|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
12.9.2009 18:18:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

Končn spet na RR-u! Ne morem verjet, da mam 5 minut časa! Pred nekaj dnevi smo prišli iz dopusta z bolno tavečjo punco, tko da sem mela kar obe doma - eno bolno, drugo sicer ok, ampak ker je še dojenček se seveda tud moram velik z njo ukvarjat, tko da sem zmozgana do amena. Kar sem se na dopustu spočila, sem v nekaj dneh nadoknadila. Cepljenje smo prestavili iz preventivnih razlogov, saj je imela tavelika slinavko, zdaj pa ima še škrlatinko in je bila veliko v stiku s tamejčkano. Tko da nimam še mer za na seznam, tehtali se bomo šele konec meseca - 29.9. Drugače pa po moji vagi doma ima že krepko čez 8 kg!user posted image

No, pa še nova slikca za na seznam.

user posted image

ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se čimprej pozdravi, in da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image

no moj tavečji je pa z dedijem in babico na morju in ga ffffffffuuuuuuuuulllllllllll pogrešam, nikol več ga ne spustim iz rok za več kot par ur, ni ga že cel dan in men se že meša skojz premišljujem kaj počne, ali je vse vredu, kako se ima, a uživa, a me kaj pogreša...... joj sploh nisem vedela da ga bom tojk pogrešala......

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
12.9.2009 18:19:17   
Dudica1
no pa smo nazaj,imeli smo se odlično user posted image user posted image user posted image ...zdej sm pa zamesla za pico da bo večerja...pol pa greva z mojim na ptujskih 5 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
12.9.2009 18:34:53   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: mucka25

Živjo. Se po daljšem času oglašam. Mam res mal časa, no in tud zdaj ga očitno nimam večuser posted image , Bom probala kasnej čao

super da se poskušaš kej oglasit user posted image user posted image vem da ti more bit težko... 1x težje k nam

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
No, pa še nova slikca za na seznam.

user posted image

u matr, tud vi mate že fejst frizurco user posted image user posted image prava bejba user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
pol pa greva z mojim na ptujskih 5 user posted image user posted image user posted image

uživajta user posted image user posted image naplešita se če lahko

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
12.9.2009 18:45:34   
Blueeyes
kva zdej, a že vidte babe nvo podob al sem še kr edina???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
12.9.2009 18:49:06   
petra a
hvala punce, se kar ne upam na glas "povedat"...upam da smo iz najhujšga...kuhal je do 40,4, jokal, bil nerazpoložen, jao nam...ima virozo, od včeraj zvečer je brez vročine, samo pikast je po celem telesu in razpoloženje se vrača, kako lepo je, če se ti otročiček nasmehne, ah...

petra-ne bova šla na plavanje, bomo hodili družinsko

drugače pa tudi sama priporočam če še katera ni šla na otroški bazar, pejte, super je...poleg vsega že naštetega pa lahko izdelate lutke, pa živalski vrt majo, pa medvedki talajo bonbončke (to ma naša ta mala najraj :)), pa nove figurice od lumpija so tam in plešejo z otroci, pa oh in sploh, luštno je

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
12.9.2009 18:51:33   
petra a
aja, bom popravla podpis, pa nov ticker dala...sam ko se mi bo dal...enkrat...upam da kmalu...verjetno...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
12.9.2009 18:54:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

hvala punce, se kar ne upam na glas "povedat"...upam da smo iz najhujšga...kuhal je do 40,4, jokal, bil nerazpoložen, jao nam...ima virozo, od včeraj zvečer je brez vročine, samo pikast je po celem telesu in razpoloženje se vrača, kako lepo je, če se ti otročiček nasmehne, ah...

user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pocajtate

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
12.9.2009 19:05:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

neeeee še kar si edina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
12.9.2009 19:15:21   
Blueeyes

neeeee še kar si edina user posted image user posted image user posted image

dance of joy user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
12.9.2009 19:17:02   
Blueeyes
čak mal, zdej pa slik noče z neta dat sm gor... sranja.... zdej bom mogla pa vse na shrani.si delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
12.9.2009 19:30:06   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
12.9.2009 19:31:33   
Blueeyes

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
12.9.2009 19:38:41   
Dudica1

user posted image

user posted image user posted image user posted image

jah a veš jaz nimam prenovljenega rr-a ti pa ne moreš slikic...ne sej drugač ne mislim glih tok resno no---

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
12.9.2009 19:38:53   
Anonimen
takole; nazaj smo. otroka že spita.

mi je bilo hecno, ko so imeli two men band in je pevka tako fušala, da se je na daleč slišalo, kot da gre za karaokeuser posted image . enemu atu pa se je pevka zdela fenomenalna (ne vem, koliko alkohola je popil... oz. norih gobic pojedeluser posted image ).

smo imeli kar družinsko srečanje... pa sem bila na začetku kot kisla repica, potem pa se je tudi meni stanje videzno izboljšalo. otroka pridna z vmesnimi lumparijami, seveda,...

