|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
10.12.2009 9:50:51   
Pupček
Punce, spet se menite za srečanje brez mene user posted image user posted image . Lumpe, lumpe.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
10.12.2009 10:04:30   
Mož*
Samo na hitro: živio!
Se ubadam s temle javnim razpisom, pa 30 obrazci, pa cel kup potrdil moram pridobit... Rok oddaje vloge je 18.12., tako da malce dvomim, da mi bo drugi teden uspela SN. Pa, pa

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
10.12.2009 10:10:57   
Anonimen
jutro !
vidim da vaši tud ponočnjakiuser posted image naša ma kr uro tm okol 3 potem je pa 1 uro in pol budna potem pa zaspi za še 1 urco in pol tko nekakuser posted image
user posted image
tkole pa naša dečva že kr sedi,mislim pr njej mi tko leti hitr čas,k pr tamavčiju mi je bilo pa tko k v slow motion-uuser posted image
zdele mi končno spet mal pančka sam k jo mal šravfa si ne upam nč ropotat da bi mi ja spala še mal

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
10.12.2009 10:13:06   
neli04

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Dobro jutro

pa kje ste vse? Zvečer nobene...zjutri nobene...pa kaj vse spite user posted image al denar zapravljate za božička user posted image user posted image

vidm da cunje že prihajajo user posted image pa da so next podražil user posted image user posted image sam na angleški strani so pa ceneje,velik ceneje...punce bo treba narest izlet direkt v Anglijo user posted image na šoping user posted image user posted image

bi drug teden ponovil v SN...Dolenjka bo sigurn prišla..user posted image pa Mož tud, Veselka -mogoče (user posted image sem te kr določila,da se ne boš do zadnjega spet zmišljevala user posted image )...kera še?

Sem pa včeri mal po obali pohajkovala user posted image mal vozičkanja po Ankaranu user posted image pol pa še mal v Italijo (zapravljat denar,ki ga nimam user posted image ) user posted image   joke,saj nisem...user posted image
Neli a veš da majo v Ankaranu zdaj drsališče,saj zgleda tko mal smešen k je morej v ozadju user posted image pa tud bl majhen je,sam se pa vsaj trudijo še kaj ponudit user posted image

ja,vem in že delam plan za izlet z drsanjem.bi pa kar za par dni ušla,saj imama dovolj te megle-še sosedove hiše ne vidim.
jaz bi šla tudi z vami v SN,da grem malo med ljudi.doma se mi bo zmešalo,če pa greva vozičkat sva v pol ure gotova,ker pri nas nimaš kam iti.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
10.12.2009 10:16:22   
neli04
punce,kako pa je kaj z vašo menstruacijo?a ste jo že dobile?meni je prav čudno,da jo pogrešam ampak po prvih dveh porodih sem jo dobila takoj-6 tednov čišče,14 dni nič,potem paj jovo na novo.

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
10.12.2009 10:20:51   
neli04

Dobro jutro

pa kje ste vse? Zvečer nobene...zjutri nobene...pa kaj vse spite user posted image al denar zapravljate za božička user posted image user posted image

vidm da cunje že prihajajo user posted image pa da so next podražil user posted image user posted image sam na angleški strani so pa ceneje,velik ceneje...punce bo treba narest izlet direkt v Anglijo user posted image na šoping user posted image user posted image

bi drug teden ponovil v SN...Dolenjka bo sigurn prišla..user posted image pa Mož tud, Veselka -mogoče (user posted image sem te kr določila,da se ne boš do zadnjega spet zmišljevala user posted image )...kera še?

Sem pa včeri mal po obali pohajkovala user posted image mal vozičkanja po Ankaranu user posted image pol pa še mal v Italijo (zapravljat denar,ki ga nimam user posted image ) user posted image   joke,saj nisem...user posted image
Neli a veš da majo v Ankaranu zdaj drsališče,saj zgleda tko mal smešen k je morej v ozadju user posted image pa tud bl majhen je,sam se pa vsaj trudijo še kaj ponudit user posted image

user posted image a anketo si oddala?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
10.12.2009 10:33:22   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

