lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jst sm ga tut včeri dala v športni del, prvič Mu je košara že itak skor premejhna, čeprou ma šele slabe tri mesce, pa tut u športnem se skor do konca spusti naslonjalo. Mu je bilo ful zanimivo gledat naokoli, da kljub temu, da je bil pokonci že kakšno uro in pol, sploh ni zaspal, ga je šele na koncu zmanjkalo. So mu pa ful zanimiva drevesa in ko prideva na del, kjer jih ni, vedno mal zatečnari K sreči so skoraj po vsej poti drevesa Pa tut doma mu je lepše v tem športnem delu, ker je vsaj malo dvignjen in ima pregled nad dogajanjem. Je imel že od vsega začetka dvignjen hrbtni del zarad polivanja, tko da praktično ni razlike. Mi dobimo pa zdej obiske iz srbije, nek poslovni partner od fotra pa njegova žena Sem jih vidla ene dvakrat u lajfu, pa so mi ob rojstvu poslal kar dva paketa (enga u porodnišnico , enga pa domov)-eno velko orhidejo pa še ene rože, pa v vsakem paketu en medvedek. Kr neki. Upam, da ne pričakujejo še povabila na poroko (ki bo,če bo...). Pol mislim pa samo lenarit, flet sem že itak spucala, mogoče kaj za kosilo skuham, to je pa to. Aja, katmat, na morje ti kr pejt, na morju je itak manj take vročine kot tukaj, ker (spoh u senčki) skos mal pihlja in je ful bolj prijetno. Mi smo bli tut dva tedna na morju (ravno tako na krku), pa je tamal ful spal, praktično nič težil, še ponoči je začel dlje spat. Sprememba ga sploh ni motila. Za mlekeca pa fino skos vodo pit (neverjetno, kako se pozna, če jo kaj manj piješ), kdaj pa kdaj kakšno polento pojest, pa seveda pivo Jst sm vsak dan kakšnega (no, sej še zmer), recmo tamalega po kosilu al pa zvečer. Sem pa drugače vedno na plažo vzela liter pa pol vode (itak nikol nismo bli dlje kot par ur, smo pa tut blizu plaže, tako da sem lahko šla iskat u apartma, če je zmanjkal) pa se kr mal nalivala z njo. Je pa treba pazit, da tamale sonček ne opeče-mi smo bli u senčki,pa je čez tiste špranjice vseeno tok sonček sijal, da je tamalga mal opeklo po ličku, tko da smo ga pol kr mal mazal s kremo za sončenje (za dojenčke), čeprav ne priporočajo do 6. meseca. To zihr pričakujejo, sej zato pa pridejo da se mal pozanimajo al se že kej prpravlja
|