Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:08:46
|
|
|
|
lake
|
Super girl party, otroke damo spat, pa žur, prnesem brezalkoholno pivo za vaju, ker dojita pa kakšnega bandidosa zase . Evo Tanja, greva. Kapljice so res fajn, take lepe mehke lase nardijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:09:01
|
|
|
|
Dudica1
|
qulandija se pomoje odpre ob 9h
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, samo ob sobotah se ob 8h odpre. kdaj pa imajo zajtke v vrtcu? bi šla prej še v Qlandio pogledat, preden grem k našim,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:14:05
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Super girl party, otroke damo spat, pa žur, prnesem brezalkoholno pivo za vaju, ker dojita pa kakšnega bandidosa zase . Evo Tanja, greva. Kapljice so res fajn, take lepe mehke lase nardijo. Jaz pijem kar lepo alkoholno pivo.A je to fejst narobe?Tiste, ki dojite, spijete kdaj kaj alkoholnega? ledenka moj je pa lost nekje v bližini Varaždina Skor tko k če bi bil in space.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:16:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Super girl party, otroke damo spat, pa žur, prnesem brezalkoholno pivo za vaju, ker dojita pa kakšnega bandidosa zase . Evo Tanja, greva. Kapljice so res fajn, take lepe mehke lase nardijo. Jaz pijem kar lepo alkoholno pivo.A je to fejst narobe?Tiste, ki dojite, spijete kdaj kaj alkoholnega? ledenka moj je pa lost nekje v bližini Varaždina Skor tko k če bi bil in space. moj je kar nekje v LJ najbrž tu in tam spijem kak kozarec vina, pivo mi pa bolj paše brezalko. tudi dohtarji pravijo, da tu in tam lahko, ne pa redno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:16:38
|
|
|
|
KatMat
|
klas kapljice s silikonom za konice....jest jih uporabljam za celotne lase...so proti cepljenju pomagajo pri izsusenih laseh,ful so mehki,ful pomaga pri razcesavanju las(nc te ne cuka,zlahkoto jih razceses)....las ubistvu obnavlja(ce gledas pod mikroskopom las je ful nazobcan..no silikon se tam usede pa pomaga pri celjenju...)
< Sporočilo je popravil KatMat -- 16.9.2009 19:18:36 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:16:47
|
|
|
|
lake
|
Moj pa sicer ni lost, ampak je v kleti za računalnikom, samo je glih tko kot da je lost, ker komej kej gor pride.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:17:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Super girl party, otroke damo spat, pa žur, prnesem brezalkoholno pivo za vaju, ker dojita pa kakšnega bandidosa zase . Evo Tanja, greva. Kapljice so res fajn, take lepe mehke lase nardijo. Jaz pijem kar lepo alkoholno pivo.A je to fejst narobe?Tiste, ki dojite, spijete kdaj kaj alkoholnega? ledenka moj je pa lost nekje v bližini Varaždina Skor tko k če bi bil in space. ja jaz ce spijem pivo spijem navadno pivo ne brezalko...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:19:40
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz pa spijem na vsake toliko kozarec piva, pa na krstu sem dober deci vina.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se nasmejala Tanjinemu stavku... da ne bo pomote pa zdaj se smejim lakinemu... upam, da ne zamerita... super se sliši tale palačinka party... alkohola pa jaz nisem že dolgo dolgo pila... med prvim dojenjem in drugo nosečnostjo samo 2x vino, se mi zdi, in na morju kakšno pivce... pogrešam samo kaj bolj konkretnega takrat, ko sem bolj živčna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
bi mi bolj pasalo kakšnega prižgati, a to tudi od Oskarjeve nosečnosti nisem... enkrat sem pokusila, a mi je bilo preveč slabo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:23:27
|
|
|
|
ledenka
|
bejbi alarm glede na to, da je zdaj spal, me zanima, kdaj bo zaspal
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:24:21
|
|
|
|
lake
|
Jst si bom zdej ko sm dokončno nehala črpat, prvoščla en velik kokejl, tak fajn sladek, samo ne vem kdo me bo pol domov pelu, glede na to da praktično eno leto nisem popila niti kapljice alkohola in me zna tole zlo zadet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:31:38