Dobro jutro

ja smo oddali...sam ne me spraševat ker si pisal moj pa moj oče pa še en iz kampa skupi,zraven so mel pa še pivo in vino user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
10.12.2009 10:35:32   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Punce, spet se menite za srečanje brez mene user posted image user posted image . Lumpe, lumpe.
user posted image user posted image user posted image

nič se ne menimo brez tebe...user posted image ne jokat....user posted image sam termin usklajujemo. user posted image a mormo tud seznam narest user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
10.12.2009 10:36:52   
neli04

Dobro jutro

ja smo oddali...sam ne me spraševat ker si pisal moj pa moj oče pa še en iz kampa skupi,zraven so mel pa še pivo in vino user posted image user posted image

potem so pa sigurno odlično delo opraviliuser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
10.12.2009 10:46:34   
altaja

punce,kako pa je kaj z vašo menstruacijo?

Je še vedno ni in je ne pogrešam user posted image

Zunaj je taka megla, da me sploh ne vleče ven. Tko da to rundo bomo dremuckali doma, naslednjo pa zunaj - upam, da se bo sončku uspelo prebiti.

Danes bom začela z božičnimi dekoracijami in pripravami na praznike. Letos se moram še posebej potrudit, prvič bomo za božič trije... (no, ubistvu nas bo fuuuul - babici, dedka, tetici, kandidati za strice..) Jp, to bo najlepši božič do zdaj...božičkov kostim za malega pa že čaka v omari user posted image

Evo, pa sem padla not, še Frenky Sinatra mi poje.....white Christmas...love it, love it, love it...user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
10.12.2009 10:56:53   
anitka7

jah no so bli kr pogumni z besedami in idejami ampak presenetljivo še vdno na realnih tleh user posted image kljub "prijateljem" na mizi user posted image
a vi ste oddali anketo

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
10.12.2009 11:14:09   
neli04

jah no so bli kr pogumni z besedami in idejami ampak presenetljivo še vdno na realnih tleh user posted image kljub "prijateljem" na mizi user posted image
a vi ste oddali anketo

jo imam na mizi izpolnjeno za oddati.
so jo mojemu očetu poslali,ker je imel prej on pavšal,pa jo je vrgel v smeti,tako da sem prosila če mi jo lahko pošljejo,da napišem svoje.in nisem nič jezika šparala-mogoče bo pa pomagal in bodo kaj urediliuser posted image .optimist,a ne

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
10.12.2009 11:16:36   
anitka7

a vi ste oddali anketo

so jo mojemu očetu poslali,ker je imel prej on pavšal,pa jo je vrgel v smeti,tako da sem prosila če mi jo lahko pošljejo,da napišem svoje.in nisem nič jezika šparala-mogoče bo pa pomagal in bodo kaj urediliuser posted image .optimist,a ne

ja zdaj mamo novo šefico...mogoče pa bo kaj user posted image za začetek bi lahk dal kakšnega sposobnega delat v recepcijo user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
10.12.2009 11:39:19   
neli04

a vi ste oddali anketo

ja zdaj mamo novo šefico...mogoče pa bo kaj user posted image za začetek bi lahk dal kakšnega sposobnega delat v recepcijo user posted image

ja,pa wc in ostalo bi lahko zrihtali.katastrofauser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
10.12.2009 14:10:02   
anitka7

a vi ste oddali anketo

ja,pa wc in ostalo bi lahko zrihtali.katastrofauser posted image

ja za wc bi bil pa res cajt da že neki pogruntajo,tm pr nas je vse umazan pa tople vode hitr zmanjka kadar so vikendi,ker je polno enodnevnih ljudi,pa baje se še pol Ankarana hodi tuširat v te wc tko da ni čudn da takoj tople vode zmanjka user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
10.12.2009 14:39:50   
barika

punce,kako pa je kaj z vašo menstruacijo?a ste jo že dobile?meni je prav čudno,da jo pogrešam ampak po prvih dveh porodih sem jo dobila takoj-6 tednov čišče,14 dni nič,potem paj jovo na novo.

že tadrugo "prebolevam"user posted image user posted image user posted image
btw. nakup aspirinov uspešenuser posted image , časa imam pa te dni manj kot ničuser posted image

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
10.12.2009 15:11:49   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: barika

že tadrugo "prebolevam"user posted image user posted image user posted image
btw. nakup aspirinov uspešenuser posted image , časa imam pa te dni manj kot ničuser posted image

Jaz še nisem dobila....v bistvu je nimam že..... 11 mesecev...! Jupi!

