|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
22.8.2009 9:40:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja sej mi gremo v koper pol od tam naprej pa na krk

men se s ceste zmeri vid ful gužva user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.8.2009 9:43:52   
OliveOyl
A tle ste...user posted image user posted image

Čakam da se Tina zbudi,se bomo povabili na kosilo h mami.Zdaj ,ko bi jaz šla pa spi kot top.user posted image
Tamala2 jo bosta pa zabavala v avtu.

Jaz bi tud šla na morje-sama...user posted image user posted image  no tastarga bi sabo vzela.S tamalimi mi ni za it,drugo leto,ko se ne bodo tak drli.

Evo tamala2 že prihajata,slišim dretje po stopnišču,sem jih prej kar ven poslala..user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.8.2009 9:47:09   
OliveOyl
Osa jih je lovila..user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 153
22.8.2009 9:51:05   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.8.2009 9:55:01   
OliveOyl
Kaj imate svoje zakladke oz. zvončke oz.morske ježke oz.ježevke user posted image user posted image  že v športnem delu vozička al so še v košari??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 155
22.8.2009 10:11:14   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Kaj imate svoje zakladke oz. zvončke oz.morske ježke oz.ježevke user posted image user posted image  že v športnem delu vozička al so še v košari??
v sportnem delu

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.8.2009 10:40:44   
Anonimen
živjo punce no vidim da nekateri uživajo user posted image jz tud zdejle šele pijem kavouser posted image

uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
22.8.2009 10:41:07   
Anonimen

v sportnem delu

se podpišemuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
22.8.2009 10:59:46   
Leela
živjo,

jaz imam tudi v športnem delu.

Včeraj je Lukca pičla ena žival v uhelj in mu je ta ful zatekel. Je kot un palček pri sneguljčici.  Ne moreš verjet.

Ati in Luka sta šla na piknik, ki je v gozdu. Midva s Filipom pa sva doma, ker se mi ne da it med tisto golazen (mrčes, ne ljudje).

Drugače pa je danes in jutri akcija v baby centru za opremo na vsakih 50€ dobiš 10€ bon. Velja tudi za  spletno trgovino. če katera kaj rabi nabavt se zdaj splača.

< Sporočilo je popravil Leela -- 22.8.2009 11:00:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
22.8.2009 11:08:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

živjo,

jaz imam tudi v športnem delu.

Včeraj je Lukca pičla ena žival v uhelj in mu je ta ful zatekel. Je kot un palček pri sneguljčici.  Ne moreš verjet.

Ati in Luka sta šla na piknik, ki je v gozdu. Midva s Filipom pa sva doma, ker se mi ne da it med tisto golazen (mrčes, ne ljudje).

Drugače pa je danes in jutri akcija v baby centru za opremo na vsakih 50€ dobiš 10€ bon. Velja tudi za  spletno trgovino. če katera kaj rabi nabavt se zdaj splača.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 160
22.8.2009 11:13:11   
lake
Jst sm mojga na Golf peljala, ma spet izgovor da mu ni treba se s tamalo ukvarjat.user posted image Jst jo bom zdej enkrat pretavla v športni del, samo mor m še vse dele vozička najdt.

Sm jo zdele nosila v kengurujčku po trgovini, ker zarad palc ni prostora še za voziček, in ji ni blo prov zlo všeč.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 161
22.8.2009 11:13:59   
Dudica1

v sportnem delu

enako,od takrat ko je prevoče v košariuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 162
22.8.2009 11:37:13   
copka
mi imamo nasega ze ene dva meseca v sportnem delu, je bil v uni mini kosari cist stisnjen, pa vsi so rekli: kok je velik, mu je se vozicek premajhen.user posted image  No, in mami je rekla, dost!! Tista kosara se plac zavzame v avtu, sedaj pa ga samo v marelo zlozim in cav.user posted image  Itak, sem cist ponosna nase za tako pametno odlocitevuser posted image user posted image

Nas je vceraj bil tak boscek. Mu je bilo ful vroce, pa smo ga imeli napol nagega. Se jest mu ni pasalo. zvecer smo ga pa cisto slekli, tudi plenico, in je kar zadihal. Pol sem ga pa se ofrisala in je pojedel in zaspal ko top.user posted image  Pravi revcek je bil.

