S čim si mažete trebuščke? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

brina75 -> S čim si mažete trebuščke? (2.6.2005 21:04:30)

Men se namreč zdi, da mi čist nobena krema ne pomaga. Sem v 5. mesecu in se mi koža lušči, kot po hudih sončnih opeklinah.:zmeden:

Pia73 -> S čim si mažete trebuščke? (2.6.2005 21:06:38)

Jaz si bedra, prsi in trebušček vsak dan od kar vem, da sem noseča namažem z Afroditino kremo proti strijam.

cmokec -> S čim si mažete trebuščke? (2.6.2005 21:08:33)

Edino kremo, ki jo sedaj uporabljam je od Chicco-ta Mamma Donna proti strijam. Pa vsak dan se tuširam z Dove gelom z dodanim oljem.

Lahko da si alergična na mandljevo ojle, če ga uporabljaš.

Nannn -> S čim si mažete trebuščke? (2.6.2005 21:09:30)

Jest sem pa glih danes dobila od prijateljice od Decleorja...sem se namazala pa se mi zdi da bo kar v redu krema...fajn za mazat in dobro vpija...

kimi -> S čim si mažete trebuščke? (2.6.2005 21:20:48)

Jaz imam pa od Vichy proti strijam. Mizelo pomaga...vsaj v prvi nosečnosti nisem dobila strij samo je pa res da sem prezgodaj rodila bomo sedaj vidli:zmeden:

Maša -> S čim si mažete trebuščke? (2.6.2005 21:46:24)

Jaz sem se mazala vsak dan že pred nosečnostjo, v času nosečnosti pa nisem in nisem našla prave maže-vse mi je kožo izsušilo,...no na koncu sem pristala na bepanthol-losion za zelo suho in občutljivo kožo-sem izredno zadovolna(dobiš jo v lekarni).
Upam da se zavedaš...strije pa dobiš ali ne dobiš-odvisno od strukture kože!

lp,
midva:nosecka:

Tanyya -> S čim si mažete trebuščke? (2.6.2005 21:57:22)

Eucerin losijon,(v lekarni)men pomaga ker imam full suho kožo,pa se mi sploh na trebuhu,oz.ob strani lušči(pa nisem :nosecka:)

Anonimen -> S čim si mažete trebuščke? (2.6.2005 23:19:45)

L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO. Preizkušeno je pomagalo - mazala sem od petega meseca naprej, 1x, do 2x na dan - super stvar, nič strij!

nejcko -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 0:26:35)

enako kot narcisa - še bolj pa: čisto navadno olivno olje!!!!!!!!!!!!

monči -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 7:00:39)

tudi jaz imam karitejevo maslo in do zdaj nimam nič strij, sem pa v 7 mesecu.

Olivija -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 7:13:02)

z Weledo - olje na nosečnice . Zaenkrat nobene strije :bravo: Čeprav je pa res verjetno bolj odvisno od kože in hormonov - mam pa jest drugače v normalnih okoliščinah kožo bolj za en sh... (se mi ful slabo celijo rane, ostajajo brazgotine).

petraCBU -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 8:23:41)

Navadno olivno olje. Zaenkrat brez ene male strije, trebuh pa ogromen (dvojčki, pač :)- )
P., 34 t

_katka_ -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 9:03:00)

En (teoretičen) predlog: Mogoče bi lahko poskusila z "body butter". Po inf. iz enega drugega foruma, ker se punce spoznajo na kozmetiko in sestavine pravijo, da je npr. Balea body butter kvaliteten, pa še drag ni. Tej puterčki so bolj mastni in zelo hranjlivi za kožo. Jaz bom kasneje sigurno to poskusila. Trenutno pa imam body cocoon za suho kožo in sem zadovoljna (ampak jaz sem še zelo na začetku).

pety78 -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 9:03:07)

Kje kupite to Caritejevo maslo? Sem že spraševala v lekarni in DM-u...:zmeden:

Nannn -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 9:07:37)

karitejevo maslo se dobi v L´OCCITANU...

Talči -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 9:46:28)

Jaz pa uporabljam Schwangerschaftscreme od Milupe (zelo poceni v DM) ali pa Nivea Baby Pflege-Öl. Tisto kremo od Milupe bolj za predel trebuščka, z oljem pa se namažem cela in se zelo hitro vpije. Sicer imam tudi po naravi zelo suho kožo, ki se mi rada lušči, zdaj pa kar gre.
Jutri napolnim celih 32 tednov in še nimam nič strij. Upam, da bo šlo tako naprej in jih tudi ne bo...

LP
Talči

Grascakinja -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 9:59:52)

Avent futurne mother olje v spreju. Odlično.

mimica -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 12:53:52)

Sicer več nisem :nosecka:, ampak kljub temu še skočim pogledat kaj se dogaja. Mazala sem se z kremo od l occtiana - enako kot Narcisa in nimam niti ene same strije, pa je bilo plus 20 kg.

popek24 -> S čim si mažete trebuščke? (3.6.2005 17:19:55)

hojhoj!
Tudi jaz si trebušček mažem z karitejevim maslom vsak večer preden grem spat da se čez noč dobro vpije. Za prsi pa uporabljam kremo z mandljevim oljem, ker se hitreje vpije in ni tako mastno.

Lepo mažite svoje trebuščke.:zajcek::zajcek::zajcek:

hajdi21 -> S čim si mažete trebuščke? (5.6.2005 11:19:16)

In kje je ta trgovina L'occitaine v Sloveniji? Predvidevam, da v LJ. Kaj pa v MB?

Oprostite moji nevednosti.

:rozica:

Stran: [1]