Punce, mogoče katera ve za kaj gre pr meni: po telesu, predvsem po nogah, trebuhu ob straneh, se mi pozimi pojavljajo rdeče pikice, male krastice, ne srbijo kaj dosti, si pa lahko skrampam belo suho kožo dol, pa ostane rdeči flek...no, krastice neke so....to se mi pojavlja že nekaj časa, samo zdaj je precej hudo, mam precej, tudi po prsih.....ni nalezljivo, ker moj in mali nista dobila tega...pa na soncu je okej, takrat nimam...ne vem, al je to ful suha koža ker je pač pozimi ali je kaka luskavica, ali plesen? (nikak se mi ne da it do dohtara, samo mislim, da bom na koncu le šla.....user posted image user posted image user posted image )

Aja, pa ne samo to, imam tudi grozen prhljaj, ki ga zdaj rešujem s head'n'shouldersom, pa lasi mi blaaaaaaaaaaaaaazno izpadajo. Vsak dan moram posteljnino otrest in sesat po stanovanju...malemu pa sploh ne smem las pomolit, ker mu šopi ostanejo v roki! Groza....saj sem že brala, da je to pogosto, pa da se porihta čez nekaj časa, samo vseeno......še dobro, da mam bolj goste lase, da nem plešasta....user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj: naš Enej še zaenkrat spi v košarici...je pa že bolj tesno vse skupaj, po dolžini pa še zaenkrat gre. No, z rokicami udarja po košarici, po robu, po lesu, zdaj pa en vem, ali naj še vseeno bo not, ali bi ga dala v kinderpet, pa zaenkrat še v spalnico....da ne bi že sam spal....vaši že sami spijo? Ali kdaj to planirate? Jaz še ne bi zdaj......

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
10.12.2009 15:18:10   
barika
Polari, lasje začnejo izpadati okoli tretjega meseca, ko sem si jaz pri prvem glavo prala, sem se jokala zraven, toliko las je šlo stran, po kakših dveh mesecih se je pa stanje umiril (do včeraj, sevedauser posted image user posted image ).

Take pikice ..prisušene mozoljčke imam jaz tudi, pa ful suho kožo (po nogah in rokah), pa če se s čimerkoli namažem, me začne ful koža srbet, tak da sem si kupila linola fet, da malo ublažim srbenje.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
10.12.2009 15:56:51   
neli04

jaz sem jih dala v svojo sobo pri enem letu,do takrat sta bili pri nama v spalnici v posteljici.in zdaj pri Anžetu bom naredila isto iz razloga,ker bodo skupaj v sobi in bi jih zdaj zbujal

< Sporočilo je popravil neli04 -- 10.12.2009 15:57:42 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
10.12.2009 16:09:46   
veselka
uf dons ste pa tihe user posted image

js sm ravno domov prišla. mojga zdej 2 tedna ne bo. js sm bla pa v šopingu, sem moji rožici kupla igrače za v vodo, pa enga metulja za na otok, ninicp in pojočo zvezdico-svetilko, pa eno jaknco. pol pa še ta nujne stvari. Aurora se je začela dotikat in grabit vse, kar ji pokažeš... katalog od BC je tako ves pomečkan user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
10.12.2009 17:08:26   
baby blue
veselka potem je pa v katalogu ob BC veliko stvari ki bi jih punca rada imela... user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
10.12.2009 17:36:18   
Mož*
No, razpis napreduje. Pravkar sem smučarski zvezi posredovala osnutke treh potrdil, ki nam jih morajo izstaviti (pa ne znajo oblikovatiuser posted image ), še dobro, da sem na porodniški, da se lahko s tole 40-stransko administracijo ubadam! Sem pa skoraj na koncu, saj sem spisala že vseh 10 programov s smotri, cilji, kadrom, ....

