Gina -> jaz se bom en dan sam sesedla (2.6.2005 22:55:46)
|
Ja, ne vem, kaj naj ti rečem. Mene rešuje to, ker moj mali spi od 21.-h do 9.00 ali kaj podobnega. Res mi da dihat. Pa še nekaj je razlika. Moja dva ta prva sta starejša in se res praktično vse sama uštimata. Sta ful samostojna, pa tudi jaz to od njiju hočem. Sem ju bila primorana vse sorte samostojnosti in odgovornosti navadit, ker smo nekaj časa živeli sami trije, pa ni šlo drugače. Sicer mi je bilo pa najtežje v življenju, ko sem imela dva majhna otroka. Ampak ti imaš najbrž vsaj dva majhna tudi zdajle, čeprav ne vem, koliko so stari tvoji otroci. Kdaj je minilo? Čisto je minilo, ko je bila ta majhna stara 4, večji pa 6 let. In to mi je že takrat, ko je bila mala stara 2 leti, večji pa 4 eni prijateljica isto odgovorila: Ne boš še čez najhujšo fazo, dokler ni mlajši otrok 4. In tako je bilo. Zdaj mi je lažje. V bistvu imam samo enega otroka, ki me zahteva fizično ves čas, ostalim je dovolj pogovor, pa usmerjanje in crkljanje. Ni mi treba kar naprej skakat tega nafutrat, onega previt, pa enemu naštimat za jest, drugemu vezalke zavezat, pa prvega ven peljat, drugemu rit obrisat, enega obleči, pa.....saj človek nima časa niti dihat. Ampak mine. Sigurno mine. Drži se.:):):)
|
|
|
|