|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ženska v družini in službi
23.8.2009 21:29:37   
ronja
A mislis da ne ves, koliko zmorem user posted image .

jaz ne vem, koliko zmorem - saj pravim, da sem še mladič in se še učimuser posted image . Pa predvsem se to tudi spreminja: včasih zmoreš več kot drugič. ko si naložiš, si v dobri kondiciji in ni problema, potem pa pride ena **** stvar nekje na sredi poti in breme rata precej težje kot je bilo v štartu - to govorim. Zato se mi ne zdi rešitev, da si ne bi nikoli naložila toliko kot lahko nesem, ampak rajši malo manj, za ziher...

Sicer pa v zivljenju redko prevlada maximum, v vecini primerov je to second best solution ali se kaksna za njo.

Hehe, se vsekakor strinjam. Ampak vseeno pa se ne bi odpovedala izzivom - ki so prav to - testi, koliko lahko neseš. Ker brez izzivov se mi zdi, da rasteš malo počasneje. Tako pa moraš predelat ene stvari v sebi, ker sicer se zrušiš.

zmaj, razlaga za slabo voljo tvoje kolegice bi bilo mogoče tole: včasih ej lažje sam naredit kot pa da delajo drugi namesto tebe, ker to vedno nekje plačaš - mogoče se ji zdi cena previsoka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
23.8.2009 21:44:38   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
mišek, se strinjam, da je včasih res zoprno poslušat nekoga, ki non stop jamra, naredi pa nič, da bi se situacija spremenila. Ampak po moje ljudje takrat dejansko mislijo, da ni izhoda, ne vidijo rešitve - in zato jamrajo. ...

Naceloma se povsem strinjam s teboj. Bi pa dodala, da ko jamranje preraste potoziti se, olajsati si duso, potarnati in postane nenehno zafrustrirano jamranje in ko jamras o krivici, ki se ti dogaja s strani slabe drzave, slabih zakonov, grdih, nefer, nepostenih ljudi, ko te sistem sili da delas proti sebi in imas baje na izbiro samo ali bolecino da nimas otrok ali bolecino da si vedno na koncu z mocmi.. skratka, ko so ti vsi drugi razen samega tebe krivi za vse slabo kar ti je v zivljenju.... takrat je  to golo jamranje.

Ljudje, ki nikoli ne poiscejo kancek odgovornosti v sebi ... ki jim je vedno najtezje in vedno se njim godi najvecja krivica...   vsem ostalim  je lahko, samo njim je pa najtezje....  niti ne iscejo izhoda, niti ga ne zelijo videti. Ker imajo krasno opravicilo za vse - grde druge. Tako jamranje vcasih postane obrambni mehanizem pred lastno nesposobnostjo in neucinkovitostjo.

< Sporočilo je popravil Misek -- 23.8.2009 21:45:00 >

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
24.8.2009 15:51:50   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
mišek, se strinjam, da je včasih res zoprno poslušat nekoga, ki non stop jamra, naredi pa nič, da bi se situacija spremenila. Ampak po moje ljudje takrat dejansko mislijo, da ni izhoda, ne vidijo rešitve - in zato jamrajo. ...

Naceloma se povsem strinjam s teboj. Bi pa dodala, da ko jamranje preraste potoziti se, olajsati si duso, potarnati in postane nenehno zafrustrirano jamranje in ko jamras o krivici, ki se ti dogaja s strani slabe drzave, slabih zakonov, grdih, nefer, nepostenih ljudi, ko te sistem sili da delas proti sebi in imas baje na izbiro samo ali bolecino da nimas otrok ali bolecino da si vedno na koncu z mocmi.. skratka, ko so ti vsi drugi razen samega tebe krivi za vse slabo kar ti je v zivljenju.... takrat je  to golo jamranje.

Ljudje, ki nikoli ne poiscejo kancek odgovornosti v sebi ... ki jim je vedno najtezje in vedno se njim godi najvecja krivica...   vsem ostalim  je lahko, samo njim je pa najtezje....  niti ne iscejo izhoda, niti ga ne zelijo videti. Ker imajo krasno opravicilo za vse - grde druge. Tako jamranje vcasih postane obrambni mehanizem pred lastno nesposobnostjo in neucinkovitostjo.

Aleluja! user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 78
24.8.2009 16:09:28   
picola1
Uh...sem šele zdej uspela prebrat še ostali (vmesni) del debate...user posted image In sem ugotovila, da se v določenih stvareh strinjam z Gino, ronjo, Ankico, mič in Mišek-om...(zato se čudim, da se med sabo ne razumeteuser posted image )...
Jst tut včasih pojamram (pokažite mi nekoga, ki ne!) Včasih zato, ker mi je pač zato lažje in grem lažje naprej brez neg. energije in lahko lažje naredim spremembo, včasih pa pač zato, da okrivim druge in ne rabim nič naredit zato. Jebi ga, nisem popolna. Se pa poskušam vseeno zavedat, da jamranje zarad te druge variante noi zdravo in poskušam čimmanj jamrat in čimveč naredit, da rešim stvari, ki me težijo (če se pa ne dajo rešit, potem se pa pač poskušam prepričat, da itak jamranje ne pomaga). In poskušam se bolj zavedat, da imam vse, kar potrebujem zato, da sem srečna. Mir pa tut iščem...

< Sporočilo je popravil picola1 -- 24.8.2009 16:10:34 >

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 79
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME ZA PUNČKO
nika23

NEJA (52%)

ANEJA (14%)

NAJA (27%)

ANAJA (8%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!