|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
16.9.2009 19:08:46   
lake
Super girl party, otroke damo spat, pa žur, prnesem brezalkoholno pivo za vaju, ker dojita pa kakšnega bandidosa zase user posted image . Evo Tanja, greva.

Kapljice so res fajn, take lepe mehke lase nardijo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.9.2009 19:09:01   
Dudica1
qulandija se pomoje odpre ob 9h 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.9.2009 19:11:27   
Anonimen
ja, samo ob sobotah se ob 8h odpre.
kdaj pa imajo zajtke v vrtcu?

bi šla prej še v Qlandio pogledat, preden grem k našim,...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
16.9.2009 19:14:05   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Super girl party, otroke damo spat, pa žur, prnesem brezalkoholno pivo za vaju, ker dojita pa kakšnega bandidosa zase user posted image . Evo Tanja, greva.

Jaz pijem kar lepo alkoholno pivo.A je to fejst narobe?Tiste, ki dojite, spijete kdaj kaj alkoholnega?

ledenka moj je pa lost nekje v bližini Varaždinauser posted image Skor tko k če bi bil in space.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
16.9.2009 19:16:13   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz pijem kar lepo alkoholno pivo.A je to fejst narobe?Tiste, ki dojite, spijete kdaj kaj alkoholnega?

ledenka moj je pa lost nekje v bližini Varaždinauser posted image Skor tko k če bi bil in space.

moj je kar nekje v LJ user posted image najbrž user posted image

tu in tam spijem kak kozarec vina, pivo mi pa bolj paše brezalko. tudi dohtarji pravijo, da tu in tam lahko, ne pa redno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
16.9.2009 19:16:38   
KatMat
klas kapljice s silikonom za konice....jest jih uporabljam za celotne lase...so proti cepljenju pomagajo pri izsusenih laseh,ful so mehki,ful pomaga pri razcesavanju las(nc te ne cuka,zlahkoto jih razceses)....las ubistvu obnavlja(ce gledas pod mikroskopom las je ful nazobcan..no silikon se tam usede pa pomaga pri celjenju...)

< Sporočilo je popravil KatMat -- 16.9.2009 19:18:36 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
16.9.2009 19:16:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
16.9.2009 19:16:47   
lake
Moj pa sicer ni lost, ampak je v kleti za računalnikom, samo je glih tko kot da je lost, ker komej kej gor pride. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
16.9.2009 19:17:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ja jaz ce spijem pivo spijem navadno pivo ne brezalko...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
16.9.2009 19:19:40   
Tanja_
Jaz pa spijem na vsake toliko kozarec piva, pa na krstu sem dober deci vina.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
16.9.2009 19:21:02   
Anonimen
sem se nasmejala Tanjinemu stavku... da ne bo pomoteuser posted image
pa zdaj se smejim lakinemu... upam, da ne zamerita...

super se sliši tale palačinka party...
alkohola pa jaz nisem že dolgo dolgo pila... med prvim dojenjem in drugo nosečnostjo samo 2x vino, se mi zdi, in na morju kakšno pivce... pogrešam samo kaj bolj konkretnega takrat, ko sem bolj živčnauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
16.9.2009 19:22:00   
Anonimen
bi mi bolj pasalo kakšnega prižgati, a to tudi od Oskarjeve nosečnosti nisem...
enkrat sem pokusila, a mi je bilo preveč slabo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4112
16.9.2009 19:23:27   
ledenka
bejbi alarm user posted image glede na to, da je zdaj spal, me zanima, kdaj bo zaspal user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
16.9.2009 19:24:21   
lake
Jst si bom zdej ko sm dokončno nehala črpat, prvoščla en velik kokejl, tak fajn sladek, samo ne vem kdo me bo pol domov pelu, glede na to da praktično eno leto nisem popila niti kapljice alkohola in me zna tole zlo zadet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
16.9.2009 19:31:38   
Tanja_
Jaz sem se pa najedla-polento ni mleko sem si nardila. Zdej bom pa počla.