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz sem se pa najedla-polento ni mleko sem si nardila. Zdej bom pa počla. Lase bi si mogla umit, pa se mi ne da. Bom jutri. Jutir pa grem k mojim, ker moj itak spet gre nekam.Mi spet ne bo treba kuhat. je mami že sprašvala, kaj bi jedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:36:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ja, samo ob sobotah se ob 8h odpre. kdaj pa imajo zajtke v vrtcu? bi šla prej še v Qlandio pogledat, preden grem k našim,... aja pol se pa pomoje tud med tednom odpre ob 8h...ne vem pri nas je zajtrk ob 8h v vrtcu...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 19:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja a katera ve, kdaj se odpre Qulandija???) ob 9 ! preverjeno ! sem bila tudi že ob 8 tam, ker se tam okoli vse trgovine pač takrat odprejo....edino tale pa ob 9 !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 20:04:54
|
|
|
|
Dudica1
|
no evo odgovor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 20:27:13
|
|
|
|
AKP
|
AKP.... jest tebe zmer AKraPovic preberem.... upam da ne zamiris [/quote] Katmat ak je iz okrajšava iz imena Aleksandra p pa je začetnica priimka . HM kakšen smejko je tvoj Aleks. Dudica kakšne lušte si mi naredila, jaz bi tudi tuno in sir. Glede hrane pri dojenju jaz jem vse razen citrusov. Se pa je naša dama zopet začela dojit. Se dva dni sploh nisva več dojile. Danes sem pa probala popoldan pa je vlekla. Malce se je jezila, ker je bolj slabo teklo, vlekla pa je vseeno .
< Sporočilo je popravil AKP -- 16.9.2009 20:29:26 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 20:28:38
|
|
|
|
AKP
|
To citiranje bo me spravilo v grob . Še mi lahko enkrat razložite in zdaj pa res obljubim, da bom vsak dan nekaj citirala, da ja ne bom pozabila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 20:41:04
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kašice - je kaka riževa kašica, ki se jo zmeša samo z vodo? ker jaz si svojega mleka sploh ne črpam (nimam niti črpalke, ker iz flaške ne zna sploh pit). rumena milupa se meša z vodo, ker ima že notri AD mleko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 20:46:21
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 LINA A za cepljenje si dala 75€?? jeap, 2X75eur - edino cepljenje ki mi ga P priporoča, pa še tega moram plačat....mislim, gnilo zdravstvo - tiste narkomane pa lahko podpirajo in jim plačujejo metadone in ne vem kaj še.... se strinjam!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 21:07:19
|
|
|
|
HM84
|
Ja Tanja, iz Leclerca je Se mi zdi da tam dobiš kar precej lepih stvari, za malo denarja Hmmmm...tudi jaz dojim pa kdaj naredim kakšen požirek piva. Sem pa enkrat pomočila jezik v domačo slivovko... lahko samo rečem da je Alex spal potem celo noč Mi2 pa danes pri župniku nisva nič opravla Nama je rekel, da morava dobiti pisno potrdilo od župnika iz kjer smo doma, zato da bomo lahko Alexa drugje krstili... 5 km stran, ampak je to že druga fara... Mislm...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 21:25:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 mmmm...tudi jaz dojim pa kdaj naredim kakšen požirek piva. Sem pa enkrat pomočila jezik v domačo slivovko... lahko samo rečem da je Alex spal potem celo noč Mi2 pa danes pri župniku nisva nič opravla Nama je rekel, da morava dobiti pisno potrdilo od župnika iz kjer smo doma, zato da bomo lahko Alexa drugje krstili... 5 km stran, ampak je to že druga fara... Mislm... Evo, točno zato sem bila jaz včeraj čist razpenjena. Mala se je jokala v avtu, pridem do župnišča- in on meni da moram dobiti potrdilo Čeprav so s tem župnikom kolegi in ve, da bo privolil (tudi pri Jakatu ni bilo težav), želi pisno potrdilo. Grem domov, mala kriči. Doma pokličem župnika kdaj lahko pridem in on pravi, da bo samo poklical v župnišče in to je to. Takrat bi jih pa poslala nekam. Jih je moj že slišal, ker hoče tamale krstit Pol se pa jaz takole šetkam okol Slivovka... Si morala pa mal več kot le jezik pomočit se mi zdi HM, ful luškan fantek Mama11, hvala za nasvet Nočko! Se grem regenerirat, danes sem psihično totalno razštelana
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 21:29:13
|
|
|
|
AKP
|
HM mi smo imeli krst čisto v drugem kraju pa nismo nič potrebovali. V tem kraju stanujeva 6 let in nisva navajena te cerkve, zato sva opravila krst v najini prejšnji cerkvi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?