Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 8:38:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma FLASKA sej me podpira pri vseh stvareh drugač...kar se pa tastarih tiče se jim pa tko pusti da verjet ne moreš...itak smo pol pa "tamlade čudne pa grde..." ja, to smo že po difoltu A se imata kej namen odselit?? Ali imata tam svoje stanovanje? ja sej v tem je fora...tuki mava svoje stanovanje povsem ločeno od dol....samo ko si zunaj je druga pesem...dnara pa nobenga za kaj drugega kaj šele za svojo hiško nekje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 8:39:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 copka glih na uni drugi temi sem te pogrešala,ker te že kar nekaj časa ni blo slišat...lepo da si se javila evo, sedaj imam malega v narocju in tipkam z eno roko vem, da me nic ni, ampak imam tok enga dela vsako jutro na sprehod, potem pospravit za silo, medtem ima mami malega, potem kaj skuham ali naredim na racunalniku, popoldan greva kao malo pocivat, potem ali ven z ocijem ali delat druzbo prababici, ob 20h pa spat in tako vsak dan ga grem sedaj podojit vas berem super,da se mate fajn in da uživate...vsak dan je isto sej je pr nas isto...vikendi so ponavadi drugačni katmat kaj te j*** nc me ne...to me daje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 8:40:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pomoje sem se neki fasala...me tok grlo pece ja, čist preveč ližeš ane Moraš mal izprežt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 8:42:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat kaj te j*** nc me ne...to me daje... ...se mi je zdelo ja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 8:44:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma FLASKA sej me podpira pri vseh stvareh drugač...kar se pa tastarih tiče se jim pa tko pusti da verjet ne moreš...itak smo pol pa "tamlade čudne pa grde..." ja, to smo že po difoltu A se imata kej namen odselit?? Ali imata tam svoje stanovanje? ja sej v tem je fora...tuki mava svoje stanovanje povsem ločeno od dol....samo ko si zunaj je druga pesem...dnara pa nobenga za kaj drugega kaj šele za svojo hiško nekje dudi k bom na lotu zadela vama pa posodim da si kej svojga kupta...ok???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 8:47:25
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Spal smo super, se je zbudila samo enkrat. KatMat Sm sanjala da sm tvojo tamalo pazla, ne vem čist dobr kje si bla ti, ampak zihr si šla žurat . Je bl čist pridna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 8:52:52
|
|
|
|
KatMat
|
se priporocamo!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 8:54:02
|
|
|
|
lake
|
Ni panike, ti sam mleko prnes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:01:35
|
|
|
|
KatMat
|
evo vprasanje...namrec zelo se bojim da s tem ko bom sla na morje da bi utegnila izgubiti mleko...zakaj?vidim ze sedaj ce kaj vec pocnem v tej vrocini da zvecer otroka skoraj da lacnega spat dam....zmanka....in ce gledam nastalo situacijo-vrocina+kuhanje+tija+on+po vrjetnosti bo treba se kaj okol prikolice narest......je enako nic mleka... doma ob najhujsi vrocini lezim v zaprtem prostoru ki je se kolkr tok normalna temp. in pijem kot nora pa mi uspe pridelat komaj da kaj mleka...ko je dan normalen je tud mleka zadost.... a naj seboj uzamem tudi umeten mlek??ceprav ga ne mara??enkrat smo ga poskusili dat pa ga tud pozirk ni hotla spit...kaj naj naredim??
