jaz se bom en dan sam sesedla (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 6:44:11)

:bravo: primoza, ti si car :bravo:

Primoza -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 8:16:01)

Pišem eno poročilo, potem pa mimogrede zaidem v kako od Prešernovih otožnih poezij.

Anonimen -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 8:17:33)

V redu, v redu ;)

dory -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 8:18:14)

evo se ena...pa nimam niti casa,da bi se spocila,kaj sele usedla dol in v miru spila kavo...ob takem tempu se mi bo glih se zrolal...dolgorocno gledano :)

Primoza -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 8:23:15)

Pa še doma pišem, kontrola učinkovitosti sem le jaz, kar zahteva dokaj volje.

Anonimen -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 8:25:24)

No, očitno si res eden izmed redkih moških, ki lahko dela več (pametnih, koristnih) stvari hkrati :bravo:

Primoza -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 8:29:32)

To bi morala še malo pokomentirati ankaa, jo bom opozoril na temo. Trenutno je v službi in zato malo manj aktivna na RR. Trenutno je multiaktivnost vezana le še na prisluškovanje Žanu, ki trenutno še lepo spi.

Meggi -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 8:41:13)

Drage moje- in kaj potem slišite doma. Jaz od mojga : Joj ka si tečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa."

Pa trobim že par let, da se cote pospravljajo za seboj, pa če sprazne mlek do konca da imamo zato kanto za smeti,........... In ni haska. Ja čudn da hodim pol po bajti nakurena ko pucam za vsemi in skačem ko koza sempatja cel dan. Pa zmatrana da bi skup padla,...... Pa sej res ni za govorit. Ne vem kak sisten je važn.

Mi posoda ostaja, jo zjutri pred službo hitim pomivat, ker ko gre mala princeska spat okrog 9, me pa mali v trebušču spmne da sva midva tud zmatrana- in mi diši še sam postla,.......

Boljši časi NUJNO SE OGLASTE PR MEN,
pa še pri kateri ne..........

Anonimen -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 9:14:10)

Al bina, zakaj pa moraš ti zdaj primoži ploskat, če je normalen? Kakšen car, samo normalen človek je. Pač malo manj egoističen od večine moških. To je vsa umetnost. (smajli)

Anonimen -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 10:28:15)

Kaj te briga.

Anonimen -> jaz se bom en dan sam sesedla (3.6.2005 10:33:04)

Ja pa me.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]