Danes je pa kot prerojen.user posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 163
22.8.2009 11:37:24   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst sm mojga na Golf peljala, ma spet izgovor da mu ni treba se s tamalo ukvarjat.user posted image Jst jo bom zdej enkrat pretavla v športni del, samo mor m še vse dele vozička najdt.

Sm jo zdele nosila v kengurujčku po trgovini, ker zarad palc ni prostora še za voziček, in ji ni blo prov zlo všeč.

Še malo pa jo bo lahko s seboj na golf vzel.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 164
22.8.2009 11:48:52   
PapuaNG
jst sm ga tut včeri dala v športni del, prvič user posted image Mu je košara že itak skor premejhna, čeprou ma šele slabe tri mesce, pa tut u športnem se skor do konca spusti naslonjalo. Mu je bilo ful zanimivo gledat naokoli, da kljub temu, da je bil pokonci že kakšno uro in pol, sploh ni zaspal, ga je šele na koncu zmanjkalo. So mu pa ful zanimiva drevesa in ko prideva na del, kjer jih ni, vedno mal zatečnari user posted image K sreči so skoraj po vsej poti drevesa user posted image
Pa tut doma mu je lepše v tem športnem delu, ker je vsaj malo dvignjen in ima pregled nad dogajanjem. Je imel že od vsega začetka dvignjen hrbtni del zarad polivanja, tko da praktično ni razlike.

Mi dobimo pa zdej obiske iz srbije, nek poslovni partner od fotra pa njegova ženauser posted image Sem jih vidla ene dvakrat u lajfu, pa so mi ob rojstvu poslal kar dva paketa (enga u porodnišnicouser posted image , enga pa domov)-eno velko orhidejo pa še ene rože, pa v vsakem paketu en medvedek. Kr neki. Upam, da ne pričakujejo še povabila na poroko (ki bo,če bo...). user posted image

Pol mislim pa samo lenarit, flet sem že itak spucala, mogoče kaj za kosilo skuham, to je pa to.

Aja, katmat, na morje ti kr pejt, na morju je itak manj take vročine kot tukaj, ker (spoh u senčki) skos mal pihlja in je ful bolj prijetno. Mi smo bli tut dva tedna na morju (ravno tako na krku), pa je tamal ful spal, praktično nič težil, še ponoči je začel dlje spat. Sprememba ga sploh ni motila. Za mlekeca pa fino skos vodo pit (neverjetno, kako se pozna, če jo kaj manj piješ), kdaj pa kdaj kakšno polento pojest, pa seveda pivo user posted image Jst sm vsak dan kakšnega (no, sej še zmer), recmo tamalega po kosilu al pa zvečer. Sem pa drugače vedno na plažo vzela liter pa pol vode (itak nikol nismo bli dlje kot par ur, smo pa tut blizu plaže, tako da sem lahko šla iskat u apartma, če je zmanjkal) pa se kr mal nalivala z njo.

Je pa treba pazit, da tamale sonček ne opeče-mi smo bli u senčki,pa je čez tiste špranjice vseeno tok sonček sijal, da je tamalga mal opeklo po ličku, tko da smo ga pol kr mal mazal s kremo za sončenje (za dojenčke), čeprav ne priporočajo do 6. meseca.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 165
22.8.2009 11:51:08   
PapuaNG
aja, pa če mata opcijo prat plenice - midva sva ga vsak dan vsaj za neki časa pustila na previjalni podlogi na kavču slečenega pa sam pleničko čez lulčka, da ni vse naokoli špricalo. Se mi zdi, da mu je ful pasalo...no,sej mu vedno paše, ko mu slečem pleničko user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 166
22.8.2009 11:52:21   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Še malo pa jo bo lahko s seboj na golf vzel.

