Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 23:39:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: igrala v blokovskem naselju 20.8.2009 9:09:07
|
|
|
|
lukec
|
Pri nas to ureja občina oziroma krajevna skupnost.
|
|
RE: igrala v blokovskem naselju 20.8.2009 9:11:25
|
|
|
|
cukr07
|
Kaj storiti ti ravno ne znam svetovat, lahko ti pa povem, da imamo pri nas podoben problem. Obrnila sva se na hišnika, pa nama je povedal da se njega to ne tiče. Potem sva napisala še dopis na občino od katere sva dobila odgovor, da oni nimajo s tem nič (zemljišče pa je občinsko ) in da moramo za to poskrbet sami. No u glavnem sedaj moj kosi okoli bloka, parkirišča in igral, ker nama je enostavno pogled na visoko travo katastrofalen. Očitno trava moti samo naju, ker živiva v pritličju, saj noben drug iz bloka ne pokaže kakšnega interesa po urejanju okolice. Spomladi je poštimal tudi gugalnice na katerih se od kar sva midva v tem bloku (se pravi vsaj 5 let) ni gugal nihče, sedaj so pa popoldne vse mamice z malimi otroki iz bloka na njih.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 10:01:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?