudo, mam precej, tudi po prsih.....ni nalezljivo, ker moj in mali nista dobila tega...pa na soncu je okej, takrat nimam...ne vem, al je to ful suha koža ker je pač pozimi ali je kaka luskavica, ali plesen? (nikak se mi ne da it do dohtara, samo mislim, da bom na koncu le šla..... ) Aja, pa ne samo to, imam tudi grozen prhljaj, ki ga zdaj rešujem s head'n'shouldersom, pa lasi mi blaaaaaaaaaaaaaazno izpadajo. Vsak dan moram posteljnino otrest in sesat po stanovanju...malemu pa sploh ne smem las pomolit, ker mu šopi ostanejo v roki! Groza....saj sem že brala, da je to pogosto, pa da se porihta čez nekaj časa, samo vseeno......še dobro, da mam bolj goste lase, da nem plešasta.... Pa še nekaj: naš Enej še zaenkrat spi v košarici...je pa že bolj tesno vse skupaj, po dolžini pa še zaenkrat gre. No, z rokicami udarja po košarici, po robu, po lesu, zdaj pa en vem, ali naj še vseeno bo not, ali bi ga dala v kinderpet, pa zaenkrat še v spalnico....da ne bi že sam spal....vaši že sami spijo? Ali kdaj to planirate? Jaz še ne bi zdaj......