Ja ma že idejo da bi mu voziček vozila user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 167
22.8.2009 11:53:34   
Leela

Ja ma že idejo da bi mu voziček vozila user posted image user posted image

ja zakaj druzga pa misliš . Je treba otroke ponucat.

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 168
22.8.2009 11:53:49   
lake
Moja se vedno polula ko ji slečem pleničko, pa še zasmeje se tko nagajivo zraven. Jo pustim ene 10 minut da se zvira po previjalni, sej je plastična pa jo itak pobrišem če je treba.

A niso rekl da bo bolj hladno, še vedno je vroče.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 169
22.8.2009 12:07:02   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jst sm ga tut včeri dala v športni del, prvič user posted image Mu je košara že itak skor premejhna, čeprou ma šele slabe tri mesce, pa tut u športnem se skor do konca spusti naslonjalo. Mu je bilo ful zanimivo gledat naokoli, da kljub temu, da je bil pokonci že kakšno uro in pol, sploh ni zaspal, ga je šele na koncu zmanjkalo. So mu pa ful zanimiva drevesa in ko prideva na del, kjer jih ni, vedno mal zatečnari user posted image K sreči so skoraj po vsej poti drevesa user posted image
Pa tut doma mu je lepše v tem športnem delu, ker je vsaj malo dvignjen in ima pregled nad dogajanjem. Je imel že od vsega začetka dvignjen hrbtni del zarad polivanja, tko da praktično ni razlike.

Mi dobimo pa zdej obiske iz srbije, nek poslovni partner od fotra pa njegova ženauser posted image Sem jih vidla ene dvakrat u lajfu, pa so mi ob rojstvu poslal kar dva paketa (enga u porodnišnicouser posted image , enga pa domov)-eno velko orhidejo pa še ene rože, pa v vsakem paketu en medvedek. Kr neki. Upam, da ne pričakujejo še povabila na poroko (ki bo,če bo...). 

Pol mislim pa samo lenarit, flet sem že itak spucala, mogoče kaj za kosilo skuham, to je pa to.

Aja, katmat, na morje ti kr pejt, na morju je itak manj take vročine kot tukaj, ker (spoh u senčki) skos mal pihlja in je ful bolj prijetno. Mi smo bli tut dva tedna na morju (ravno tako na krku), pa je tamal ful spal, praktično nič težil, še ponoči je začel dlje spat. Sprememba ga sploh ni motila. Za mlekeca pa fino skos vodo pit (neverjetno, kako se pozna, če jo kaj manj piješ), kdaj pa kdaj kakšno polento pojest, pa seveda pivo user posted image Jst sm vsak dan kakšnega (no, sej še zmer), recmo tamalega po kosilu al pa zvečer. Sem pa drugače vedno na plažo vzela liter pa pol vode (itak nikol nismo bli dlje kot par ur, smo pa tut blizu plaže, tako da sem lahko šla iskat u apartma, če je zmanjkal) pa se kr mal nalivala z njo.

Je pa treba pazit, da tamale sonček ne opeče-mi smo bli u senčki,pa je čez tiste špranjice vseeno tok sonček sijal, da je tamalga mal opeklo po ličku, tko da smo ga pol kr mal mazal s kremo za sončenje (za dojenčke), čeprav ne priporočajo do 6. meseca.

To zihr pričakujejo, sej zato pa pridejo da se mal pozanimajo al se že kej prpravlja user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 170
22.8.2009 12:29:12   
lake
No neki za našo Mani

Čestitke, in naj bo danes tvoj dan

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 171
22.8.2009 12:38:12   
mama11
No tok o likanju, nič zlikan, sm zaspala s Tajo, pol si pa nardila manikuro, pa pedikuro, in se je zbudla. user posted image Bo treba drugo taktiko ubrat. Tista z odprtim hladilnikom ob likanju je sicer dobra ideja, samo potem nebi likala, ker bi se basala s hrano. 

