pralni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ledenka -> pralni stroj (2.6.2005 22:13:32)

eno vprasanje... moj pralni stroj je odsel v vecna lovisca, kar pri njegovi castitljivi starosti niti ni cudno. se mi ga niti ne splaca dat popravljat.

nagledala sem si Electroluxov kombinirani stroj, za 150 jurjev. neka akcija je ravno v Big Bangu, pa je znizan. se vam zdi to dobra cena?

ja, kombiniranega sem ze mela, in se mi zdi to v redu stvar. itak ga rabim samo 1x do 2x na teden, za brisace in posteljnino.

no, mate kako mnenje? :)

babylove -> pralni stroj (2.6.2005 22:18:54)

S čim pa je kombiniran :zmeden2:?

Anonimen -> pralni stroj (2.6.2005 22:21:58)

A ostalo pa na roke pereš ali sploh ne?:)

lidia -> pralni stroj (2.6.2005 22:23:56)

jaz imam tudi elektroluxovega, kombiniranega s sušilcem, sem zelo zadovoljna, to se mi zdi dobra cena, znižaj še malo z gotovinskim popustom, če ne boš vzela na obroke.

Andra -> pralni stroj (2.6.2005 22:36:57)

Jaz imam elektroluksovega samo pralnega in sem zelo zadovoljna. Stal pa je tudi 150 000 SIT pred pol leta, kupila pa sem ga na gotovino in nisem dobila nobenega dodatnega popusta.

ledenka -> pralni stroj (2.6.2005 22:42:30)

aha, vidim, da sem mal glupo napisala :)-:)- susilec uporabljam tako redko, stroj pa kar redno :)-

popust je gotovinski, drugace na obroke je redna cena.

Annny -> pralni stroj (3.6.2005 0:24:45)

Mi imamo točno ta stroj in je super! Priporočam!

tesa -> pralni stroj (3.6.2005 7:58:45)

Mi smo do sedaj imeli kombiniranega Indesit.Na žalost pa se je kar pogosto kvaril, zato smo zdaj kupili novega navadnega Gorenje.
Če kupuješ kombiniranega moraš kakšnega res kvalitetnega, drugače hitro opeša. Pa sem ga bolj redko uporabljala za sušenje ampak očitno je res, mal dnarja, mal muske:zmeden:
Zdaj bom raje kupila posebej še sušilec; seveda ko bom imela prostor. To je pa velik pogoj:zmeden2:

Stran: [1]