< Sporočilo je popravil KatMat -- 22.8.2009 9:02:39 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:04:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma FLASKA sej me podpira pri vseh stvareh drugač...kar se pa tastarih tiče se jim pa tko pusti da verjet ne moreš...itak smo pol pa "tamlade čudne pa grde..." ja, to smo že po difoltu A se imata kej namen odselit?? Ali imata tam svoje stanovanje? ja sej v tem je fora...tuki mava svoje stanovanje povsem ločeno od dol....samo ko si zunaj je druga pesem...dnara pa nobenga za kaj drugega kaj šele za svojo hiško nekje dudi k bom na lotu zadela vama pa posodim da si kej svojga kupta...ok??? a zdej italjianskega hvala ti ...je malo takih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:05:23
|
|
|
|
lake
|
Definitivno vzem umetno mleko, ko bo lačna ga bo že pila, drgač pa veli pitja, pa velik sencem pa tvojga vsaje pol ure na pir pošlji da ti ne bo težil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:07:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Definitivno vzem umetno mleko, ko bo lačna ga bo že pila, drgač pa veli pitja, pa velik sencem pa tvojga vsaje pol ure na pir pošlji da ti ne bo težil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:08:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma FLASKA sej me podpira pri vseh stvareh drugač...kar se pa tastarih tiče se jim pa tko pusti da verjet ne moreš...itak smo pol pa "tamlade čudne pa grde..." ja, to smo že po difoltu A se imata kej namen odselit?? Ali imata tam svoje stanovanje? ja sej v tem je fora...tuki mava svoje stanovanje povsem ločeno od dol....samo ko si zunaj je druga pesem...dnara pa nobenga za kaj drugega kaj šele za svojo hiško nekje dudi k bom na lotu zadela vama pa posodim da si kej svojga kupta...ok??? a zdej italjianskega hvala ti ...je malo takih maj kaj pa bo en miljoncek....ni panike...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:10:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Definitivno vzem umetno mleko, ko bo lačna ga bo že pila, drgač pa veli pitja, pa velik sencem pa tvojga vsaje pol ure na pir pošlji da ti ne bo težil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:11:46
|
|
|
|
KatMat
|
evo nasa spi ze dve uri...hb...kok je bla ucer boga...tok je jokala....ojoj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:13:24
|
|
|
|
lake
|
Moja bo pa glih kar spet mal sitna ratala. Spet ne vem kaj naj kuham, bom najbrž kr dunajce pa pražen krompir, ker se mi ne da razmišljat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:13:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Moja bo pa glih kar spet mal sitna ratala. Spet ne vem kaj naj kuham, bom najbrž kr dunajce pa pražen krompir, ker se mi ne da razmišljat. mojga danes ni...tako da bom jedla spagetke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:14:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Moja bo pa glih kar spet mal sitna ratala. Spet ne vem kaj naj kuham, bom najbrž kr dunajce pa pražen krompir, ker se mi ne da razmišljat. ucer je dam pozno prsu pa sem naredila vecerjo namest kosila...dunajce,pire,spinacka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:16:09
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas danes musaka dejte mi povejte kam naj gremo se kopat jutri na našo obalo nekam ker maj še vedno nima osebne??? v simonovmu smo bli pa bi šli zdej kam drugam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:16:39
|
|
|
|
KatMat
|
evo moja se pocasi prebuja...se ji grem malo nasmehnit...njen nasmesek mi polepsa dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:17:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pri nas danes musaka dejte mi povejte kam naj gremo se kopat jutri na našo obalo nekam ker maj še vedno nima osebne??? v simonovmu smo bli pa bi šli zdej kam drugam... mi gremo tud jutr na naso obalo....mami vozickat ati pa v morje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:20:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma FLASKA sej me podpira pri vseh stvareh drugač...kar se pa tastarih tiče se jim pa tko pusti da verjet ne moreš...itak smo pol pa "tamlade čudne pa grde..." ja, to smo že po difoltu A se imata kej namen odselit?? Ali imata tam svoje stanovanje? ja sej v tem je fora...tuki mava svoje stanovanje povsem ločeno od dol....samo ko si zunaj je druga pesem...dnara pa nobenga za kaj drugega kaj šele za svojo hiško nekje Ajej... Ja, nimaš kej pol. Samo težiš lahko IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pri nas danes musaka dejte mi povejte kam naj gremo se kopat jutri na našo obalo nekam ker maj še vedno nima osebne??? v simonovmu smo bli pa bi šli zdej kam drugam... mi gremo tud jutr na naso obalo....mami vozickat ati pa v morje... Zakaj pa ne bi bilo rajši obratno? Pa vzami mleko s sabo, bo že pila če bo lačna
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:22:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
nam je bilo v Kopru vedno fajn- za tavelikega so igrala, barček je zraven (ODLIČNE torice ), za skakat imajo na vodi, sence je dovolj, sonca je dovolj... Povsod koši tza smeti (plenice) Nama je bilo super, no.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:29:39
|
|
|
|
KatMat
|
ja sej mi gremo v koper pol od tam naprej pa na krk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 9:30:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
kva je pa naša tamala danes sitna!!!!!! Ma šit no...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
IVF spollarci22Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?punčko (
53%)
fantka (
47%)
Število vseh glasov: 123Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!