Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A čimprej se pozdravita!!! koliko pa plačujete za privat varstvo? hvala Danes sem bolje, Jaka je še utrujen... Jutri pa nazaj v privat, če bo danes z njim vse vredu Plačujem pa 400. joj flaška si bila biga kaj nisi dobila vrtca, k je ta privat ful drag??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
juto lake oooooooooooo kavica jz si jo grem tud narest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:31:12
|
|
|
|
lake
|
Če maš kakšno močnejšo, jo še men prnes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:37:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz bi še spala,... dobro jutro. vsi bi še spali, sam moji otroci ne. Mojga še zdej ni. Kje se potepa?!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:38:10
|
|
|
|
PapuaNG
|
mi smo se pa relativno naspali. Sicer je ravno takrat, ko sva se z momij odpravila v posteljo, tamalega začelo nekaj zvijati, ampak je prenehalo in je spal do pol šestih, pol pa še do pol osmih potegnil Včeri zvečer sva si pa ob ene desetih pomfri privoščila Nama je zapasala in sva šla u štacuno po krompir,ga olupila, narezala, spekla Sicer čist nezdravo, pa še polna luna je bila, a glede na to, da sva ga delala prvič u 15 mescih, se ne sekiram. Danes pa? Vreme je tako tako, upam, da bomo kam šli malo noge razmigat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:38:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A čimprej se pozdravita!!! koliko pa plačujete za privat varstvo? hvala Danes sem bolje, Jaka je še utrujen... Jutri pa nazaj v privat, če bo danes z njim vse vredu Plačujem pa 400. joj flaška si bila biga kaj nisi dobila vrtca, k je ta privat ful drag?? Ja, sej ta teden sva bila na uvajanju. In smo že fasali
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:39:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Če maš kakšno močnejšo, jo še men prnes Evo jo, ta je taka, da zadane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:46:54
|
|
|
|
lake
|
Ne vidim slikice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:48:44
|
|
|
|
ledenka
|
jutro sem se kar naspala... pa bi še kar zalegnila, žal malega dajejo vetrovi. ima trd trebušček, velika doza sab simpleksa ne pomaga, zdaj je dobil Bio Gaia kapljice, upam, da se sprdi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:50:10
|
|
|
|
lake
|
No zdej pa vidm, očitno že deluje . Tud Taja že dva dni ni kakala, in se zdele napenja da je vsa rdeča v glavo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A čimprej se pozdravita!!! koliko pa plačujete za privat varstvo? hvala Danes sem bolje, Jaka je še utrujen... Jutri pa nazaj v privat, če bo danes z njim vse vredu Plačujem pa 400. joj flaška si bila biga kaj nisi dobila vrtca, k je ta privat ful drag?? Ja, sej ta teden sva bila na uvajanju. In smo že fasali ojej bogica! veš moj tavelik je bil prvo leto v vrtcu vse skupaj dva meseca, ostalo pa smo bili doma ker je bil kar naprej bolan oz je mel kar naprej napade, drugo leto je blo pa super smo bli pa glih obratno, no letos je bil pa mislim da vse skupaj doma en mesec zarad bolezni, tako da na žalost morjo otroc dat to zkojz, pol pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 8:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro sem se kar naspala... pa bi še kar zalegnila, žal malega dajejo vetrovi. ima trd trebušček, velika doza sab simpleksa ne pomaga, zdaj je dobil Bio Gaia kapljice, upam, da se sprdi ubožček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 9:22:09
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Spala sva eno uro in sva mogla ustat...zdej upam da bo kmal ura 11 da bosta šla nazaj spat in midva tud... flaska držim pesti da se čimprej pozdravite... Mi pa nikoli nismo imeli nekih problemov z boleznimi v vrtcu,očitno se ga ne prime glih vsak virus...(trkam)...ko kaj zboli manjka največ kakšne 3-4 dni pa še to odkar je v vrtcu,to bo zdaj 1 leto je bil doma mogoče ene 3krat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 9:31:15
|
|
|
|
lake
|
Kaj pa po žurih hodta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 9:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz bi še spala,... dobro jutro. vsi bi še spali, sam moji otroci ne. Mojga še zdej ni. Kje se potepa?! moji otročki tudi noč'jo spat',... je tvoj že prišel? tudi moj je bil bolj jutranji, čeprav je nekaj obljubljal, da pride pred polnočjo,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 9:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa čakam da se nika zbudi da jo bom nafutrala, mi še vedno spi od včeraj, k jo je svakinja dala ob 21h spat tavelik je pa seveda že od pol osmih pokonc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 9:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, Oskar joka, ker ni videl, kako se avto zaleti (reklama), Urban noče več na tleh ležati,... sem včeraj ležalnik pospravila, ker se mi zdi pretežek in prevelik zanj,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 9:43:59
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro. Spali kar okej, glede na prejšnje noči.Zdej morm pa v nabavo,k mamo prazen hladilnik.Včer sm ji kupila neki bodijev in žabic, še vedno pa nisem našla ničesar za krst... Ledenka imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 9:44:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Kaj pa po žurih hodta. jah kar je treba...sej je blo kr neki,dolgčas...pol smo si z enimi prjatli naredil žur Zdej Maj spi...upam da se kmal zbudi da gresta ob 11h oba skupi spat... Popoldne pa dobimo obiske in bomo naredil še en krog okrog
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 9:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 upam da se kmal zbudi da gresta ob 11h oba skupi spat... Urban je ravno zdaj zaspal,... ko se zbudi, bomo šli pa vsi štirje na sprehod. ena umirjena varianta. sem še vsa zalepljena in v pižami, kljub temu, da sem vstala okrog 6-te ure!!! sem pa včeraj v vozek Urbanu dala ovčko za podlago,... je bil prijetno topel, pestki pa seveda ledeni, ker jih je imel zunaj pa mrzla lička! kdaj nameravate dvignit vozek v sed? pri Oskarju sem nekje pri štirih mesecih (ker drugače ni hotel biti v vozku,... se nisva nikamor premaknila, ker se je drl, kot da ga iz kože dajem... če pa je sedel, se je smejal in smejal - pa še lepo je sedel, nič ga ni zanašalo levo ali desno), Urbana pa bi rada imela poležanega čim dlje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 10:00:26
|
|
|
|
lake
|
Jst ji dvignem na polsede, ker drgač ni zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 10:02:28
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja kadar je zbujen noče ležat in imam eno možno višje kot čist ležeče...tako da me vidi in se lahko z njim pogovarjam Sem dobila od MAJE in LANANAI dva vodnjaka...KJE MAM TO ...ker v darilih ju ni!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 10:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, a ji kaj podložiš nogice? pravijo, da je fino, če zviješ brisačo in ji podložiš, da potem sedi kot v lupinici,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 10:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer pa je tudi v ležalniku v bolj sedečem položaju,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.9.2009 10:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jz jo tud včasih dvigne v polsede, ali pa leži, drugače pa mislim da sem tima dala v sede položaj tam nekje okol 6meseca, se pa glih točno ne spolnim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......