|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
16.9.2009 10:46:34   
petrazg
A gre katera jutri v BTC? Bi morala en bon it zapravit v City.a.... velja samo do 19....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
16.9.2009 10:48:08   
lake
Jst bom šla najbr dons, ker mom plenice pa hrano kupt v Mullerju. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
16.9.2009 10:49:37   
Leela
oj,

k.tja čari velikih mest. Si boš mogla pištolo nabavt ali vsaj kij. Oskarja pa na kakšno pretepaško veščino vpisat. Malo črnega humorja, ne zamert.

TIM-u vse najboljše za rojstni dan user posted image

Od tistih figuric smo pa dobili za darilo sveto družino, je na polici se prah nabira user posted image . Angelčki so pa meni vsi nasploh zelo lepi, taki kičikiči.

milupa kašice: a to govorite o tamodrih škatlah. jaz sem probala pri lukatu rumeno in je za zmešat samo z mlekom in je zelo okusna-ima vanilijo notri. še jaz bi jo jedla. Sem hotla zdaj kaj bolj "naravnega". Bom še vidla. Tanja dobra stran ta biotrgovina.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
16.9.2009 10:52:59   
Anonimen
petrazg, kaj pa se dogaja v Gorenju?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
16.9.2009 10:55:23   
petrazg
Delavci so kar nehali delati, ko so dobili avgustovske plačilne liste, to je bila pika na i... zdaj pa stavkajo, proizvodnja pa stoji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
16.9.2009 10:58:40   
Anonimen
ojoj, še ena slovenska zgodba,...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
16.9.2009 11:14:01   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

oj,

k.tja čari velikih mest. Si boš mogla pištolo nabavt ali vsaj kij. Oskarja pa na kakšno pretepaško veščino vpisat. Malo črnega humorja, ne zamert.

TIM-u vse najboljše za rojstni dan user posted image

Od tistih figuric smo pa dobili za darilo sveto družino, je na polici se prah nabira user posted image . Angelčki so pa meni vsi nasploh zelo lepi, taki kičikiči.

milupa kašice: a to govorite o tamodrih škatlah. jaz sem probala pri lukatu rumeno in je za zmešat samo z mlekom in je zelo okusna-ima vanilijo notri. še jaz bi jo jedla. Sem hotla zdaj kaj bolj "naravnega". Bom še vidla. Tanja dobra stran ta biotrgovina.

Ja, pa ni drago v primerjavi z ostalimi. Pa pošlji ji mail, kerdobiš vzorčke. Jaz sem že dobila, pa smo enega že porabili.
Jaz ji bom tukaj kupovala, ker je ne bi rada na sladko navadila oz. čim kasneje. Se mi zdi to bolje zanjo. Itak bo potem, ko bo znala govorit sama zahtevala sladkarije.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
16.9.2009 11:19:08   
Dudica1
http://www.bio-trgovina.si/index.php?act=viewDoc&docId=19

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
16.9.2009 11:19:23   
Anonimen
me meče ven, zato bom počasi šla stran od računalnika...

Leela, prav nič črn humor - resnica!!!

lake, tale sms je tudi... od kje so ti ga pa poslali?
sem pa na celovškiuser posted image ... pred leti so imeli čez cesto azil za tujce, a so ga ukinili (očitno pa je nekaterim še vedno poznan kraj), v bližini imamo albansko ambasado, če se ne motim (ali pa je društvo?), prej je bil tu še CSD, zdaj so ga malo bolj stran prestavili,...

petrazg, hvala za povabilo, a ga bom kdaj drugič pokoristila. Urban spi, se mi zdi, da dolgo spanje...

petraa, upam, da se bo danes zvečer našla urica ali dve... takole dopoldne ne morem, ker stalno oprezam ali se bo Urban zbudil ali ne ali se bo igral ali ne,... moram biti skoncentrirana!

no, zdaj pa šibam pospravljat, obešat (perilo, da ne bo pomote),... pa saj bo kmalu čas, da grem po Oskarja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
16.9.2009 11:22:09   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

http://www.bio-trgovina.si/index.php?act=viewDoc&docId=19

Tud njihovo kašico že imamo. Imajo ravno tako v BC njihove izdelke. Celo več izbire kot Sunvalovih.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
16.9.2009 11:22:31   
Anonimen
Tanja_ poročaj, kako bo sprejemala to bio hrano, prav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
16.9.2009 11:24:45   
Dudica1
tukaj je pa poštnina nad 20€ brezplačna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
16.9.2009 11:29:42   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Zaenkrat dobiva riževo kašico in je navdušena. Ampak je čisto brez okusa.Ko ji nosim žlico k ustom me kar za roko grabi in ful na široko usta odpira. Ona itak še ne ve, kaj so okusi, ji je pa očitno hranjenje po žlički všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
16.9.2009 11:34:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Zaenkrat dobiva riževo kašico in je navdušena. Ampak je čisto brez okusa.Ko ji nosim žlico k ustom me kar za roko grabi in ful na široko usta odpira. Ona itak še ne ve, kaj so okusi, ji je pa očitno hranjenje po žlički všečuser posted image

user posted image user posted image user posted image
maj se je na začetku ful kremžu zdaj je pa vsak danj boljš...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
16.9.2009 11:36:23   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image user posted image
maj se je na začetku ful kremžu zdaj je pa vsak danj boljš...user posted image