Oskar je letel v g. hiško in iz hladilne skrinje vzel 2 sladoleda in ga je gostilničarka vprašala, če mu je očka dovolil, on pa "JA." seveda to ni bilo res. je moral kar nazaj dati sladoled in mi je prav prišlo, ko ga je še ona "oštela" da to pa ni bilo prav, da ne sme lagati.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
12.9.2009 19:40:23   
Anonimen
drugače pa: bolančki pozdravite se mi!! resno!!

pikicapokica, luštna slikica! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
12.9.2009 19:43:45   
FLASK_A
Pokica, lepa spalnicauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
12.9.2009 19:44:53   
FLASK_A
pikicapokica user posted image user posted image kako je luštna!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
12.9.2009 19:46:08   
FLASK_A
Mi smo bili pa na turistični kmetiji pri stricu od možauser posted image Je bilo luštnooooooouser posted image
Zdej grem pa vse poštimat pa spat, ker sem kar prijetno utrujenauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
12.9.2009 20:02:36   
Dudica1
iii luštne slikce user posted image user posted image user posted image
flaska lepo da ste se imeli super user posted image user posted image user posted image

ktja vi pa imate zmeraj kakšne prigode user posted image ...luštno vam ni dolgčas a ne user posted image

Nič midva pa zdej greva se mal razmigat pa na eno pivo user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
12.9.2009 20:10:15   
Blueeyes
dudi upam da ne spremenijo seznama na moj način, ker poglej kako pol zgleda...

user posted image

zdejle k sem urejala seznam majčic 2010 sm mislila da se mi bo zmešalo.. pa samo 3 sem mogla dodat.. kaj bi blo pr nas... cela zmešnjava

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
12.9.2009 20:59:17   
FLASK_A
O, Blue, VISTA user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem skor popi**** zarad njeuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
12.9.2009 21:00:37   
Anonimen
uhhh babe, 50 strani moram prebrat al kaj ?

blueeyes - zakaj ti urejaš majčice 2010 ? kaj sem zamudila ?

petra a - kaj pomeni tvoj podpis ? user posted image

mah meni ni nič jasnouser posted image

naš dopust uspel - imeli smo se super !user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
12.9.2009 21:00:48   
Anonimen
flaska držim pesti da se čimprej pozdravite...user posted image user posted image user posted image
Mi pa nikoli nismo imeli nekih problemov z boleznimi v vrtcu,očitno se ga ne prime glih vsak virus...(trkam)...ko kaj zboli manjka največ kakšne 3-4 dni pa še to odkar je v vrtcu,to bo zdaj 1 leto je bil doma mogoče ene 3krat...

no končno slišim še kakšno dobro novico....vsi me strašijo, kako bomo sedaj na velikooo bolni in oh in sploh....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
12.9.2009 21:04:40   
FLASK_A
Zdej imam pa en kveščnuser posted image

Tamala se že nekej časa cele dneve dere. To izgleda tako, da čim ni nikogar v njeni bližini in jo animira (seveda je obvezna frekventna menjava animacijsega programa), se joka in je huda. Spi popolnoma nič (danes je spala celih 15 minut). Aptamil ali novalac ji ne laufata po grlu (zelo malo poje), na joški se samo heca.

Torej, kaj naj naredim?? Zdele je rabila več kot eno uro, da je zaspala in ves čas je pojokavala. Men je pa hudo, ker sploh ne vem, kaj naj. Mislim, da me prav zafrkavauser posted image Pridem zraven- se reži. Grem- joka. Ji dam dudo- se režiuser posted image Če grem, joka. Pol sem jo pa kar pustila, pa mi je bilo hudouser posted image A so možni že zafrkavatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
12.9.2009 21:06:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

uhhh babe, 50 strani moram prebrat al kaj ?

blueeyes - zakaj ti urejaš majčice 2010 ? kaj sem zamudila ?

petra a - kaj pomeni tvoj podpis ? user posted image

mah meni ni nič jasnouser posted image

naš dopust uspel - imeli smo se super !user posted image

super, Lina za dopustuser posted image
Brat pa ni treba, itak smo samo dež klicaleuser posted image Čeprav nekaj deset strani nazaj so zares lepe slikice majčkovuser posted image

Aja, Blue.... Pravi, da ima preveč časa, pa jim tam smeti temouser posted image Kao. Sam jaz ne verjamem. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?