|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pralni stroj
2.6.2005 22:13:32   
ledenka
eno vprasanje... moj pralni stroj je odsel v vecna lovisca, kar pri njegovi castitljivi starosti niti ni cudno. se mi ga niti ne splaca dat popravljat.

nagledala sem si Electroluxov kombinirani stroj, za 150 jurjev. neka akcija je ravno v Big Bangu, pa je znizan. se vam zdi to dobra cena?

ja, kombiniranega sem ze mela, in se mi zdi to v redu stvar. itak ga rabim samo 1x do 2x na teden, za brisace in posteljnino.

no, mate kako mnenje? :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pralni stroj
2.6.2005 22:18:54   
babylove
S čim pa je kombiniran :zmeden2:?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pralni stroj
2.6.2005 22:21:58   
Anonimen
A ostalo pa na roke pereš ali sploh ne?:)

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   pralni stroj
2.6.2005 22:23:56   
lidia
jaz imam tudi elektroluxovega, kombiniranega s sušilcem, sem zelo zadovoljna, to se mi zdi dobra cena, znižaj še malo z gotovinskim popustom, če ne boš vzela na obroke.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pralni stroj
2.6.2005 22:36:57   
Andra
Jaz imam elektroluksovega samo pralnega in sem zelo zadovoljna. Stal pa je tudi 150 000 SIT pred pol leta, kupila pa sem ga na gotovino in nisem dobila nobenega dodatnega popusta.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pralni stroj
2.6.2005 22:42:30   
ledenka
aha, vidim, da sem mal glupo napisala :)-:)- susilec uporabljam tako redko, stroj pa kar redno :)-

popust je gotovinski, drugace na obroke je redna cena.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pralni stroj
3.6.2005 0:24:45   
Annny
Mi imamo točno ta stroj in je super! Priporočam!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pralni stroj
3.6.2005 7:58:45   
tesa
Mi smo do sedaj imeli kombiniranega Indesit.Na žalost pa se je kar pogosto kvaril, zato smo zdaj kupili novega navadnega Gorenje.
Če kupuješ kombiniranega moraš kakšnega res kvalitetnega, drugače hitro opeša. Pa sem ga bolj redko uporabljala za sušenje ampak očitno je res, mal dnarja, mal muske:zmeden:
Zdaj bom raje kupila posebej še sušilec; seveda ko bom imela prostor. To je pa velik pogoj:zmeden2:

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......