Lase bi si mogla umit, pa se mi ne da. Bom jutri. Jutir pa grem k mojim, ker moj itak spet gre nekam.Mi spet ne bo treba kuhat. je mami že sprašvala, kaj bi jedlauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
16.9.2009 19:36:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ja, samo ob sobotah se ob 8h odpre.
kdaj pa imajo zajtke v vrtcu?

bi šla prej še v Qlandio pogledat, preden grem k našim,...

aja pol se pa pomoje tud med tednom odpre ob 8h...ne vem
pri nas je zajtrk ob 8h v vrtcu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
16.9.2009 19:44:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

a katera ve, kdaj se odpre Qulandija???)

ob 9 ! preverjeno ! sem bila tudi že ob 8 tam, ker se tam okoli vse trgovine pač takrat odprejo....edino tale pa ob 9 !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
16.9.2009 20:04:54   
Dudica1
no evo odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
16.9.2009 20:27:13   
AKP
AKP.... jest tebe zmer AKraPovic preberem.... upam da ne zamiris
[/quote]
Katmat ak je iz okrajšava iz imena Aleksandra p pa je začetnica  priimka user posted image .
HM kakšen smejko je tvoj Aleks.
Dudica kakšne lušte si mi naredila, jaz bi tudi tuno in sir.
Glede hrane pri dojenju jaz jem vse razen citrusov. Se pa je naša dama zopet začela dojit. Se dva dni sploh nisva več dojile. Danes sem pa probala popoldan pa je vlekla. Malce se je jezila, ker je bolj slabo teklo, vlekla pa je vseeno user posted image .

< Sporočilo je popravil AKP -- 16.9.2009 20:29:26 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
16.9.2009 20:28:38   
AKP
To citiranje bo me spravilo v grob user posted image . Še mi lahko enkrat razložite in zdaj pa res obljubim, da bom vsak dan nekaj citirala, da ja ne bom pozabila. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
16.9.2009 20:41:04   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kašice - je kaka riževa kašica, ki se jo zmeša samo z vodo? ker jaz si svojega mleka sploh ne črpam (nimam niti črpalke, ker iz flaške ne zna sploh pit).

rumena milupa se meša z vodo, ker ima že notri AD mleko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
16.9.2009 20:46:21   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

LINA A za cepljenje si dala 75€??

jeap, 2X75eur - edino cepljenje ki mi ga P priporoča, pa še tega moram plačat....mislim, gnilo zdravstvo - tiste narkomane pa lahko podpirajo in jim plačujejo metadone in ne vem kaj še....

se strinjam!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
16.9.2009 21:07:19   
HM84
Ja Tanja, iz Leclerca jeuser posted image Se  mi zdi da tam dobiš kar precej lepih stvari, za malo denarjauser posted image

Hmmmm...tudi jaz dojim pa kdaj naredim kakšen požirek piva. Sem pa enkrat pomočila jezik v domačo slivovko... lahko samo rečem da je Alex spal potem celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 pa danes pri župniku nisva nič opravlauser posted image user posted image user posted image Nama je rekel, da morava dobiti pisno potrdilo od župnika iz kjer smo doma, zato da bomo lahko Alexa drugje krstili... 5 km stran, ampak je to že druga fara... Mislm...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
16.9.2009 21:25:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

mmmm...tudi jaz dojim pa kdaj naredim kakšen požirek piva. Sem pa enkrat pomočila jezik v domačo slivovko... lahko samo rečem da je Alex spal potem celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 pa danes pri župniku nisva nič opravlauser posted image user posted image user posted image Nama je rekel, da morava dobiti pisno potrdilo od župnika iz kjer smo doma, zato da bomo lahko Alexa drugje krstili... 5 km stran, ampak je to že druga fara... Mislm...user posted image

Evo, točno zato sem bila jaz včeraj čist razpenjena. Mala se je jokala v avtu, pridem do župnišča- in on meni da moram dobiti potrdilouser posted image Čeprav so s tem župnikom kolegi in ve, da bo privolil (tudi pri Jakatu ni bilo težav), želi pisno potrdilo. Grem domov, mala kriči. Doma pokličem župnika kdaj lahko pridem in on pravi, da bo samo poklical v župnišče in to je to. Takrat bi jih pa poslala nekam. Jih je moj že slišal, ker hoče tamale krstituser posted image Pol se pa jaz takole šetkam okoluser posted image

Slivovka... Si morala pa mal več kot le jezik pomočit se mi zdiuser posted image

HM, ful luškan fantekuser posted image

Mama11, hvala za nasvetuser posted image

Nočko! Se grem regenerirat, danes sem psihično totalno razštelanauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
16.9.2009 21:29:13   
AKP
HM mi smo imeli krst čisto v drugem kraju pa nismo nič potrebovali. V tem kraju stanujeva 6 let in nisva navajena te cerkve, zato sva opravila krst v najini prejšnji cerkvi.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?