Izpuščaji po kozi
: lahko je samo disseboreja (motnja v delovanju žlez lojnic, ki je lahko hormonsko pogojena), v tem primeru je potrebno paziti le na sredstva za umivanje (da niso preveč dražeča in sušeća), ter da v hrani ni preveč dražil (paprika, poper, aromatična olja, ipd)
Lahko gre za glivično okužbo, povzročitelj Malasezia furfui (on blagem osončenju popolnoma izgine, lahko pa ostanejo bele pege)
Lahko gre za enega izmed (pre)številnih papiloma virusov (ni nujno, da se okužba kaže tudi pri drugih, saj je večina okužb tihih).
Za zelo suho lasišče je pred čisto farmacevtskimi pripravki najboljši modri Head Shoulders.

No, danes sem tudi jaz prvič doživela glasni Klemnov smeh (Klemen je resne sorte). Glasno se je zasmejal, ko je mahnil po mojem mobilcu in sta se na ekranu pokazali sestri (ki ju imam za ozadje).user posted image user posted image user posted image

Kaj dela zdajle???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (na levi)

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
10.12.2009 18:02:15   
Alma84
polari..to je zaradi suhega zraka pozimi se ponavadi naredi ker ti primnjkuje nekega Ph-ja..neki podobnega. nabavi si kremo Eucerin in si namaži po izpuščajih. tud jaz sem mela neki podobnegato pred leti pa mi je zdravnica dala neko kremo in ni nič pomagala..eucerin pa je res OK

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
10.12.2009 19:13:28   
altaja
Sam tole je pa res žalostno...prav nič nam podobno..čveke, kje ste?

A ste tamavčije že dale pred ogledalo? V hodniku na steni mamo enga velizga in se večkrat malo gledava..ampak včeraj sva se pa do solz nasmejala. Mali se v ogledalu še ne prepozna, se pa tako pogovarja z "drugim fantkom", pa hoče ga prijet, pa skrega se...ma smešno za znort. Sva ga posnela in je vrhunski posnetek. Smeškoti mali user posted image .

Mož*: ti si pa res pridna.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
10.12.2009 19:16:01   
vila MaLiNa
Pozdravljene,

mi2 sva imeli včeraj pregled... velika je 67cm in tehta 6850g. Cepljenja ni bila, ker je bošček mali prehlajenauser posted image . Danes ima zopet vnete okice.user posted image Me je pa zdravnica lepo razložila vse glede cepljenja user posted image .

Baby blue tvoja Lana je pa zelo pridnauser posted image . Pa blagor tebi, ker imaš svojega user posted image doma.

Bety ti se pa tudi kaj več oglasi. Pogrešam tvoje poste, ter to kako sprožiš debato.

Spanje: Sari bo zibka tudi kmalu pretesna. Pa bova kar posteljico(140x70) nekako stisnila v spalnico, kdaj pa jo bova dala v njeno sobico pa nimam pojma, ker ima sobo zraven svojega strica, ki je bolj ponočnjak in rad dolgo gleda stvari po internetu, na drugi strani ima pa kopalnicouser posted image , pa pride zopet do loputanja z WC-jem. Moški zgleda ne znajo lepo pokrova spustituser posted image . Pri prijateljih imajo to rešeno... njemu je namenjen pisoaruser posted image

Dulsineya mislim, da si ti spraševala po kopalkah a ne? Lisca ima na internetu sigurno še kakšne zanimive. Sama razmišljam, da bi si naročila kakšne, ker se gremo v januarju malce razvajati, pa so mi tastare rahlo pretesne v zgornjem delu. Upam, da mi bodo šle joške nazaj po dojenju, ker dugače sem ga nasrkalauser posted image oz. moja denarnicauser posted image

Menstruacije nimamuser posted image . Samo je pa smotano... pričakuješ kdaj bo prišla... pa čakaš... pa čakaš... no in še vedno nisem dočakalauser posted image . Ko bom šla pa kam na lepše, bom pa prec kakšen rdeč flek staknilauser posted image

Alma... žal nisem bila tisti dan pred lekarno. Zgleda, da si me zamenjala s kero drugo.

A je še katera toook lena kot jaz? Se mi zdi, da nič ne morem narediti, ker si domišljam, da se moram skos s Saro ukvarjatiuser posted image .

Tale NExtuser posted image user posted image ... nč punce... bo treba organizirati izlet v London s praznimi kovčki, naši dragi bodo pa doma uživali s septembrčkiuser posted image . Hmmm... po moje bi nas že za nazaj grede v Benetkah z našimi zakladki nestrpno pričakovali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.