|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim si mažete trebuščke?
2.6.2005 21:04:30   
brina75
Men se namreč zdi, da mi čist nobena krema ne pomaga. Sem v 5. mesecu in se mi koža lušči, kot po hudih sončnih opeklinah.:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.6.2005 21:06:38   
Pia73
Jaz si bedra, prsi in trebušček vsak dan od kar vem, da sem noseča namažem z Afroditino kremo proti strijam.

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2005 21:08:33   
cmokec
Edino kremo, ki jo sedaj uporabljam je od Chicco-ta Mamma Donna proti strijam. Pa vsak dan se tuširam z Dove gelom z dodanim oljem.

Lahko da si alergična na mandljevo ojle, če ga uporabljaš.

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2005 21:09:30   
Nannn
Jest sem pa glih danes dobila od prijateljice od Decleorja...sem se namazala pa se mi zdi da bo kar v redu krema...fajn za mazat in dobro vpija...

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2005 21:20:48   
kimi
Jaz imam pa od Vichy proti strijam. Mizelo pomaga...vsaj v prvi nosečnosti nisem dobila strij samo je pa res da sem prezgodaj rodila bomo sedaj vidli:zmeden:

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2005 21:46:24   
Maša
Jaz sem se mazala vsak dan že pred nosečnostjo, v času nosečnosti pa nisem in nisem našla prave maže-vse mi je kožo izsušilo,...no na koncu sem pristala na bepanthol-losion za zelo suho in občutljivo kožo-sem izredno zadovolna(dobiš jo v lekarni).
Upam da se zavedaš...strije pa dobiš ali ne dobiš-odvisno od strukture kože!

lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2005 21:57:22   
Tanyya
Eucerin losijon,(v lekarni)men pomaga ker imam full suho kožo,pa se mi sploh na trebuhu,oz.ob strani lušči(pa nisem :nosecka:)

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2005 23:19:45   
Anonimen
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO. Preizkušeno je pomagalo - mazala sem od petega meseca naprej, 1x, do 2x na dan - super stvar, nič strij!

(odgovor članu brina75)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2005 0:26:35   
nejcko

enako kot narcisa - še bolj pa: čisto navadno olivno olje!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2005 7:00:39   
monči
tudi jaz imam karitejevo maslo in do zdaj nimam nič strij, sem pa v 7 mesecu.

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2005 7:13:02   
Olivija
z Weledo - olje na nosečnice . Zaenkrat nobene strije :bravo: Čeprav je pa res verjetno bolj odvisno od kože in hormonov - mam pa jest drugače v normalnih okoliščinah kožo bolj za en sh... (se mi ful slabo celijo rane, ostajajo brazgotine).

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2005 8:23:41   
petraCBU
Navadno olivno olje. Zaenkrat brez ene male strije, trebuh pa ogromen (dvojčki, pač :)- )
P., 34 t

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2005 9:03:00   
_katka_
En (teoretičen) predlog: Mogoče bi lahko poskusila z "body butter". Po inf. iz enega drugega foruma, ker se punce spoznajo na kozmetiko in sestavine pravijo, da je npr. Balea body butter kvaliteten, pa še drag ni. Tej puterčki so bolj mastni in zelo hranjlivi za kožo. Jaz bom kasneje sigurno to poskusila. Trenutno pa imam body cocoon za suho kožo in sem zadovoljna (ampak jaz sem še zelo na začetku).

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2005 9:03:07   
pety78
Kje kupite to Caritejevo maslo? Sem že spraševala v lekarni in DM-u...:zmeden:

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2005 9:07:37   
Nannn
karitejevo maslo se dobi v L´OCCITANU...

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2005 9:46:28   
Talči
Jaz pa uporabljam Schwangerschaftscreme od Milupe (zelo poceni v DM) ali pa Nivea Baby Pflege-Öl. Tisto kremo od Milupe bolj za predel trebuščka, z oljem pa se namažem cela in se zelo hitro vpije. Sicer imam tudi po naravi zelo suho kožo, ki se mi rada lušči, zdaj pa kar gre.
Jutri napolnim celih 32 tednov in še nimam nič strij. Upam, da bo šlo tako naprej in jih tudi ne bo...

LP
Talči

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2005 9:59:52   
Grascakinja
Avent futurne mother olje v spreju. Odlično.

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.6.2005 12:53:52   
mimica
Sicer več nisem :nosecka:, ampak kljub temu še skočim pogledat kaj se dogaja. Mazala sem se z kremo od l occtiana - enako kot Narcisa in nimam niti ene same strije, pa je bilo plus 20 kg.

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.6.2005 17:19:55   
popek24
hojhoj!
Tudi jaz si trebušček mažem z karitejevim maslom vsak večer preden grem spat da se čez noč dobro vpije. Za prsi pa uporabljam kremo z mandljevim oljem, ker se hitreje vpije in ni tako mastno.

Lepo mažite svoje trebuščke.:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.6.2005 11:19:16   
hajdi21
In kje je ta trgovina L'occitaine v Sloveniji? Predvidevam, da v LJ. Kaj pa v MB?

Oprostite moji nevednosti.

:rozica:

(odgovor članu brina75)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?