Hmmm, pa a nisi non stop jamrala, da nič ne spi... tole zveni kot zelo konkreten spanec.

Nati, Ivana je ful cuker.

Taja je šele zdele zaspala, očitno jo je njen bodoči mož zmatru na sprehodu user posted image user posted image . Smo bli na eno ledeni kavi in ko sm račun dobila me je skor kap, ena je bla 4 evre. Pomoje najdražja ledena kava v Ljubljani, pa še dobra ni bla prov zlo.

Kje to? Da ne bom slučajno pomotoma tja zavila...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image evo vprasanje...namrec zelo se bojim da s tem ko bom sla na morje da bi utegnila izgubiti mleko...zakaj?vidim ze sedaj ce kaj vec pocnem v tej vrocini da zvecer otroka skoraj da lacnega spat dam....zmanka....in ce gledam nastalo situacijo-vrocina+kuhanje+tija+on+po vrjetnosti bo treba se kaj okol prikolice narest......je enako nic mleka...

doma ob najhujsi vrocini lezim v zaprtem prostoru ki je se kolkr tok normalna temp. in pijem kot nora pa mi uspe pridelat komaj da kaj mleka...ko je dan normalen je tud mleka zadost.... a naj seboj uzamem tudi umeten mlek??ceprav ga ne mara??enkrat smo ga poskusili dat pa ga tud pozirk ni hotla spit...kaj naj naredim??user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ko je toplo, se več mleka dela, kot ko je hladno. Je pa res, da če ni dovolj počitka, se ga dela ful manj. Pri meni vedno zaleže sezamov čaj - ali si poskusila? Da pa se boš počutila bolj "varno" pa vzemi s seboj kakšno umetno mleko - saj so punce naštevale, da so nekatera sladkana in jih ima mularija raje.

evo nasa spi ze dve uri...hb...kok je bla ucer boga...tok je jokala....ojoj

Je moral biti tak dan. Moja tudi, revček mali. Pa zaspala za 20 min, pa spet jokat... smo se hranili na 2 uri, sem bila zvečer že kot cunja.

Nič, grem gledat Miss Marple. Pa prej še po kaj za grickat.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 172
22.8.2009 12:46:47   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Nas sralko se jokca, zato na hitro mere s torkovega pregleda:

7.190g in 65,5 cm, glava 42

Sedaj pa res sibam

ooo lepo da si se spet mal oglasila

jest bom tud mela tadrugi pregled sele pri 3,5 mesecih....DOBRO JUTRO!!!

jz sm mela pa prvega pri mesecu in pol, drugega pri 2 mesecih in tretjega pri 3 mesecih user posted image

katmat ja ne preostane ti druzga k da vzameš mlek sabo.. sej mogoče bo pa čist cool in ti ga ne bo zmanjkalo

naša je že lep čas v športnem delu.. pa še manj vroče ji je

No neki za našo Mani

Čestitke, in naj bo danes tvoj dan
user posted image  

se podpišem... stiskamo pestke da bo res en najlepših dni user posted image  user posted image

dopoldne sva se slišale s christiano21.. je šla glih h Klari Glorii na obisk.. pol nam bo pa sporočila kaj se dogaja... user posted image user posted image  sm ji posredovala enga poljubčka za K.G. ode naju z Gajo + vsej z-majčkov

in itak, jz ne bi bla jz, če ne bi to naredila, ŠTOR BABJI.... stopila na žebelj, sm kr lukno v čevlju dobila... tko da bogi pavček upam da bo cool.. peče nenormalno, upam da ne bo kej hujšega... drgač pa vzuni barvam novo ograjo... upam da me dež ne preseneti

aja, pa lep dober dan vsem skupaj

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
22.8.2009 12:52:17   
Dudica1
blue joj joj...štor babji user posted image user posted image user posted image (ej hec)...upam da bo vse cool

za KLARO GLORIO pa miljon poljučkov in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 174
22.8.2009 12:54:45   
Dudica1
mani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ena pesmica zateuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=z5U2TpguU5Q

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?