Kaj vse si mu pa že dala za probat?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
16.9.2009 11:42:10   
ledenka
čvekulje user posted image 7 strani od včeraj zvečer!!!

kašice - je kaka riževa kašica, ki se jo zmeša samo z vodo? ker jaz si svojega mleka sploh ne črpam (nimam niti črpalke, ker iz flaške ne zna sploh pit).

k.tja - tam pri vas je pa res user posted image Ljubljana postaja velemesto, v slabem pomenu besede.

nosečke - razmišljam, da bi bilo fino po novem letu nehat pazit user posted image kdaj se bo pa prijelo, pa sam bog ve. itak je vprašanje, kdaj bom M dobila, ker zaenkrat je ni. ena frendica jo je dobila 10 mesecev po porodu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
16.9.2009 11:43:13   
Dudica1
tanja prvo sm mu skuhala jabolko pa zmiksala pa mu niti slučajno ni bil všeč...tko da kuham mu več ne sadja...pol banano tko po žlički nastrgano ma ful rad samo to mu še ne dajem jaz tko velik...par žličk...pa probala sva riževo kašico od milupe,tud kr gre...pa frutke od hippa te se mi zdi ma pa še najraj

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.9.2009 11:44:37   
Dudica1
ledenka jaz zaenkrat še nism vidla splok kakšne kašice riževe ki bi se mešala z mlekom...ampak jaz bom zdej kr z mlekom tud če tko piše ker je boljša

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.9.2009 11:47:04   
ledenka

ledenka jaz zaenkrat še nism vidla splok kakšne kašice riževe ki bi se mešala z mlekom...ampak jaz bom zdej kr z mlekom tud če tko piše ker je boljša

no, sej mam še kak mesec časa, bom tačas naredila disertacijo na to temo user posted image mam namen začet uvajat enkrat po naslednjem pregledu in cepljenju, nekje pri 5,5 meseca.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.9.2009 11:51:26   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

no, sej mam še kak mesec časa, bom tačas naredila disertacijo na to temo user posted image mam namen začet uvajat enkrat po naslednjem pregledu in cepljenju, nekje pri 5,5 meseca.

user posted image
jaz zaenkrat mu mal probavam...začela bova pa tud enkrat po 5 mesecu tako da bi mu kakšen obrok že zamenjala z gosto hrano...

Kaj je najboljš zvečer pred spanjem mu dat,tako da mu lahko potem še čez mlekouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.9.2009 11:51:40   
Dudica1
user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 16.9.2009 11:52:22 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.9.2009 11:52:54   
Tanja_

čvekulje user posted image 7 strani od včeraj zvečer!!!

kašice - je kaka riževa kašica, ki se jo zmeša samo z vodo? ker jaz si svojega mleka sploh ne črpam (nimam niti črpalke, ker iz flaške ne zna sploh pit).

k.tja - tam pri vas je pa res user posted image Ljubljana postaja velemesto, v slabem pomenu besede.

nosečke - razmišljam, da bi bilo fino po novem letu nehat pazit user posted image kdaj se bo pa prijelo, pa sam bog ve. itak je vprašanje, kdaj bom M dobila, ker zaenkrat je ni. ena frendica jo je dobila 10 mesecev po porodu.

Sunvalove imamo mi in so lahko z vodo ali mlekom.Jaz naredim z vodo, ker jo potem itak podojim.Če pa je ne bi dojila, bi ji pa z AM nardila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.9.2009 11:53:48   
Tanja_

user posted image
jaz zaenkrat mu mal probavam...začela bova pa tud enkrat po 5 mesecu tako da bi mu kakšen obrok že zamenjala z gosto hrano...

Kaj je najboljš zvečer pred spanjem mu dat,tako da mu lahko potem še čez mlekouser posted image

Po mojem te žitne kašice?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.9.2009 11:58:01   
Dudica1
kje so poki, olive, maja148...itduser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.9.2009 12:36:20   
KatMat
nono ledenka.....te mormo na stavnico dat pol

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?